Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Sign in to follow this  
Ignjatije

Tokom čitanja Vučićevog ekspozea, patrijarhu Irineju se u snu ukazao patrijarh Pavle i otkrio mu šta čeka Srbiju i svet!

Recommended Posts

Tokom čitanja Vučićevog ekspozea, patrijarhu Irineju se u snu ukazao patrijarh Pavle i otkrio mu šta čeka Srbiju i svet!

 
patrijarh-ekspoze-skupstina-zaspao-foto-

Kako „Zicer“ ekskluzivno saznaje od izvora bliskog patrijarhovom vozaču, tokom višesatnog izlaganja ekspozea mandatara Vučića, patrijarhu Irineju se u snu ukazao blaženopočivši patrijarh Pavle i otkrio šta Srbiju čeka u narednim godinama.

Već u prvim minutima iscrpnog Vučićevog ekspozea, patrijarh SPC Irinej, utonuo je u dubok i mističan san. Tokom šest sati ekspozea (koje je njegova svetost Irinej, uglavnom, prespavao), u snu mu se javio prethodni patrijarh Pavle, koji mu je tom prilikom prorekao više stotina događaja u bliskoj budućnosti.

Evo koje je poruke patrijarh Pavle u snu preneo patrijarhu Irineju:

1. Vučić je …*

*Prvobitni tekst je izmenjen, zato što su Zicerovog urednika, koji ga je postavio, ubila trojica terorista koji pripadaju ISIS-u, a zbog odredbe o vređanju lika i dela proroka Vuhammada.

2. Na mestu premijera menja ga Boško Obradović, koji se iste godine ženi po treći put i uvodi Srbiju istovremeno u EU i NATO.

Artemije

3. Artemije se 2020. vraća na Kosovo. Iste godine osniva Kosovsku pravoslavnu crkvu.

4. 2024. u Beogradskom pašaluku, a uz podršku Turske, PUPS pravi državni udar i uvodi gerontokratiju. Svi stanovnici mlađi od 60 godina dužni su da rade i doniraju organe za održanje života starijih! Vraća se i institucija dužničkog ropstva, a Krkobabići postaju i zvanična, nasledna dinastija u Srbiji. Na njihovom porodičnom grbu prikazana je starica koja sedi za trpezom i „krka“ do iznemoglosti.

5. Nastavlja se uspešna pravnička karijera Nele Kuburović, koja postaje prva žena premijer 2020. Iste godine Zorana Mihajlović pokušava neuspešni atentat na nju.

6. U 2018. definitivno utvrđeno da je Ana Berbatović lagala da je lezbejka i Hrvatica samo da bi ušla u Vladu, dok je sve vreme bila u tajnoj i strasnoj vezi sa Ivicom Dačićem.

danica_draskovic

7. 2020. Danica Drašković konačno postaje direktor BIA-e, ali se ubrzo otkriva da je ona prva osoba koja je upešno promenila pol i to krajem Drugog svetskog rata. Prethodno je bila Hajnrih Miler, nestali nacistički funkcioner i šef Gestapoa. Po ovom saznanju, Vuk Drašković umire od šloga, a Hajnrih/Danica započinje strasnu vezu s Čedom Jovanovićem. Sele se u Ukrajinu i usvajaju troje azilantske dece.

8. 2022. se otkriva da iza ubistva pevačice Jelene Krsmanović definitivno stoji Jelena Karleuša, koja ju je u kokainskom zanosu pomešala sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Karleuša zatim menja pol i (najzad) postaje žensko. Udaje se za Havijera Solanu, kako bi izbegla krivično gonjenje.

9. Đorđe Vukadinović 2020. postaje Ministar za internet i informisanje, smenivši na tom mestu Nebojšu Krstića, koji je na čelu tog ministarstva bio od 2017. Vlasi tako konačno postaju konstitutivni narod u Srbiji i dobijaju autonomnu pokrajinu Timočku Krajinu.

10. 2021. Sulejman Ugljanin postaje ambasador Nezavisne Republike Sandžak u Saudijskoj Arabiji. Aida Ćorović izvršila samoubistvo ritualnim skokom s mosta na Miljacki. Iste godine Zukorlić prelazi u pravoslavlje i monaši se na Svetoj Gori.

VELJA-620x350

11. U 2018. otkriva se da je Velja Ilić polubrat Borisa Jeljcina i da mu je Mlađan Dinkić vanbračni sin. Ilić i Dinkić beže u Rusiju kada se sazna da su zajedno proneverili novac Srbije sa Kipra.

12. 2020. otkriva se da su Jelena Milić i cela srpska Trilaterala sve vreme bili agenti Vladimira Putina u Srbiji, sa zadatkom da Srbima „ogade NATO„. Informaciju o ovome Britancima je ustupio Dragan Marković „Palma“, koji zauzvrat dobija autonomiju Jagodine od Srbije, titulu kneza i još jednu žirafu za svoj ZOO vrt.

Patrijarh Pavle predvideo je i šta će se to dešavati u svetu u narednim godinama:

– 2016. Klintonova pobeđuje na izborima u SAD, ali doživljava šlog, pa umesto nje vlada Bajden.

donald-tramp-foto

– 2017, na proleće, Tramp organizuje državni udar i preuzima vlast tako što bombarduje Belu Kuću. Zbog toga američka vojska više ne mora da pravda nenamenski utrošak od 6,5 triliona dolara

– 2018. u SAD se donosi Zakon o ukidanju Demokratske stranke. NATO se otcepljuje od SAD i proglašava se armijom EU, sa prvim načelnikom Veslijem Klarkom.

Napomena uredništva:

Tokom šest sati ekspozea bilo je nekoliko stotina proročanstava, ali je patrijarh Irinej većinu zaboravio usled progresivne skleroze.

„Zicer“ će nastaviti sa ekskluzivnim objavljivanjem proročanstava kako se patrijarh Irinej istih bude prisećao.

 

http://zicer.org/2016/08/10/tokom-citanja-vucicevog-ekspozea-patrijarhu-irineju-se-u-snu-ukazao-patrijarh-pavle-i-otkrio-mu-sta-ceka-srbiju-i-svet/

 

EKSKLUZIVNO: Nastavak patrijarhovih proročanstava

 
patrijarh-ekspoze-skupstina-zaspao-foto-

Kao što smo i najavili, nastavljamo sa ekskluzivnim objavljivanjem proročanstava, koja je Njegova svetost, patrijarh srpski Irinej, tokom čitanja ekspozea mandatara Vučića, u snu čuo od blaženopočivšeg patrijarha Pavla.

Podsećamo, tokom šest sati ekspozea (koje je njegova svetost Irinej, uglavnom, prespavao), u snu mu se javio prethodni patrijarh Pavle, koji mu je tom prilikom prorekao više stotina događaja u bliskoj budućnosti.

Karići

13. Čitava porodica Karić prelazi u budizam 2021. U vreme vladavine PUPS-a od gerontokrata otkupljuju Hram Svetog Save i pretvaraju ga u budistički hram. Otvaranju prisustvuje Dalaj Lama.

Ivan Ivanović, borac protiv gerontokratije i vođa zabranjene gerilske, desničarske organizacije NAŠI, podstaknut vizijom Zorana Đinđića, koji mu se javio u snu, uspešno vrši samoubilački atentat plastičnim eksplozivom, te usmrćuje sebe, Dalaj Lamu i celu familiju Karić.

14. 2018. godine SPC utvrđuje da je vladika Kačavenda (koji je preminuo prethodne, 2017. godine) bio jurodivi svetac i unose ga u kalendar kao Svetog Vasilija jurodivog.

zoran-babic-zoran-stanojevic-muzicki-festival-lovefest-vrnjacka-banja-kumce-1439586296-720319

15. 2026. godine Vojislav Koštunica zvanično objavljuje da pripada vanzemaljskoj rasi reptila sa Aldebarana. Postaje patrijarh „Crkve kosmičke samosvesti“ i na čelo instituta u Vinči postavlja svog vanbračnog sina, Zorana Babića.

Kao prvi projekat u Vinči, Babić patentira vazduplohov na atomski pogon i pokazuje koliko su ispali glupi svi koji su ga u prošlosti ismevali.

Đuka

16. Dr Vladimir Đukanović, zvani Đuka, 2018. postaje predsednik Ustavnog suda Srbije i do 2020. piše novi Ustav Srbije, kojim ozvaničava granice sa Berlinskog kongresa 1878.

Pet godina nakon usvajanja Ustava, saznaje se da je sve vreme bio agent Jezuita i da je odrastao u Sjemeništu male braće.

17. Vojvoda Šešelj 2019. otcepljuje Vojvodinu od Vučićevog režima i proglašava je „Srcem Srbije“. Nakon toga je predaje Viktoru Orbanu i odlazi da ostatak života provede na tropskom ostrvu.

18. Bojan Pajtić 2021. otcepljuje Novi Beograd od Mađarske i proglašava ga „Novim Liberlandom“, nakon čega stupa u brak sa Vulinom. Usvajaju tri romska dečaka i dva azilanta.

striccanaksa bratanicama

19. Nenad Čanak se 2019. ženi obema bratanicama. Gosti na venčanje dolaze na sankama.

Boris Tadić je “crnogorski kum” na venčanju.

20. Godine 2023, Nata Mesarović i Nada Macura, na jednoj proslavi, u alkoholisanom stanju otkrivaju naklonost jedna prema drugoj i ubrzo stupaju u brak. Medeni mesec provode na safariju u Africi, gde ih otima kanibalsko pleme, koje tako rešava pitanje zaliha hrane za naredne tri godine

8825204_orig

21. 2019, agent bečko-berlinsko-jezuitske istorijske škole i pripadnik Iluminata, prof. dr Jovan Deretić, konačno ispunjava svoju decenijsku misiju, tako što otkriva da je autor dela koje potpisuje Olga Luković Pjanović zapravo Borka Pavićević.

Psihijatrijskim veštačenjem u tajnoj jezuitskoj laboratoriji na Vračaru, utvrđuje se da Borka pati od sindroma podvojene ličnosti. Njena druga ličnost zove se Slavka i ima fašistoidnu projekciju o genetskim Srbima, praplemenu svih naroda sveta, koji imaju misiju da ponovo stvore SrBsku Evroazijsku Imperiju.

Slavka je, takođe, potajno finansirala pokrete kao što su: Obraz, 1389, Naši i Dveri, i to sredstvima koje je primala od zapadnih fondacija za razvoj demokratije i ljudskih prava.

Nakon lečenja, Slavkina ličnost preuzima primat nad Borkom, pa Slavka ostatak života provodi u Gornjoj Toponici.

Brkić

22. 2024. godine, kod Terazijske česme odigrava se nesvakidašnji događaj. Milovan Brkić, urednik časopisa Tabloid, zaustavlja se da popije malo vode, ali u tom trenutku otvara se nebo sa koga silaze dva anđela, uzdižu ga deset metara iznad zemlje i proglašavaju za poslednjeg novozavetnog proroka, nakon čega ga, uprkos njegovom protivljenju i telesnoj težini, vazdižu na nebo. Tom prilikom Brkiću iz ruke ispada kofer u kom se nalaze inkriminišuća dokumenta zbog koji dolazi do pada vlade i prevremenih parlamentarnih izbora.

NAPOMENA uredništva „Zicera“: Usled tragičnog događaja prethodne večeri, jutros je došlo do izmene prvog proročanstva koje smo juče objavili. Ispratite LINK

Nastaviće se…

http://zicer.org/2016/08/11/ekskluzivno-nastavak-patrijarhovih-prorocanstava/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Жељко рече

Игнације шта уради ово побогу?!

Не знам због чега је тема испала овако "дугачка". Копирао сам је нормално. Ако умеш да средиш среди, ја покушавам и неће.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EKSKLUZIVNO: Nastavak patrijarhovih proročanstava

Od Joka Ono -
 
 
 
patrijarh-ekspoze-skupstina-zaspao-foto-

Kao što smo i najavili, nastavljamo sa ekskluzivnim objavljivanjem proročanstava, koja je Njegova svetost, patrijarh srpski Irinej, tokom čitanja ekspozea mandatara Vučića, u snu čuo od blaženopočivšeg patrijarha Pavla.

Podsećamo, tokom šest sati ekspozea (koje je njegova svetost Irinej, uglavnom, prespavao), u snu mu se javio prethodni patrijarh Pavle, koji mu je tom prilikom prorekao više stotina događaja u bliskoj budućnosti.

Karići

13. Čitava porodica Karić prelazi u budizam 2021. U vreme vladavine PUPS-a od gerontokrata otkupljuju Hram Svetog Save i pretvaraju ga u budistički hram. Otvaranju prisustvuje Dalaj Lama.

Ivan Ivanović, borac protiv gerontokratije i vođa zabranjene gerilske, desničarske organizacije NAŠI, podstaknut vizijom Zorana Đinđića, koji mu se javio u snu, uspešno vrši samoubilački atentat plastičnim eksplozivom, te usmrćuje sebe, Dalaj Lamu i celu familiju Karić.

14. 2018. godine SPC utvrđuje da je vladika Kačavenda (koji je preminuo prethodne, 2017. godine) bio jurodivi svetac i unose ga u kalendar kao Svetog Vasilija jurodivog.

zoran-babic-zoran-stanojevic-muzicki-festival-lovefest-vrnjacka-banja-kumce-1439586296-720319

15. 2026. godine Vojislav Koštunica zvanično objavljuje da pripada vanzemaljskoj rasi reptila sa Aldebarana. Postaje patrijarh „Crkve kosmičke samosvesti“ i na čelo instituta u Vinči postavlja svog vanbračnog sina, Zorana Babića.

Kao prvi projekat u Vinči, Babić patentira vazduplohov na atomski pogon i pokazuje koliko su ispali glupi svi koji su ga u prošlosti ismevali.

Đuka

16. Dr Vladimir Đukanović, zvani Đuka, 2018. postaje predsednik Ustavnog suda Srbije i do 2020. piše novi Ustav Srbije, kojim ozvaničava granice sa Berlinskog kongresa 1878.

Pet godina nakon usvajanja Ustava, saznaje se da je sve vreme bio agent Jezuita i da je odrastao u Sjemeništu male braće.

17. Vojvoda Šešelj 2019. otcepljuje Vojvodinu od Vučićevog režima i proglašava je „Srcem Srbije“. Nakon toga je predaje Viktoru Orbanu i odlazi da ostatak života provede na tropskom ostrvu.

18. Bojan Pajtić 2021. otcepljuje Novi Beograd od Mađarske i proglašava ga „Novim Liberlandom“, nakon čega stupa u brak sa Vulinom. Usvajaju tri romska dečaka i dva azilanta.

striccanaksa bratanicama

19. Nenad Čanak se 2019. ženi obema bratanicama. Gosti na venčanje dolaze na sankama.

Boris Tadić je “crnogorski kum” na venčanju.

20. Godine 2023, Nata Mesarović i Nada Macura, na jednoj proslavi, u alkoholisanom stanju otkrivaju naklonost jedna prema drugoj i ubrzo stupaju u brak. Medeni mesec provode na safariju u Africi, gde ih otima kanibalsko pleme, koje tako rešava pitanje zaliha hrane za naredne tri godine

8825204_orig

21. 2019, agent bečko-berlinsko-jezuitske istorijske škole i pripadnik Iluminata, prof. dr Jovan Deretić, konačno ispunjava svoju decenijsku misiju, tako što otkriva da je autor dela koje potpisuje Olga Luković Pjanović zapravo Borka Pavićević.

Psihijatrijskim veštačenjem u tajnoj jezuitskoj laboratoriji na Vračaru, utvrđuje se da Borka pati od sindroma podvojene ličnosti. Njena druga ličnost zove se Slavka i ima fašistoidnu projekciju o genetskim Srbima, praplemenu svih naroda sveta, koji imaju misiju da ponovo stvore SrBsku Evroazijsku Imperiju.

Slavka je, takođe, potajno finansirala pokrete kao što su: Obraz, 1389, Naši i Dveri, i to sredstvima koje je primala od zapadnih fondacija za razvoj demokratije i ljudskih prava.

Nakon lečenja, Slavkina ličnost preuzima primat nad Borkom, pa Slavka ostatak života provodi u Gornjoj Toponici.

Brkić

22. 2024. godine, kod Terazijske česme odigrava se nesvakidašnji događaj. Milovan Brkić, urednik časopisa Tabloid, zaustavlja se da popije malo vode, ali u tom trenutku otvara se nebo sa koga silaze dva anđela, uzdižu ga deset metara iznad zemlje i proglašavaju za poslednjeg novozavetnog proroka, nakon čega ga, uprkos njegovom protivljenju i telesnoj težini, vazdižu na nebo. Tom prilikom Brkiću iz ruke ispada kofer u kom se nalaze inkriminišuća dokumenta zbog koji dolazi do pada vlade i prevremenih parlamentarnih izbora.

NAPOMENA uredništva „Zicera“: Usled tragičnog događaja prethodne večeri, jutros je došlo do izmene prvog proročanstva koje smo juče objavili. Ispratite LINK

Nastaviće se…

 

http://zicer.org/2016/08/11/ekskluzivno-nastavak-patrijarhovih-prorocanstava/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Срам вас било правите спрдњу са Српском православном црквом и патријархом. Ово ни издалека не спада у разбибригу.

Прочитала само до 2.Тако да...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Тања1 рече

Срам вас било правите спрдњу са Српском православном црквом и патријархом. Ово ни издалека не спада у разбибригу.

Прочитала само до 2.Тако да...

 

Стварно Игнације јбт какав је ово текст о патријарху и сновиђењима?!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Suncokret54 рече

... лако је теби која си у Јевропи, и ми би тамо, а немамо друга средства, да би стигли до циља...:ani_biggrin:

Не разумем шта си хтео да ми кажеш. Није битно нимало.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Жељко рече

Стварно Игнације јбт какав је ово текст о патријарху и сновиђењима?!

 

Тема је била нестала, помислила сам да сте уклонили...Међутим, сада неки фазони и форе...Уживајте.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Тања1 рече

Срам вас било правите спрдњу са Српском православном црквом и патријархом. Ово ни издалека не спада у разбибригу.

Прочитала само до 2.Тако да...

 

Прочитај и остало. Није спрдање са патријархом. Зицер су "вести у огледалу". За разумевање њихове озбиљности потребно је мало више маште. Ако боље анализираш наведена "виђења" схватићеш много више него из "правих" вести. Ако већини смета нека се тема уклони. Мени као православном вернику сигурно циљ није било вређање било кога, а понајмање патријараха и Цркве којој припадам. Није све црно-бело, а хумор је дозвољен.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ignjatije рече

Прочитај и остало. Није спрдање са патријархом. Зицер су "вести у огледалу". За разумевање њихове озбиљности потребно је мало више маште. Ако боље анализираш наведена "виђења" схватићеш много више него из "правих" вести. Ако већини смета нека се тема уклони. Мени као православном вернику сигурно циљ није било вређање било кога, а понајмање патријараха и Цркве којој припадам. Није све црно-бело, а хумор је дозвољен.

Svi mi odlicno znamo da razlikujemo humor od podsmevanja  . A osobe koje su tome sklone i koje sebe smatraju hriscanima , treba ozbiljno da se zamisle cije to oni osobine podrazavaju i kome nalikuju . 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...