Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

о.Горан

Члан
 • Број садржаја

  865
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Follower

О о.Горан

 • Ранг
  Наш човек

Скорашњи посетиоци профила

820 profile views
 1. Dosta više stog Darvila

  http://rs.n1info.com/a246892/Vesti/Vesti/Posle-13-godina-Srbija-ponovo-muci-muku-s-Darvinom.html
 2. Dosta više stog Darvila

  Вест о `Дарвилу` ће се за неки минут емитовати на N1( ако се ова порука објавио одма`).
 3. Хахаха,ово је мерак читати... Волим јутарњу забаву кад се пробудим, само напред хаха...
 4. Углавном, добронамерним читаоцима овог форума препоручујем др Терзина као научника.
 5. Таквима као што си ти и теби сличнима се `све чини`, а ја говорим оно иза чега стојим и то годинама. Сам Терзин, коме ти по познавању теме ниси ни до чукља на левој нози каже да се поставља питање врста, мало боље преслушај кад већ ниси слушао паметне ствари на време па треба да ти препричавам очигледно. И недвосмислено негира оно што је скоро свакој баби у мојој парохији јасно, а то је да је пут од бактерије до човека бајка за лаковерне као што си ти. Ајде што сте лаковерни него сте још и искључили мозак, а кад треба нешто да се каже паметно одма дижете два прста иако вас нико ништа не пита. Друго, и мука ми је од вас анонимуса, кажите шта имате под пуним именом и презименом, а не некаква дрвца, авокада и сл.
 6. Хахаха, овде све мајстори за аутоголове човече... Кад си већ то поменуо треба да знаш пар ствари. Ја сам учествовао на више форума и увек је то било успешно, јер сам увек био аргументован без обзира о којој теми је реч. Нисам продавао маглу као поједини који ће се сами препознати. Дакле, прво сам био на б92 форуму на коме су атеисти били разбуцани до те мере да је администрација, која је иначе била плаћена, решила да укине подфорум `Религија` када су видели да је враг однео шалу. Онда сам прешао на Видовдан на коме се тада вртело пар чланова. Видовдан је доживео експанзију од тада што ти може сведочити Жељко, тада сам увео веома популаран пдф Питајте на коме су учествовали разни интересантни гости. Посете су се мериле стотинама хиљада отварања појединих тема. Онда сам иницирао да се покрене овај пројекат убедивши о.Ивана да се покрене на његовом сајту, а он те може просветлити сведочећи ово што говорим. Дакле, ти се башкариш пријатељу у пројекту који сам ја основао хаха, са тиме да би такви демагози као ти били у мишјој рупи да сам ја админ-све док не крену да причају паметне ствари кад је о овој теми реч. Тај форум који помињеш стоји где јесте, неки пројекти су били успешни квантитативно и делимично квалитативно као овај, а неки су неопходна допуна као тај поменути јер су се овде разгаламили разни самонабеђени `научници` који су пручали успаванке успаванима духом. У том смислу тај форум је испунио своју улогу, дакле квалитативно је успешан што је још важније. Углавном, иза моје маленкости стоји више од 15.000 порука по разним форумима, мени није било битно да ли је ту власник сајта овај или онај, ја због њих нисам ни радио то што сам радио, него ми је било битно мисионарење православља у свим доменима теологије као и ширење те приче позивањем многих људи. На научну апологетику сам се нарочито фокусирао јер ту има највише погрешних ставова од тебе и теби сличних.
 7. Са особама које 1.)негују некултуру 2.)негују незнање 3.) сматрају се питанима иако то нису 4.) немају стила 5.) не желе да уче - немам шта да причам. Таквих има доста и углавном се први јаве као сада. Један одмах извлачи мисао из контекста иако је др Терзин врло јасан и конкретан само треба одслушати пажљиво шта све прича. Иначе, он је један од потписника петиције што можете видети на теми о др Рончевићу. Кад би поједини који су се одмах нашли у мом посту учили од паметнијег и школованијег од себе, мислим конкретно на овог доктора наука, мање би тровали неупућене. Незнање о овим темама је страшно, а оних који воле да се праве паметни имамо као што знамо у изобиљу. И по правилу највише галаме, што је неписан Марфијев закон.
 8. Протећи ће још много хектолитара воде Јангцекјангом док ти схватиш поенту. Као и они који су се сами нашли у мојој последњој поруци ...
 9. Овај интервју препоручујем свима који воле науку, а пре свега они којима је незнање у сразмери са површном ароганцијом/агресијом у наступу-препознаће се сами.
 10. Шта ти слепчино знаш о науци... Ово је реторичко питање наравно. Пошто нећу да се играм овде жмурки са глупацима као што си ти, а већ ми дају неке казнене поене за које ме баш брига, модерацији кажем отворено следеће... Слободно можете да ме банујете пошто ионако нисте дорасли да водите један православни форум. Брига ме за ваше казнене поене јер сте субјективни тј. из авиона се види да штитите једног набеђеног полуинтелектуалца који је светлосним годинама( он вероватно мисли да је ово мера за време хаха) далеко од било каквог паметног закључка. Ти празноглавче Ђуровићу можеш да данеш душом хаха и да наставиш да замајаваш људе својим елементарним незнањем, ја сам своје углавном већ и рекао.
 11. Pod mač bato

  Битно је ал ајд` није битно да је битно....
 12. Pod mač bato

  Па нема потребе јер се ту скоро потпуно и разоткрио. Штета за њега што се није фокусирао на науку, није да нема смисла, него је хтео у све да се петља.
 13. Pod mač bato

  Уосталом, ви који сте оптерећени њиме само наставите овде да не кварим идилу.
 14. Pod mač bato

  Он је теолошки шарлатан, али што се тиче тога да је препознао научну лаж и то стоји. Ја га у Цркву никад нисам доводио, форум није Црква. И они који пропагирају или подржавају еволуцију су такође шарлатани. То су два пола истог шарлатанства.
×
о.Горан - Живе Речи Утехе