Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

AnaLaz

Члан
 • Број садржаја

  763
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

7 Followers

О AnaLaz

 • Ранг
  Наш човек

Скорашњи посетиоци профила

3166 profile views
 1. А хтедох проверити да ли је тачно и нисам успела. Сад знам.
 2. Термин лосион потиче од латинске речи lotium која у преводу значи мокраћа!
 3. Мухаммад Али је почео да се бави боксом од 12. године, након што му је бицикла била украдена па му је један од полицајаца саветовао да научи да боксује.
 4. Шкотска је 2007. године расписала конкурс за нови слоган који ће дочекати туристе на аеродромима. Та услуга је плаћена 250.000 фунти. Слоган који су изабрали и за њега уредно платили је био: "Добродошли у Шкотску".
 5. И на икони која је у манастиру Свете Екатерине на Егини отвара и затвара очи. Жао ми је што нисам пребацила фотке тада. Сликали су и види се лепо отворене и тренутак док су полуотворене очи. Мислим на светог Спиридона.
 6. За светог Исидора Ватикан каже да најбоље рефлектује идеале на којима почива глобална мрежа; поред Интернета, овај светац је и заштитник рачунара, рачунарских корисника и рачунарских техничара.
 7. Током два сата сваког дана, на Земљи у истом тренутку трају три различита дана одједном.
 8. Muška lepota

  Ово се слик'о за омот за неку плочу и касету?
 9. Нажалост, не читам редовно. Једно време сам читала катизму дневно. Имам омиљене псалме-50.(свако јутро), 56,102,103,134,135, 22,144... Баш сам се запустила по питању Псалтира. А имам са лепим преводом, хиландарски превод у ПДФу и много ми је лепши и разумљивији од Даничићевог.
×
AnaLaz - Живе Речи Утехе