Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Све активности

This stream auto-updates     

 1. Последњих сат времена
 2. Ајде? Ја написао цитат овде? Измислио га? Друже, отишао си ти од руке. Туга вас је гледати. Написа ли ти мени данас да је приопћење измењено? Ако је измењено, онда је нешто тамо стајало. А то је био Плач Максимов. Како и зашто је склоњено то не знам, али ти нећу допустити да се правиш будалом.
 3. Наравно да дискутујемо, немамо баш сви амнезију јер поучени понашањем е. Максима тек треба видети какву ће рецепцију да имају одлуке Сабора код е. Максима
 4. много нелогичности, преправки и наводника у целом овом случају постоји. Уместо да се распетља, чвор постаје све већи...
 5. Pa naslov glasi "zašto"a ne "zato"..ne vidim u čemu je problem..ja shvatih da je to pitanje jer na kraju i jest upitnik..ili se varam..ispravite me ako griješim..
 6. А шта мислиш колика ја вероватноћа да се то објашњење схвати тако да никаквог покајања није било? А (чак и) ако није било покајања како онда нема неких упозорења, критике, санкција због изјаве која је захтевала покајање?
 7. Опет ти мени гураш у уста оно што нисам рекао!? Па где сам написао да није писао "покајно писмо"? Не знам да ли га је писао.
 8. Па није табу ако је објављено да га је било а нешто нејасно јесте након што је избрисано...
 9. Дакле, даља дискусија је бесмислена, по мом скромном мишљењу, из следећег разлога. Након што на Сабору владици Максиму ни длака са главе није фалила, више је бесмислено нападати га оним ранијим инсиснуацијама. Не само то, већ је Сабор потврдио један од кључних ставова које је владика Максим од почетка полемика кроз саопштења са владиком Бачким заступао и око којег је полемика и почела - саслуживање, без изузетка, са свим осталим ПЦ. Пошто дакле претходни линч више нема смисла, сада се кренуло са нападима како владика Максим не зна патрологију и како нема диплому Августинијанума. Стварно безвезе...
 10. Ма мени су диплому поклонили. Београдска Удба ме послала да изаберем Франциска за папу, не би ли уништио КЦ изнутра, а овде ме дириговали на Максима да бих уништио идеју Источног папе у клици!
 11. Замислите православног свештеника који је завршио престижни докторат и пише чланке како неког треба УКЛОНИТИ.
 12. Зоран Ђуровић: Зашто треба уклонити владику Максима Današnje evanđelje počinje s riječima: ‘Pošto Juda iziđe’, Zanimljivo je i znakovito kako je Ivan opazio da se dogodila određena promjena u Isusovu pristupu nakon što je Juda izišao iz dvorane u kojoj su blagovali pashu, te stoga ovaj odlomak i započinje riječima: Pošto Juda iziđe... zašto je bilo toliko potrebno da Juda iziđe van, da bi Isus nastavio?
 1. Учитај још садржаја
×
×
 • Create New...