w.a.mozart 19595 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Da vas čujem... Цитат Share this post Link to post Share on other sites
DankaM 4040 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Može li 'vako? Dragi Bože, zašto se za sve u životu moram truditi duplo više nego drugi? Zašto umenE ima viška životnih događaja, kad bih mogla sasvim lepo i sa manje? I treće, i najvažnije, zašto kad god smo negde i naručimo klopu, zašto meni UVEK donesu tanjir poslednjoj, ili mi čak i ne donesu (ovo sam ozbiljna, zaista me interesuje, već su i moji prijatelji primetili ovo)? 2 DMK and w.a.mozart је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
DankaM 4040 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Eto, kuk, kuk, kuk 1 Драшко је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
DankaM 4040 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Setih se one fore: - Why me,oh Lord? - WHY NOT? 4 Gordana ., Sophrosyne, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Justin Waters 11147 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Хаха, добра ти је тема моци. Имам једно питање које рађа доста других... Зашто се Боже ниси оваплотио у нашем савременом добу, имао би већи аудиторији да те слушају, и Јеванђеље би се проповједало по читавом свијету. Могла би читава земаљска кугла не само у оквиру једне генерације, већ у оквиру једног дана да чује твоје проповиједи, и тако се не би десило да се Јеванђеље тако споро проповједало, да неки народи никад нису чули за јеванђеље јер бијау истребљени, а неки су чули за Тебе тек након много вијекова док нису дошли први мисионари...а они људи што су живјели пре њих, а послије Тебе изгибоше на ваздушним митарствима. И бејаху одвучени у разваљене тамнице ада и нема ко да их утјеши јер су закаснили са рођењем. Можда питање и није глупо. 3 Gordana ., w.a.mozart and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Ignjatije 14125 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Jao Bože kao da sam se kamenjem na Tebe bacao pa me ovako kažnjavaš. Što mrzim kad to čujem. 3 Олимп, Arsenija and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
DankaM 4040 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Хаха, добра ти је тема моци. Имам једно питање које рађа доста других... Зашто се Боже ниси оваплотио у нашем савременом добу, имао би већи аудиторији да те слушају, и Јеванђеље би се проповједало по читавом свијету. Могла би читава земаљска кугла не само у оквиру једне генерације, већ у оквиру једног дана да чује твоје проповиједи, и тако се не би десило да се Јеванђеље тако споро проповједало, да неки народи никад нису чули за јеванђеље јер бијау истребљени, а неки су чули за Тебе тек након много вијекова док нису дошли први мисионари...а они људи што су живјели пре њих, а послије Тебе изгибоше на ваздушним митарствима. И бејаху одвучени у разваљене тамнице ада и нема ко да их утјеши јер су закаснили са рођењем. Можда питање и није глупо. Ne može, ovo nije glupo 1 Gordana . је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Млађони 12585 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2DSPUbMFgFQ Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Oglo 5523 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 (dubokim glasom uz grmljavinu) Da li da odgovaram odmah, ili da se skupi još pitanja? 7 w.a.mozart, Олимп, arizan and 4 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest JelenaLela Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 hahhahahah moja izjava kad mi se činilo da me Bog 'ne čuje' kako ću da odem u crkvu i da mašem belom zastavicom i da govorim: Evo me! Tu sam! Juhuuuuuu! :D 3 w.a.mozart, Драгана Милошевић and Јанко је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Oglo 5523 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 eto sad, a imao sam pitanja znaš koliko?! Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Guest JelenaLela Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 I da! Zašto (kod mene) jednostavno, kad može i komplikovano! Цитат Share this post Link to post Share on other sites
DankaM 4040 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Jao Bože kao da sam se kamenjem na Tebe bacao pa me ovako kažnjavaš. Što mrzim kad to čujem. Ili, što bi jedan poznanik rekao, Ćutljivo drvo Obećali smo mu da ćemo mu javiti ako vidimo (i/ili čujemo) neko drvo koje nije ćutljivo... 1 Драшко је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Miriam R. ميريام 456 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Nisam dostojna da išta pitam... isus-sinai 2 w.a.mozart and keka је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
w.a.mozart 19595 Пријави поруку Написано Новембар 5, 2012 Зашто се Боже ниси оваплотио у нашем савременом добу, имао би већи аудиторији да те слушају danski filosof kjerkegor kaže da bi se Bogu savremeni ljudi smejali i govorili bi da je budala Цитат Share this post Link to post Share on other sites