Млађони 12587 Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 А да ти руски љубитељу из италије мене заобиђеш мало, ово је други пут да ме прозиваш и провоцираш од кад ти је скинут бан? Све има неку границу и меру. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Интегра 271 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Овај аватар: јер се вера налази на најмање очекиваним местима. Јер указује да је циљ живота - обожење, успостављање целовите - интегралне личности. ...јер одговара почетничком нивоу моје вере и чињеници да сам увек хтела да будем шефица тајне службе која тамани којекакве караконџуле. Иван Ивковић, Данче*, Саша од Москве and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Ненад Р. 10861 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ја сам увек присталица дисциплине и сматрам да аватар треба да буде у складу са форумом где се налазиш и да аватар показује твој став . Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Juanito 48149 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Имам наранџасте очи. Плутон, Баба, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Melhisedek88 521 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Moj avatar kaze da ja mnogo volim naseg nobelovca Ivu Andrica i njegove stihove: "U daljini cuju se kao gromoviauto putem prolaze kao vjetroviOdlaze na dalek putko to moze znatisamo neki stoper ljutsto ih prstom prati " Bianca and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Џуманџи 9687 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Aqui је висок и мршав. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Deja Vu 4476 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Овај аватар: јер се вера налази на најмање очекиваним местима. Јер указује да је циљ живота - обожење, успостављање целовите - интегралне личности. ...јер одговара почетничком нивоу моје вере и чињеници да сам увек хтела да будем шефица тајне службе која тамани којекакве караконџуле. Их, а ја хтео да будем као Алукард и да таманим караконџуле са дугачким пиштољем, носим онај шишир и злоћасти осмех на лицу. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Deja Vu 4476 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Имам наранџасте очи. По твом аватару бих закључио да си масон, илуминат и члан Бохемијског клуба са којим идеш сваки године у неке шуме и клањаш се великој сови, и да планираш неку заверу, очигледно на овом форуму, а и све се то види кроз твоја писања овде. Manolis and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.