Драгана Милошевић 14868 Пријави поруку Написано Март 25, 2016 Нисам набасала на сличну тематику или је нисам испратила. Драге моје даме, време је да поразговарамо о одласку код гинеколога. Колико често идете на преглед, каква су искуства са докторима? Да ли вас медијска кампања и стално наклапање о канцеру охрабри или уплаши? Шта вам се дешава на том пољу? Мушкима је забрањен улазак на тему ако који уђе и посрами неку од нас биће !!! Молим вас да не постављате слике органа јер ће у супротном бити обрисане без објашњења! Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Данче* 38178 Пријави поруку Написано Март 25, 2016 Колико често идете на преглед, каква су искуства са докторима? Не идем често, рецимо једном-два пута годишње. Искуства са докторима су солидна, за сада немам никаквих неспоразума нити проблема. Да ли вас медијска кампања и стално наклапање о канцеру охрабри или уплаши? Ја сам се о канцеру толико начитала па чак нагледала и наслушала да ме више не плаши. Кампање су потребне јер ако се канцер открије на време може бити излечен. Треба се о томе говорити да бих се пробудила свест код жена. 1 Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Драгана Милошевић 14868 Пријави поруку Написано Март 26, 2016 Не идем често, рецимо једном-два пута годишње. Искуства са докторима су солидна, за сада немам никаквих неспоразума нити проблема. Ти си добра, задње искуство је било непријатно, и нисам ишла три године на преглед. Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Ленка* 4009 Пријави поруку Написано Март 26, 2016 нисам ишла три године на преглед. Цитат Share this post Link to post Share on other sites