Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

БанеЛ

Члан
 • Број садржаја

  988
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О БанеЛ

 • Ранг
  Наш човек
 • Рођендан 07/26/87

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

5259 profile views
 1. Песме са именима жена...:)

  Моја баба је била Росанда. За њу нема, али има за Росану.
 2. Негде су баш улазна врата ниска, па мораш, али нешто нисам приметио да сагињем главу. Како да певаш ако се не радујеш? Опустиш се временом.
 3. Срећан рођендан!

  @Dominika Драго сестро, срећан ти рођендан!!! Од Бога мир и здравље, а од мене песма!
 4. Не. Ту прфект. Холивудс креп.
 5. Можда нас има и воајера. Не наседај на јефтине замке.
 6. Јест' да ме нико није питао, али много се прича, а мало се дела. Од филозофије ништа. А да је све написано тачно, па тачно је. Порез на неожењене и неудате. Баш сам причао са једним протом о томе. Па, кад ти лупе по џепу, нестаде и егоизам и самољубље и остало. Одједном, све може. На крају ће неко некога и да заволи.
 7. In Memoriam: Љубиша Самарџић (1936-2017)

  Бог да му душу прости и подари рајско насеље.
 8. Postavite svoje radove

  Нашао сам неке песме из балавих дана. Неке су просто урнебесне! Видите да л' бар неки стих може да се пробере! 1. песма, нисам им давао неке посебне наслове Pogled beše dovoljan taj, Da iz srca moga otopi se led, Čemerni život stopi se u raj, A dani slađi neg' mleko i med. Inspiracija moja nepresušna ti si, U biću svakom vidim lik tvoj, Plašim se da l' nestvarna nisi, Jer ništavan onda biće život moj. Prići ti ne mogu i neću, Ne bi bila kakvu ja znam, Pokvariću tvoju i svoju sreću, Bezbolnije je dok snivam sam. Vreme će te odneti od mene, U daljini gubi se lik tvoj, Sećanje na tebe ne dam da uvene, Jer svetlo si bila u životu mom. 2. песма Da li te volim,pitanje me muči, Znam da drhtim u prisustvu tvom, Zbunjeno srce,ne zna da odluči, Neizvesnost ubija,u duši je lom. Da li shvataš koliko si lepa, Kada punđa otkrije tvoj vrat, Ma volim te,ljubav je slepa, Bez tebe,k'o godina svaki je sat. Talasasta kosaa,ne da mi mira, teškom iskušenju,opirem se sad, božanstvena,ne sme da se dira, mrsiću je,nadam se,kad-tad. Kad ulicom prođeš,ceo svet stane, Uzdasi čežnje prekidaju tren taj, Da mi s tobom jedno jutro svane, Trajao bi doveka u očima sjaj. Srce ti krije beskrajnu lepotu, Voleti takvu nije greh, Smisao daješ mom životu, Srećnim me čini tvoj smeh. 3. песма Зашто си дошла у мој сан? Зашто ме буди твој умилан глас? О,како је тужан овај дан! О,како је болан овај час! Како се од тебе скрити, Како заборавити име твоје, Јадан и несрећан морам бити, Јер сруши оно,што беше и моје. Како отворити срце своје, када после тебе оста’ само јад, сулуде мисли у мени се роје, болан је пут,којим крећем сад.
 9. Postavite svoje radove

  Који си ти мацан био још тад!
 10. Koliko mozete da zadrzite dah?

  Нешто ће се искундачи.
 11. Користио сам некад твитер, као замену што сам угасио фејс. Било ми је симпатично, али после неког времена досадило. Активирао сам га поново кад је била она кампања против пријема Косова у Унеско. Написао сам један статус везано за то и то је било то. Фејсбук налог сам направио крајем 2008, али по некој мојој процени, половину времена био је деактивиран, као и тренутно што је. Нешто сам закључио. Човек треба себе да ограничи на одређени број сајтова, и да одреди колико ће времена дневно максимално проводити на њима. Пошаст је ово, ако се не користи како треба! П.С. Која је то фора са инстаграмом? Шта је то толико сјајно на њему? Је л' зна неко да ми објасни?
×