Guest Izida Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Alo,Medo,kako si zaboravio ipodjakona?Boze oprosti,ali ctece vidjamo stalno,a ipodjakona samo kad nam se posreci.Je li tako,Sasluzitelju? Ribare,koje Ograde sad? Samo da znate ja propustam predstavu i priredbu 1.avgusta posvecenu despotu Stefanu Lazarevicu,kao i Jerejsku Liturgiju,koju ce sluziti vladika Hrizostom za Ilindan u crkvi u Mackatu,jer je slava crkve i 160.godina njenog postojanja.Srece mi se pocepalo,kada sam pozvana,a na predstavu me pozvala glumica,koja interpretira glavnu zensku ulogu,licno,i kad sam morala da odbijem,jer sam ocu Ivanu ranije obecala.A srce mi je i tamo i vamo. Prema tome,red je da cteciram. 0110_hahaha Brale,salim se. Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Izida Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Medo,ipodjakon nije djakon.Ipodjakon je ctec,koji ima visi cin od cteca.Nosi stihar i orar.Ctec nosi samo stihar.Inace,u kom statusu se zatekne ctec,kad ga rukoproizvedu u ipodjakona u tom mora da ostane zauvek,ili u braku ili momak. Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Милан Меденица :) 4207 Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 е па да сад ја знам разлику између чтеца, ђакона и ипођакона, било би добро ... видео сам негде на форуму тему са објашњењем о чиновима, ал ме мрзело да је прочитам како треба ... хм, ето сопственог примера за - из незнања сав грех ... а што сам ти вратио лепо, ти мене хвалиш а ја прдим ... 0110_hahaha извињавам се, идем сад да пронађем тему, да се образујем, да не бијем ко максим ... Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Izida Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Ma,Medo,samo opusteno.Bitna je vera i ljubav,a ne znanje.Barem,ja tako mislim. Ne mari,ja sam ti tuzna godinama bila ctec,a nisam znala da sam ctec.Niko mi nije rekao.Rekli samo mora devojcica da cita Apostol,i djakon na vero- nauci rekao:"Apostol ce od sad citati devojcica.Citace Angelina". Ubi ti mene,ako ja znam sto je bas mene izabrao.A i da ti posteno kazem ne znam ni sto,ni kako je mene stavio u hor da budem drugi glas,kad sam ja apsolutni nesluhista. Цитат Share this post Link to post Share on other sites
ribar 129 Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Muskarci koji dolaze slobodno mogu da ponesu neku mucenicu ili crnjak iz svog kraja kako bi na taj nacin mi ostali upoznali neke od prirodnih lepota dela Srbije iz koga dolaze. smil41cb5615a0b72.gif osamucen Sestre ne treba da nose nista, jer one su same po sebi prirodna lepota https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif 70A.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Izida Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Ja cu poneti mucenicu.Vec sam to rekla ocu Ivanu.Da probate uzicku rakiju,da vidite sta je rakija! Цитат Share this post Link to post Share on other sites
ribar 129 Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Ma ne verujem ti nista ,ova nasa je bolja ,gde vi znate da napravite rakiju,ali probacemo :cheesy2: Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Srna 12 Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Ma ne moze se nista porediti sa Valjevkom :cheesy2: Цитат Share this post Link to post Share on other sites
ribar 129 Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Ponesi i ti sestro,mada vi tamo pravite i dobro vino,probacemo pa sta bude. :cheesy2: Ako je lepa kao sto su Valjevke onda nema da omane bleh Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Izida Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Uzicka sljivovica je najbolja i tacka! Цитат Share this post Link to post Share on other sites
ribar 129 Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Eee, imamo mi ovde iskusnu komisiju za degustaciju nece ta tvoja sljivka lako da se provuce Цитат Share this post Link to post Share on other sites
ribar 129 Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Imao je otac Ivan neku dobru dunjevacu ali smo je moj prijatelj Dejan i ja unistili u medicinske svrhe zato sto smo bili prehladjeni.To je bila rakija lek,ali mora da se popije 3 dl minimum Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Izida Пријави поруку Написано Јул 30, 2009 Uzicka sljivovica leci sve bolesti,narocito depresiju! Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Izida Пријави поруку Написано Јул 31, 2009 Mada,ni klekovaca nije losa!Ja licno volim i orahovacu.A vrucu sljivovicu,kad moja baka skuva,joj,uh... Цитат Share this post Link to post Share on other sites
чтец Филип 22 Пријави поруку Написано Јул 31, 2009 Izida ti citas Apostol 0102_laugh Цитат Share this post Link to post Share on other sites