Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Све активности

This stream auto-updates     

 1. Последњих сат времена
 2. слажем се да немамо конкретне чињенице. исто тако је и чињеница да се у овом случају око владике Максима константно нешто мења, од његовог мишљења па ево све до овог саопштења.
 3. Оно што ми посебно пада у очи у овим дискусијама јесте да појединци, а нема их мало, врло чудно, нелогично, доводе у однос различите премисе.
 4. На ту сам дискусију ставио тачку. Овде није реч о томе, већ о незнању чињеница у вези са изменом саборског Саопштења. Те чињенице не знамо.
 5. како не знамо чињенице. ти си брате пратио дискусију од самог почетка, упознат си са целом архијерејском преписком од првих изјава Максимових које су директно ударале на јединство СПЦ и ПЦ уопште. Ти си учествовао у свим тим дискусијама али си само фанатично бранио Максима, никакве против аргументе ниси написао.
 6. Нема аргументованих објашњења, јер не знамо чињенице. Зато, могу да постоје само хипотезе или претпоставке шта је МОГАО да буде разлог....
 7. Шта ти провереваш, човече... Тај који си навео нисам лајковао. Опет изводиш погрешан закључак. То што сам лајковао неке њене постове, не значи да бих лајковао све што напише и да се са свиме слажем.
 8. ја само констатујем да у овом случају има превише нелогичности а премало аргументованих објашњења.
 9. Па ти кад можеш да будеш владика и професор, онда можеш да будеш и папа и Трамп истовремено, какав је проблем? Успут да будеш и српски и јерусалимски патријарх... А мош и цариградски, јер маторац треба да се склони. А пошто си владика, сад ми паде на памет, што не узмеш и да си Бог Отац? Што фали? Искрено, није ми јасно што причаш са мном? Могло је да буде безболније. Да си се смешио као Мона Лиза... Желео си лично да учествујеш. Као адвокат који није дао свом сину да се суди против мене јер сам самог оца победио у првом суђењу. Који је то био бол. Судијиница стала на Авину страну... А као он нема ниједну карту за играње. Да си то могао да видиш... И Ава поентира. После 3 месеца судијиница каже: А ви сте онај уметник свештеник?... Ава има шарма. Зато и ти овде истрајаваш у преписци.
 10. Брате, одбацивао сам их не као МОГУЋНОСТИ већ као ТВРДЊЕ ДА СУ СЕ ДЕСИЛЕ. Зашто? Зато што су тврдње без доказа. И зато сам према тим тврдњама био ироничан - да су "теорије завере".
 11. Људи ја не знам ништа осим што здрава памет запажа.А то је.Ако исти човек потпише две исте ствари с тим што прву исправи па потпише исправљено,то не значи ништа друго осим да је погрешио и то се догађа свима.Треба и њих разумети толико дана толико састанака и на крају све треба исписати и потписати и негде одштампати а ви одма мислите да је Циа.
 12. Да, да... тако је, ништа експлицитно ниси тврдио а све опције (које ти се не свиђају) си несувисло побијао или бацао на теорије завере док се сам ниси вратио на једну од њих и волео би да се о томе, уместо о е. Максиму, прича до ујутро, је л да?
 13. Света Ксенијо моли се за нас грешне. 

 14. ми на поука смо словесна бића тако да ми мислимо. Како ти не схваташ да ми тешко можемо да прихватимо такав низ грешака?
 1. Учитај још садржаја
×
×
 • Create New...