Bole__Ser 59 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ennio Morricone velikan modernog doba. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Драшко 23757 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Барток Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Pancakes 1871 Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Najveći kompozitor svih vremena je one and only - Prince I wanna know why i wolf is dressed up like a lamb "If I Was Your Girlfiend" If I was your girlfriend Would U remember 2 tell me all the things U forgot When I was your man? Hey, when I was your man If I was your best friend Would U let me take care of U and do all the things That only a best friend can Only best friends can If I was your girlfriend If I was your girlfriend If I was your girlfriend Would U let me dress U I mean, help U pick out your clothes Before we go out Not that you're helpless But sometimes, sometimes Those are the things that bein' in love's about If I was your one and only friend Would U run 2 me if somebody hurt U Even if that somebody was me? Sometimes I trip on how happy we could be Please If I was your girlfriend If I was your girlfriend Would U let me wash your hair Could I make U breakfast sometime Or then, could we just hang out, I mean Could we go 2 a movie and cry together Cuz 2 me baby that would be so fine .... http://www.azlyrics.com/lyrics/prince/ifiwasyourgirlfiend.html video: http://www.tagtele.com/videos/voir/158605/ Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Рапсоди 17124 Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 Ако је појам класике /савршенство форме и садржаја/ читала сам негде да је то онда објективно Моцарт . Кажу за /Турски марш/да је савршена композиција. Од сваког композитора .постоји бар једна композиција мени драга. Лично мом сензибилитету, тотално субјективно одговара Вивалди и Паганини. И не знам шта то волим у њиховој музици, неки спој , нека струна , нота која ме помери из темеља. Имала сам давно на старом компу који је цркао а нисам сачувала и никад више пронашла , а преслушала много клас,музике, једну композицију за коју не знам ко је композитор, предивно нешто, што не могу никако да пронађем. Надам се да ћу као Прустов Сван, сасвим случајно налетети на ту малу сонатицу и препознати је. Е то је нешто најбоље од класике што сам чула а не знам од кога је . Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Снежана 34782 Написано Децембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2015 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Bernard 1655 Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=pEYajsa8NeM Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
PredragVId 8742 Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Данас су у моди дела савремене музике свирана у обради филхармоније. Звуче узвишено и страшно. Али одају једну тајну: великих композитора данашњице у ствари и нема. Пише се обичном човеку - нема узвишених. Некад се музика писала наменски за краљеве и дворове па је тако и звучала. Остале су композиције да сведоче о узвишености узвишених. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
goranger 3512 Написано Мај 26, 2017 Пријави Подели Написано Мај 26, 2017 Naravno Kurt :-) Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.