Juanito 46027 Пријави поруку Написано Октобар 12, 2018 пре 11 минута, obi-wan рече Malo se podsecam tekstova, nisam neke odavno slusao... Тема је про и контра, а овде све нешто про. 1 obi-wan је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
obi-wan 38763 Пријави поруку Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Тема је про и контра, а овде све нешто про. Ma slobodno nek` kontriraju, nemam nista protiv... Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Juanito 46027 Пријави поруку Написано Октобар 12, 2018 пре 12 минута, obi-wan рече Ma slobodno nek` kontriraju, nemam nista protiv... Ај да не буде све про, ево једне контрашке. 3 Снежана, Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
obi-wan 38763 Пријави поруку Написано Октобар 12, 2018 "...kad mi gace udju... di vec udju, te sto brinu brigu tudju..." 2 Снежана and Juanito је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Снежана 34515 Пријави поруку Написано Октобар 12, 2018 Tajne su tu zato da ih neko nasluti postoji rec koja vredi tek kad se odcuti Bogu je kanuo caj svud je prsnuo sjaj jedan platan će ostati zlatan... 1 1 1 obi-wan, Milica Bajic and Juanito је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
obi-wan 38763 Пријави поруку Написано Октобар 12, 2018 "...Pa da kroz moj salaš lađe prolaze i od đerma još počnu trubiti, da ti bar s basamka gledam obraze kad ih ne smem ljubiti..." ... 1 Milica Bajic је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Milica Bajic 3315 Пријави поруку Написано Јануар 5 Шта је туга за Д - мол... 1 1 Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
CutieBub 195 Пријави поруку Написано Јануар 6 Ђорђе Балашевић можда није у врху српског песништва, али је одличан песник, изразит лирски таленат, мајстор језика и уз то дивног емотивног сензибилитета. Ако ништа, популарну музику и нешто што је де факто "естрада", приближио је уметности најближе што ју је могуће приближити. И сви они који га не воле, не могу бар да оспоре да слушањем његових песама, деца бар слушају лепе стихове, леп речник и обогаћују свој језик и своју душу. Коме се, уосталом, не свиђа, нека погледа алтернативу. 1 Milica Bajic је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
obi-wan 38763 Пријави поруку Написано Октобар 9 2 Phoebe and Milica Bajic је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Flojd 4730 Пријави поруку Написано Октобар 10 I'mo sam strasnog petla bio je pravi djavo na kisi i na vetru uvek je stajao pravo po selu perje leti dize se strasna graja u nasoj kuci uvek bilo je dobrih jaja Imao sam strasnog petla bio je pravi ludak koju taj koku kljucne ko da je tresn'o budak a koke cudne ptice uvek im srce kuca za nekim grubijanom koji dobro kljuca Ref. Za njega nisu bile samo koke slatke ne, taj je skak'o i na guske i na patke a tek na curke, cim je bilo neke sanse ma princip je isti, sve su ostalo nijanse Im'o sam strasnog petla bio je malo cudan po danu nesto dremljiv al' nocu uvek budan curice iz mog sela cule su za tog dasu zbog tog sam petla i ja bio na dobrom glasu Ref. Im'o sam strasnog petla bio je prvak sveta danas su petli cudni svaka im dlaka smeta ja ne znam sta je razlog danas su drugi dani uglavnom 'spram mog petla ovo su sve cverglani Meni je se'set peta, stize jesen pozna putuje moje drustvo i ja cekam na red ne bi mi ova starost bila tako grozna da cujem petla barem mesecno jedared Poslusaj zato savet sto ce ti cica dati kad imas mladog petla ne daj mu da se pati pusti ga neka leti neka ga koke vide posle ce biti kasno i petlu vreme ide ajd' ziveli 1 Milica Bajic је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Milica Bajic 3315 Пријави поруку Написано Октобар 10 1 Phoebe је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Phoebe 4362 Пријави поруку Написано Октобар 10 Сустајем, одустајем, притиска ме као пегла, Јави се, појави се, додај свету мало вергла 1 2 obi-wan, Milica Bajic and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites