Jump to content
 1. Smaragdni kamičak

  Smaragdni kamičak

 • Чланови који сада читају   0 чланова

  Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу

 • Сличан садржај

  • Од JESSY,
   „Mogu da živim u bilo kom delu sveta, ali ću uvek ostati Jugoslovenka. Ne zanima me da li zvanično moja domovina, od Vardara pa do Triglava, ne nosi to lepo ime Južnih Slovena. Ja ga nosim u sebi i svim svojim bićem strastveno sam posvećena ljudima i idejama u koje verujem. Smešite se? Eh, da, možda je ovo odgovor na vaše pitanje kako bih opisala sebe“.       
   Ovako je u jednom intervjuu u prvoj deceniji 2000-ih govorila Merima Isaković.
   Ne više glumica već odavno klinička psihološkinja i univerzitetska profesorka koja je ovaj deo svoje karijere izgradila na dalekom Novom Zelandu.
   Tamo je pobegla od užasa i ratova devedesetih da odbrani svoje i pravo svog sina na mešovito poreklo koje je tih decenija postalo nepoželjna činjenica u zemlji koju je i po odlasku smatrala svojom.
   Oglasila bi se prelepa nekadašnja glumica s vremena na vreme u medijima te zemlje da ispriča još nešto o svojoj sudbini, o tome šta radi i kako razmišlja o svemu što se dogodilo, ali to nije bilo često.
   Odjeknula je kao bomba njena ispovest Nedeljniku da je i ona kao vrlo mlada bila među žrtvama svog kolege Branislava Lečića.
   I oni koji su još uvek dovodili u pitanje optužbe njene mlađe koleginice Danijele Štajndfeld na račun Lečića gotovo jednoglasno ponavljaju: „E, sad već verujemo…“
   A Merima, koja je po sopstvenoj priči svojevremeno oprostila nasilniku kada je od nje zatražio oproštaj, progovorila je sada, 40 godina posle, jer mu je i tada rekla da će, ako čuje da je to ponovio, sve ispričati. I kada je čula za Danijelenin slučaj, to je i uradila.
    
  • Од glupiavgust,
   Ovako, pošto trenutno nisam baš raspoložen da pišem, pravim spiskove i sabiram, ostaviću samo slike knjiga koje prodajem. Koga zanima, može da mi se javi na pp da se dogovorimo oko cene i isporuke. Sve knjige su skoro sasvim nove. Moguće(u stvari sasvim sigurno) da imam još knjiga, postaviću ovih dana.
   Hvala na pažnji. Pozdrav.


    


        

    
    
  • Од Bogdan011,
   Ima li nekog pravnika da mi pomogne?
   Prodao sam auto coveku, rekao je da nema para za registraciju, pa da uradimo ovlascenje. Ok, uradismo, overismo kod notara...
   Danas mi stigla njegova kazna za parking koju je on napravio na moju adresu.
   Ne mogu da nadjem kopiju ovlascenja a nemam njegov broj da ga pozovem vezano za kasnu koja je stigla.
   Kako ovo mogu da resim jer ko zna koliko ce ih jos napraviti i ko zna sta sve moze da uradi.
    
×
×
 • Креирај ново...