-
Сличан садржај
-
Од Логос,
Његово Преосвештенство Епископ нишки Г. Г. Арсеније началствоваће Светом архијерејском Литургијом у четвртак, 29. августа 2019. године у манастиру Светог Романа у Ђунису, поводом манастирске славе. О Светитељу и манастиру који му је посвећен, великој и надалеко познатој Светињи Епархије нишке, говорио нам је архимандрит Дамаскин (Грабеж), игуман манастира Светог Романа у Ђунису. Звучни запис разговора Извор: Радио Глас -
Од Guest ага пије млеко,
Мени се јако свиђају ПОСЛАНИЦЕ и често се враћам на њих,због практичних савета за духовни живот. Затим волим ПСАЛМЕ, ПРЕЧЕ СОЛОМОНОВЕ, ПРЕМУДРОСТИ СОЛОМОНОВЕ, ПРОПОВЕДНИКА.
ДЕЛА АПОСТОЛСКА су ми узбудљива и као да ми спадају у жанр романа, због свих перипетија кроз којих пролази главни актер истих св. ап. Павле........
Док СВЕТО ЕВАНЂЕЉЕ је већ класика и свакодневна насушна потреба....
-
Од Драгана Милошевић,
Предлажемо да погледате одличан одговор на једну од првих ствари које можете чути од атеиста када се поведе разговор о Богу, вери, религији уопште. Врло логичан и јасан одговор на стереотип којим атеисти мисле да дефинитивно затварају уста саговорнику.
извор
-
Од Поуке.орг инфо,
Овде можете да постављате линкове ка каналима или одређеним клиповима са стримованим игрицама које волите.
Овај је фантастичан, игрица се зове Detroit: Become Human
креће одавде
па иде даље...
и даље
а остале можете на каналу овде https://www.youtube.com/channel/UCvwDNr7ec4Qaa_25VYOMhxg
-