Jump to content
 • Чланови који сада читају   0 чланова

  Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу

 • Сличан садржај

  • Од Dominika,
   Изградња цркве св. Илије у Абу Даби, која је почела 2014. године, тек се завршила. У четвртак 18. јануара патријарх антиохијски Јован заједно са министром Толеранције Уједињених  Арапских Емирата свечано је отворио овај храм. 
   У петак, 19 јануара, патријарх заједно са другим арапским владикама, међу њима епископа Емирата Григорија (Хури Абдалаха), освештао је цркву, и одслужио је Божанствену Литургију.
    
   У Абу Даби већ раније је посталаја црква св. Николе (такође испод Антиохисјке Патријаршије). Страница на Фејсу 
    
   Страница цркава светих Николе и Елије (на енглеском)
    
  • Од Ромејац,
   Ухапшен лидер ДАЕШ-а Абу Бакр ел Багдади?
   Лидер ДАЕШ-а Абу Бакр ел Багдади ухапшен је током покушаја бекства из Мосула, саопштавају арапски медији, позивајући на начелника прес-службе при Комитету за безбедност и инфорамције УН Хејтама Абу Саида

   Лидер ДАЕШ-а Абу Бакр ел Багдади ухапшен је током покушаја бекства из Мосула, саопштавају арапски медији, позивајући на начелника прес-службе при Комитету за безбедност и инфорамције УН Хејтама Абу Саида.
   Ел Багдади је ухапшен у тренутку када је прелазио границу између Ирака и Сирије.
   Јуче се такође појавила информација да је код Мосула убијен један од Ел Багдадијевих помоћника — Хасбул ел Кавкази, познат под надимком Кавкаски Емир.
   Подсетимо, почетком марта Ел Багдади се члановима ДАЕШ-а обратио говором у којем је признао више пораза у последње време.
   Раније, средином фебруара, медији су саопштили да је лидер терориста рањен током ваздушног напада у Ираку.
×
×
 • Креирај ново...