Guest Пријави поруку Написано Фебруар 12, 2012 ko bi rekao da ima 99.g. , ja vala nikada , hvala Gospodu za ovakve ljude što ima na ovoj grešnoj zemlji i da smo savremenici ovog VELIKOG Božijeg ugodnika ! 5 obi-wan, Олимп, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Скопљанац 499 Пријави поруку Написано Фебруар 12, 2012 Нисам дуго на овом форуму, свега пар дана, и не знам шта ме је и сада задржало (да ли сам Господ?) у ове ситне сате када је сутра радни дан, али... Хоћу да кажем брату Мартирију да је геније, јако вредан и да овај форум без њега не би имао никаквог смисла. Човек огромне енергије, са смислом за веру, чврсто утемељн у Христу Господу. Људи, погледајте само колико је човек урадио на иконама, на постерима... Па, онда фотографије Васељенске Цркве Православне - архијереја, па... Не знам више шта да поменем! Хвала, брате, на свему! Бог ти дао здравља! И да нас вечито оплемењујеш својим постовима који су... Овде речи престају. Овде почињу слике који си поставио. ХВАЛА! 17 Anette, Александрида, Grizzly Adams and 14 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Шта да кажем после ових лепих написаних речи, хвала брате и хвала свима , сви заједно гледамо и трудимо се да сејемо Реч Божију на разне начине како би нам њиве Господње биле плодоносне и плодотворне! Хвала брате Скопљанац! 4 DYNABLASTER, Скопљанац, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Са овим што сам видео и прочитао КОЈА ЈЕ ВЕЛИЧИНА И ВЕРА ОВОГА СТАРЦА , ја се заиста могу покрити , сакрити од стида у некој рупи где ме само Господ може видети! 7 DYNABLASTER, Весна, соле and 4 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Скопљанац 499 Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Да, брате... Ваљда ће остати једна рупа и за мене, да се и сам сакријем. 2 bgpj and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Walter 1524 Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Да, брате... Ваљда ће остати једна рупа и за мене, да се и сам сакријем. Ја се надам још једној рупи и за мене.. још боље још две.. или три .. да се сакријемо Me, Myself and I... 3 Скопљанац, DYNABLASTER and bgpj је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 хехехехехе ако нема ни једне руше онда направићу меташце и за тебе , једино тако се можеш сакрити :cheesy2: Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Ја се надам још једној рупи и за мене.. још боље још две.. или три .. да се сакријемо Me, Myself and I... ако нема , туј сам да направим места за све Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Декица је већ у Рају и себи је Светост већ одавно обезбедио... 1 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 8 ratko, Олимп, Andre Williams and 5 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Александрида 1926 Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Kućica deke Dobrog 3 bgpj, Весна and Скопљанац је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 3 Таша, dusha and bgpj је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Walter 1524 Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Intervju za "NOVA"-TV ... http://www.youtube.com/watch?v=wwlB-jL_zY0 2 Весна and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 2 bgpj and dusha је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Walter 1524 Пријави поруку Написано Фебруар 13, 2012 Nacionalna Bugarska TV... Emisija o Veri.. i prilog o Bay Dobriju Цитат Share this post Link to post Share on other sites