Драгана. 2022 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 Мене нервира, кад ми умјесто кусура увале жваку. НЕЋУ ЖВАКУ, 'ОЋУ КУСУР! ПРАВДА ЗА КУСУР! Или када некоме нешто објашњавам, а он каже аха, шта ћеш. ''Јуче сам ти видјела момка, водио је три рибе, и држао се са неким фрајером за руке, и онда су ушли у хотел. - аха, шта ћеш.. '' грррр 2 1 Жељко, Mилена КШ and Tavita је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
ИгорМ 2351 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 Ах, па шта ћеш, 'оће то. 1 Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Драгана. 2022 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 Ах, па шта ћеш, 'оће то. bangin bangin bangin Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Млађони 12585 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 шта ћеш... оће то.. 2 Anette and ИгорМ је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
ИгорМ 2351 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 bangin bangin bangin Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Драгана. 2022 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 шта ћеш... оће то.. ниси занимљив Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Млађони 12585 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 ниси занимљив а шта да радиш.. дешава се то.... 1 Jace Jerimoth је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
DYNABLASTER 5792 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 Sta ces, nije zvaka za seljaka :pajapatak: 2 bgpj and Дуња је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Драгана. 2022 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 Sta ces, nije zvaka za seljaka :pajapatak: Should I laugh now? :/ Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Mилена КШ 4344 Пријави поруку Написано Јун 3, 2014 mene nervira svasta u poslednje vreme...najvise oni koji su jaki frajeri preko tastature, a u 4 oka su teske piiiiiiiiiip (da izvinete)...i sto je najbitnije-nezreli su. 8086.gif i nervira me to sto me stalno zezaju-te se nisi udala,te nisi ovo,te nisi ono... 6 Рада., Драгана Милошевић, gothic88nika and 3 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Драгана. 2022 Пријави поруку Написано Јун 4, 2014 mene nervira svasta u poslednje vreme...najvise oni koji su jaki frajeri preko tastature, a u 4 oka su teske piiiiiiiiiip (da izvinete)...i sto je najbitnije-nezreli su. 8086.gif i nervira me to sto me stalno zezaju-te se nisi udala,te nisi ovo,te nisi ono... па ти кажеш, немам неки избор :Д Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Mилена КШ 4344 Пријави поруку Написано Јун 4, 2014 па ти кажеш, немам неки избор :Д ja to najiskrenije i brutalno 8086.gif a ima jos na tu temu da se razglaba 8086.gif 1 LISA је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Жељко 37687 Пријави поруку Написано Јун 4, 2014 То што људи сада пију ракију увече уместо ујутро то је главни кривац за нервозу! 5 Ђуро Станивук, Данче*, Jace Jerimoth and 2 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
LISA 951 Пријави поруку Написано Јун 4, 2014 Sitni prevaranti, lazovi i ljigavci. Bezobzirnost i bahatost u ophodjenju koja ne proistice iz trenutnog afekta. Nedostatak elementarnog odgoja. 4 Natalija28, Жика, Suzana Sebez and 1 члан је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Ђуро Станивук 3701 Пријави поруку Написано Јун 4, 2014 Нервира ме кад се нервирам... 8 Anette, Suzana Sebez, LISA and 5 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites