Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Све активности

This stream auto-updates     

 1. Последњих сат времена
 2. The rumour that led to medical researchers in Ethiopia being killed by a mob https://www.bbc.com/news/av/world-africa-48313462/the-rumour-that-led-to-medical-researchers-in-ethiopia-being-killed-by-a-mob
 3. која је твоја дијагноза? пре 3 дана је твој ник освануо на форуму и после три дана ни једну тему сем ове ниси отворио. што јасно имплицира да си лажњак који је овде наменски...
 4. Ви имате болест Максимитис.Опет се мени обраћате као да сам владика Максим.Вама нема помоћи.Пишите Максиму да Вас прими,идите сретните се са њим или престаните писати о њему па да се смирите и исцелите.Који лекар Вама може да помогне?
 5. Ја сам мала.Немам ту школу а свете оце читам на њиховом језику онако за своју душу.Али могу да приметим да је Вама џаба што сте на првом папском универзитету кад већину Вашег времена проводите на форуму Србистана и ћерате се..
 6. "Преподобна Психула" позната во времја оно по разобличавању гонитеља вл. Максима Великог, назвавши га Великим и пре него што га је Црква препознала као таквог:)
 7. Не представљам се. Јесам. И то са првог папског универзитета. Ти немаш ту школу. Човек мора да има образ као ђон па да предаје материју у којој се није специјализирао. Али, то може у Србистану. Свесно упропашћаваш генерације људи. Доведите да вам предаје НЗ Тома Диплома, а СЗ Небојша Стефановић! Он барем не би јатовао!
 8. Данас
 9. Ma hajde ti se uhvatio mojih riječi kao pijan plota..ljudi svašta kažu a zapravo ne misle tako..nego kad bih ja stvarno htjela "prijeći" u pravoslavlje,što ti misliš trebam li se ponovno krstiti kod vas??
 10. Болесно.Заиста не могу да поверујем да сте Ви као што се представљате и као што Вас овде представљају врх Патристике и познавања светих отаца.Да такав гигант губи време на једном Максиму.Како је Максим Велики.
 11. Замолићу да ми проследе Плач Максимов; толико смо заслужили ја и @Ведран* Следеће моје сочињеније: Зашто СПЦ да уведе на вечерње, после Господи возвах, Плач Максимов.
 12. Разумљиво, било је много одраслих некрштених, јер тек што су били изашли из мрака комунизма, те је доста било некрштених. Па се уз то десио и нагли скок измешаних осећања (не баш увек исправно усмерених), осећаја патриотизма, вере, такође и мржње, али и љубави... Многи од тих некрштених бораца, тачније наших бранитеља, јер су бранили српска огњишта, децу од нових покоља, цркве од рушења... страдали и били крштавани у својој крви... Они се могу узети као крштени. А по Теорији оптималног спасења, коју налазимо и у живим животним причама, у Житијима Светих, видимо да некрштена деца не одлазе у адске муке, али не улазе одмах ни у Царсво небеско, већ, их тог неког места или стања (римокатолици би га назвали - лимбо) узима, усваја Пресвета Богородица и крштава Св. Јован Крститељ пред рајским дверима... Она потом узрастају...
 13. Ромејац

  Шале...вицеви...

  Шта је заједничко апстиненцији од секса и економској кризи. Ако дуго потрају ојачаће десницу.
 14. Ромејац

  Шале...вицеви...

  Која се врста људи размножава без секса? Пензионери.
 15. Ромејац

  Шале...вицеви...

  Ко још звижди за женама изнад 50 година? Експрес лонац у кухињи.
 16. obi-wan

  Класична музика :)

  Mali deo sa koncerta nase Muzicke gimnazije od pre neki dan - "Ave verum", Karla Dzenkinsa... ...
 17. То је најважније у овој теми која дотиче ткз. отимање цркви римокатолицима (мисли се на шиптарију која је пре тога отела православне), и мисионарење исто. Ја први нећу да ми сутра индијанци из америке дођу у србију, притом убеђени да су срби. Имали смо такве ситуације, мсм. да су против канона (то ћу тек да испитам, ако будем имао времена)! Питам се лажеш ли ти сама себе или само мене. Јеси ли ти рекла да би прешла у православље читајући текстове овде. Јеси ли ти постала Православна? Ја нигде нисам написао да бих постао већи верник него што јесам. Нисам ја инстант кафа, или духовни балон... Али јесам рекао да бих се причестио код римокатолика јер кроз овај пост, схватам кроз теологију да је то хришћанска црква, да ја могу да крштавам цивилно тамо људе у православље...
 18. Ромејац

  Шале...вицеви...

  Зет забринуто пита доктора за здравље своје таште: - Шта јој је, докторе? - Оно најгоре... - Па реците ми... - Није јој ништа!
 19. Svi dobri borci izgubili su tu jednu bitku, ali su dobili Rat. Znam sta je gubitak iz sopstvenog iskustva, samo pogled uvek prema Cilju, i nema brige.
 1. Учитај још садржаја
×
×
 • Create New...