Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Ненад Р.

Члан
 • Број садржаја

  6300
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Ненад Р. last won the day on Новембар 23 2014

Ненад Р. had the most liked content!

О Ненад Р.

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Шумадинац

Скорашњи посетиоци профила

19268 profile views
 1. Ко је Христос?

  Вера је љубав према Богу и људима.Вера је вера у постојању више силе која је добра која увек бди над нама. Христос је сила Љубави која бди над нама као чобанин што чува своје овце. Христос је и вера да добро увек на крају победи и ма шта се деси увек има светло на крају тунела.
 2. Шта тренутно читате?

  Националну географију Србије.
 3. Сећамо ли се свог детињства?

  Баш трагикомично.
 4. Благо нама , колико овде војвода има. Једно време нисам био на форуму и видим да има доста новотарија које ми се свиђају. Свака част администрацијо.
 5. Сећамо ли се свог детињства?

  Ово јаре ме подсећа и на моје детинство. Имао сам и ја јаре. Играли смо се са њим, оно је трчало са нама. Играо сам се са децом, али што сам волео животиње то је за причу.Псе мачке обожавао. Од мачака сам бивао често изгребан али то ми није нимало сметало, тако да и дан данас волим животиње. Тада није било прање руку после дирања животиња па ми ништа није фалило. Сада сам само мало променио став, треба да деца перу руке када дирају животиње, али треба им омогућити да дирају животиње.
 6. Не идите са већином. Бог је са онима који су у праву, а не са онима који су у већини. Свети Владика Николај.
 7. Све је лепо, само се питам колико кошта то задовољство?
 8.  

 9. Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

  Често играм шах са компјутером. Када заподенемо "љути бој" све се пуши.
 10. Коме је досадило да буде православац, тај никада није то ни био.
 11. Поздрав за све форумаше.

  1. Show previous comments  3 more
  2. Рапсоди
  3. Ненад Р.

   Ненад Р.

   Хвала вам пријатељи. Мало ме друге обавезе одвукле на страну , али ја ипак не напуштам ово друштво.

  4. GeniusAtWork
 12. Највећа опасност прети баш од оних ствари који људи обраћају мање пажње и који немају директни утицај сада, али у будућности могу имати веома озбиљне последице, а да огромна већина људи није ни свесна те опасности.
 13. Деци треба увести друге активности, како би се боравак поред компјутера свео на разумну меру. Треба да имају активности и да иду у природу. Јада сам ја био мали није имало дана а да се не отиђе у шуму и скоро да нисмо знали шта је телевизор, а камо ли компјутер и живели смо срећно и са пуно активности. Јурњаве је увек било.Тркање, фудбал, вожња бицикле, између две ватре, стони тенис и остале игре где су биле веће физичке активности и трчање. Сада када би деца бар имала делимично физичке актибности колико смо ми имали, било би добро.
×