marija 387 Написано Јун 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 ????????? ???? ?? ???????? confusedsve mi ej dozvoljeno, ali mi nije sve na korist :smiley: Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Гости Guest Оливера Написано Јун 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Ne vidim problem u tome da o pogledam. Moja vera je dovoljno cvrsta. U pitanju je radoznalost i edukacija. Pa zar bi iko od vas, poverovap u te gluposti. Oni su lovcina IZUBLJENE ljudske duse. Njima se, nazalost, hrane. Nase je da budemo brzi od njih i spasemo kolko mozemo :smiley: Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Гости Guest Оливера Написано Јун 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Otvorih dva, muka mi je, me mogu... Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Гости Guest Оливера Написано Јун 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Prilazem jos jedan. http://www.objave.com/phpBB2/index.php Moze li mi neko odgovoriti, da li se zna ili po cemu kostoji iza tih sajtova. Ja kod ovog nisam uspela da odgonetnem. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
karadjordje 50 Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 ??????? ????? ?? `???????? ???????`.?? ???? ?? ??? ??? ???????? ???????????? ??? ??? ???????????? ???? ????????:????? ??????..... Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
shalom777 35 Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 www.adventisti.cg.yu Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
karadjordje 50 Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Изгледа да се Васа Илић активирао.... Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
marija 387 Написано Јун 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 www.adventisti.cg.yucrvena ili plava Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
karadjordje 50 Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Како мислиш црвена или плава? Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
marija 387 Написано Јун 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 ???? ?????? ?????? ??? ??????pa pogledaj im naslovnicu, matrix nude ljudima "istinu" Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
karadjordje 50 Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Ааа,то ли је мистерија Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
чтец Филип 22 Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/Sekte/Crkva-I-Sekte.htm Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
karadjordje 50 Написано Јун 27, 2009 Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Otvorih dva, muka mi je, me mogu... :-[????? ???? ??????? ???? ?? ???? ??????? ??????? ???????? ????? ??? ??? ????????? Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Гости Guest Оливера Написано Јун 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 Mislis da je 2 dovoljno za ta trabunjanja pogubljenih ljudi? Problem je sto nista ne razumem, mislim razumem, ali mi se mozak ukoci :oi spopadne me mucnina. Posle mi ih je ,mucenika zao :cheesy2: Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Гости Guest Оливера Написано Јун 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2009 ???? ?????? ?????? ??? ??????pa pogledaj im naslovnicu, matrix :cheesy2: nude ljudima "istinu" Mislim da je najbolje obe , zasasavis skroz :P Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.