Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Sign in to follow this  
Поуке.орг инфо

Маркуш: Мирашев лажипоп пријеподне полицијац, поподне глуми „владику“

Оцени ову тему

Recommended Posts

miras-i-vladika-iz-beca-dusko-markovic-b

Прослава "Божићног устанка" у Бајицама. У позадини Рихард Минихофер и Мираш Дедеић

Проклетству предати распоп Мираш Дедеић на прослави стогодишњице Божићне побуне довео је полицајца из Беча Рихарда Минихофера којег лажно представља као „Његово високопреосвештенство архиепископ которски и приморски † Симеон, нагласио је публициста Јован Маркуш.

„Мирашев распопски ‘владика которски са седиштем у Бечу’ прије подне ради као службеник бечке полиције, а поподне глуми ‘црногорског владику'“, напоменуо је Маркуш и додао:

 

„Пошто су у Уставу СПЦ, који су црногорски распопи преписали приликом своје регистрације у полицији, побројане наше епархије тако су и црногорски распопи набројали некакве распопске епархије по Црној Гори.

Пошто је, веровали или не, међу црногорским распопима највише Срба – кренули су у нову акцију. Да би потврдили да су они ‘црква свих вера и нација’, како их је окарактерисао др Радован Радоњић, јавни атеиста и члан распопске НВО, одлучили су да у своје редове не примају само рашчињене Србе него и неке Роме, па и једног Аустријанца

Нашли су неку вагабунду и прогласили га за ‘црногорског распопског егзарха у Бечу'“.

Аустријанац, додаје, додуше, слично звучи као Црногорац.

„Ни код њих није баш све једноставно око историје и идентитета. Још трају спорења да ли су Аустријанци Нијемци или Аустријанци баш као што се та питања постављају и у Црног Гори. Још се воде расправе, и то жучне, да ли су Црногорци Срби или Црногорци.

Има и сличности, а има и разлика код Аустријанаца и Црногораца. Слично је да и једни и други имају своје независне државе. Додуше, Аустријанци су у великом заостатку за Црногорцима – још нису измислили аустријски језик нити су посегнули за преименовање немачког у аустријски као што је то случај у Црној Гори са преименовањем српског језика“, истиче Маркуш и напомиње:

„Рихард Минихофер, алијас Симеон – распопски ‘владика которски са седиштем у Бечу’, решио је да превазиђе и премости разлике између Црне Горе и Аустрије, Црногораца и Аустријанаца, Котора и Беча. Минихофер, алијас Симеон которски са седиштем у Бечу, ријешио је, како се то већ на Западу ради, да заради још једну плату. Прије подне ради као службеник бечке полиције, а поподне глуми ‘црногорског владику’.

Сазнајем да је на распопском конкурсу глатко прошао пошто ради у полицији.

Распопска НВО тзв. ЦПЦ као класична полицијска творевина предност у оваквим случајевима даје колегама – доказаним и провереним полицајцима са искуством.

Можда он верује да ће му бечка полиција обезбедити службеног преводиоца као што се ради кад ухвате неког ситног криминалца са наших простора да ‘шанира’ по Бечу?

Али, лако је наћи преводиоца за српски језик у Бечу. Има их колико год хоћете. Ко ће наћи преводиоца за црквено-словенски? Таквога тамо нема.Тај језик знају наши свештеници у Бечу, а њима, наравно, не пада на памет да раде за полицију и распопског полицајца, алијас Симеона Которског са седиштем у Бечу“, закључио је публициста.

Он је подсјетио да је овај „лажипоп“ одмах открио своје дубинске везе са римокатоличком Бискупијом которском.

„Није познато да је у историји Црне Горе било оваквих и сличних духовних превараната и пробисвијета“, нагласио је Маркуш.

https://www.in4s.net/otac-gojko-perovic-svi-dani-suu-blagi-ali-nije-svaki-dan-bozic-video/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Креирај налог или се пријави да даш коментар

Потребно је да будеш члан ЖРУ-а да би оставио коментар

Креирај налог

Пријавите се за нови налог на ЖРУ заједници. Једноставно је!

Региструј нови налог

Пријави се

Већ имаш налог? Пријави се овде

Пријави се одмах
Sign in to follow this  

 • Сличан садржај

  • Guest
   Од Guest,
   Крајем марта почиње снимање серије о српској династији Немањића. Улога Светог Саве поверена Драгану Мићановићу, а Вукана Немањића Небојши Глоговцу

   КРАЈЕМ марта почиње снимање дуго очекиване серије о династији Немањића "Крунисање Стефана Првовенчаног: Прва немањићка краљевина" - сазнају "Новости" ексклузивно од редитеља Марка Маринковића.
     Војин Ћетковић играће Стефана Првовенчаног, Стефановог брата Вукана Немањића тумачиће Небојша Глоговац, њихову полусестру Нада Шаргин, Светог Саву Драган Мићановић, док ће се у осталим улогама наћи Ивана Михић, Слобода Мићаловић, Миодраг Мики Крстовић... Почетак снимања серијала, у продукцији РТС, планиран је за крај марта, а рад на овом пројекту требало би да траје четири месеца.
   - Велика ми је част што ћу играти Стефана Првовенчаног - каже за "Новости" Војин Ћетковић. - Сјајан је сценарио, врло добро познајем редитеља и сматрам да ће то можда бити и највећа продукција РТС ове године. Надам се да ће сви глумци пристати и да ћемо направити добар посао.
   На питање како тумачи то што ће се заредом наћи у две велике главне улоге, Лазе Костића у филму и серији "Santa Maria della Salute" и Стефана Првовенчаног, Ћетковић нам је рекао да се дуго ништа није радило и да се одједном снима много серија, што представља шансу за младе глумце.
   - Одбио сам бројне понуде да бих изабрао баш ове две улоге и надам се да нисам погрешио - искрен је Ћетковић.
   Редитељ Марко Маринковић нам објашњава да су сложени услови под којима се одвијају припреме снимања, да је реч о захтевним сценама за које је потребно много сценографске и костимске опреме. Снимаће се на аутентичним локацијама, које укључује велики број сакралних објеката, међу којима су Студеница и Црква Светог Петра и Павла у Новом Пазару. Биће и много студијског дела, снимаће се и битке... Смедеревска тврђава представљаће генералне кулисе за Хиландар, у стању из 11. века, а биће рађене и верне реконструкције - што сценографске, што компјутерске.
   САВА Драган Мићановић
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   - Требају нам зимске сцене које укључује снегове, зато морамо кренути у марту - каже Маринковић, додајући да ће снимати и у Херцеговини и на црногорском приморју, да би што верније дочарали Хум и Зету.
   С обзиром на то да је снимање серије првобитно најављено за крај прошле године, као и да је на тендер крајем јула пристигло шест понуда продуцентских кућа за реализацију овог пројекта, а да је се, на крају, ипак латио РТС, питали смо Душку Вучинић, шефицу одсека за односе са јавношћу ове телевизије, о чему се заправо ради.
   - РТС је најавио да ће својим капацитетима продуцирати овај пројекат. Тако и остаје. Тренутно смо у завршној фази припрема. Није било никаквог одлагања, већ је потребно време да се обаве темељне припреме, с обзиром на то да је серија пројекат од националног значаја и да РТС много инвестира у њу. Упознали смо гледаоце са неким детаљима, што ћемо радити и убудуће - рекла нам је Вучинићева.
   Серијал "Крунисање Стефана Првовенчаног: Прва немањићка краљевина" ће имати 12 епизода, чије емитовање можемо очекивати крајем ове године, у којој се и обележава 800 година од крунисања Стефана Првовенчаног.
   АМБИЦИОЗНО Марко Маринковић и Гордан Михић
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   МЕЊАМО СЛИКУ О СРБИЈИ
   - Брендирање Србије кроз причу о нашој богатој историји и културном наслеђу, које је препознато на листама Унеска, свакако је један од добрих начина промоције културе и туризма. Верујемо да ће и серија о Немањићима допринети промени слике о Србији у свету и довести нам нове туристе - каже Небојша Брадић, главни и одговорни уредник Културно-уметничког програма РТС. - Али, о нашој историји и културним дестинацијама треба упознавати пре свега грађане Србије. Због тога је у првом плану обавеза Јавног медијског сервиса да негује и афирмише вредности које носе наша култура и духовност, и да код најшире публике, а посебно млађе, развија осећање националне припадности и уметничког укуса као и познавање сопствене историје.
   ВУКАН Небојша Глоговац
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   СЦЕНАРИО НА 500 СТРАНИЦА
   СЦЕНАРИСТА овог великог пројекта, који је написао чак 500 страна материјала, Гордан Михић, рекао нам је да је логично да РТС сам ради овакав пројекат, као и да је сада најважније то што се серија спрема и што је све фиксирано. С обзиром на то да је, како у шали каже завејан у својој кући у Срему, открива нам да се свакодневно чује са Марком Маринковићем, као и да је задовољан договорима.
   http://www.novosti.rs/вести/култура.487.html:647668-POCINjE-SNIMANjE-NEMANjICA-Vojin-Cetkovic-glumi-Stefana-Prvovencanog
×