Lion 143 Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2010 Шмете, врати се ! :smiley: Цитат Share this post Link to post Share on other sites
konstantin 40 Пријави поруку Написано Фебруар 14, 2010 Smetelinge, brate, sta da kazem, nisi ni lud, zar ne? 0442_feel 0104_cheesy konst. Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Дејан 18036 Пријави поруку Написано Фебруар 14, 2010 Врати се Шмете за тебе су двери увек отворене Цитат Share this post Link to post Share on other sites
сербон 21 Пријави поруку Написано Фебруар 15, 2010 ????? ?? ????? ?? ???? ?? ????? ???? ???????? ????? ????? ?? ?? ?????????, ??? ?? ?????????, ????? ?? ???? ????? ????. ?????, ??????? ?? ?????? ? ?? ??? ?? ?????? ?????? ?? ... Цитат Share this post Link to post Share on other sites
сербон 21 Пријави поруку Написано Април 18, 2010 Дал би још неко волео, да се Шмет стварно врати на форум, ....., осим модерације наравно? Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Anti Palma Crew 1513 Пријави поруку Написано Април 18, 2010 Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Зорица екс Милева 328 Пријави поруку Написано Април 18, 2010 Ко год се вратио ми ћемо га isus-sinai и https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='slavabogu' /> и love1 и . Цитат Share this post Link to post Share on other sites
сербон 21 Пријави поруку Написано Јун 7, 2010 Где си бре Шмете? Сад је у току нека анкета, у ствари пописује се број ципела форумаша, и сад би ја реко да ти носиш онај голем број, ал џаба нико неће веровати. Ал кад би ти био овде и показо, е то би већ било коначно, мислим сви би видели колике су ти ципеле, пошто ники не види твоју глупост (што си нас напустио). 0110_hahaha Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Lion 143 Пријави поруку Написано Јун 7, 2010 Najinteligentniji su odavno skapirali i otishli Цитат Share this post Link to post Share on other sites
сербон 21 Пријави поруку Написано Јун 7, 2010 Najinteligentniji su odavno skapirali i otishli 0202_238 stadaradim Цитат Share this post Link to post Share on other sites