w.a.mozart 19595 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 Pokojna Mileva kaže - SMS FW: Patrijarh Pavle: "Dete moje drago, poruči popovima tamo da ne uzimaju pare narodu, ovde se džipovima ne dolazi." 11 Саша од Москве, Олимп, Јадранка-Дервента and 8 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Жељко 37751 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 Pokojna Mileva kaže - SMS FW: Patrijarh Pavle: "Dete moje drago, poruči popovima tamo da ne uzimaju pare narodu, ovde se džipovima ne dolazi." Ово мећем на профил 5 Александрида, bgpj, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Ел Нињо 128 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 Једном у једној говоранцији у црквеном дворишту, чтец цркве причао нешто о Св. Сави и Св. Томи. И толико се човек занео да је у својој беседи некако успео да изговори Св. Сова. Опрости ми Боже, али то је било толико комично, да смо скоро попадали од смеха 6 Николa, w.a.mozart, Đorđe Maksimović and 3 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Sherlock H. 1497 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 Vladika Atanasije bio kod mene u crkvi sad za Vidovdan. I krece on besedu: "Danas je Vidovdan. To je sve sto je potrebno reci i nema potrebe dalje objasnjavati...". Pricao je jos narednih pola sata. 16 Sophrosyne, nishizawa, RYLAH and 13 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
nishizawa 2839 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 Једном на сахрани неког чиче, падне букет цвећа са ковчега. Неки чича крене да дохвати букет, једва се сагне, још теже исправи да врати букет на место. А докони попови који су били на сахрани, један другом на увце прокоментаришу: - Види овога, ухватио бидермајер! 15 Јадранка-Дервента, gandalf, Николa and 12 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Лидија Миленковић 14115 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 Бисери мог аватара 1) " Оче наш који си на небесима да се свети име Твоје, да буде ЛОВА твоја ........................... ............................. владика наш насушни ..............................." 2) " Богородице дјево, ................................... ................................. Јер си родила чику избавитеља душа наших. АМИИИИИИН !" 10 sleki, Đorđe Maksimović, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
gandalf 417 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 kada svestenik drzi besedu 5 minuta onda dobro besedi , kada besedi do 10 -11 minuta onda je svet covek , a kada predje 11 minuta svi oko njega su svete - provala lokalnog svestenika kada je cuo da se covek obesio - ''Oce to, kuj' sa djavolom ore na dupe drljaci'' 0110_hahaha 5 Sophrosyne, Георгина, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
gandalf 417 Пријави поруку Написано Јул 2, 2012 Ili kada je proslog leta bio jako suncan dan i na vecernjoj posto je svestenik okadio crkvu celu, i ulazi zena u crkvu i otvara vrata i kaze otvorite vrata malo pogusicete se ovde.... covek pored mene je samo poceo da se smeje i da se trese :D 8 sleki, Милан Меденица :), Ромејац and 5 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Јанко 7616 Пријави поруку Написано Јул 3, 2012 Лето као ово сад...Младенци и сватови чекају пред вратима цркве свој ред. Врата се отварају, излази поп, брише зној са чела и каже: "Не улазите, овамо је пакао!" 14 Драшко, Vecana, Đorđe Maksimović and 11 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Лидија Миленковић 14115 Пријави поруку Написано Јул 3, 2012 Лето као ово сад...Младенци и сватови чекају пред вратима цркве свој ред. Врата се отварају, излази поп, брише зној са чела и каже: "Не улазите, овамо је пакао!" .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. 3 Sophrosyne, Deki992 and gandalf је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Лидија Миленковић 14115 Пријави поруку Написано Јул 3, 2012 Пре 15-ак година, моја свекрва са својом пријатељицом се додворава нашем пароху; говорећи да су мушкарци супериорнији од ѕена. О. Заре се смешка и одобрава им. А ја онако пркосно каѕем да ми је заједнички поѕнаник В.К., тек дипломирани теолог, рекао да су пред Богом сви једнаки. Отац се почеша по бради; па ми одговори:"В. К. то прича онако књишки; тек је изасао иѕ школе, и што је најваѕније ЈОШ СЕ НИЈЕ ОЗЕНИО" 12 Милан Меденица :), Јадранка-Дервента, Jefimija88 and 9 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Zeebedee 533 Пријави поруку Написано Јул 3, 2012 A kad ti ctec cita Simovol Vere: ...I u Duha Svetoga koji je govorio kroz prozore... U vreme Pontija Pilota.... 6 ВИЛМА, Đorđe Maksimović, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Драшко 21666 Пријави поруку Написано Јул 3, 2012 pokojni deda se zvao Jevgenij odnosno u dokumentima Jevgenije ja tako napisah za parastos, svestenik poceo službu i čujem "rabi tvojeja,...." sve vreme kao da je zensko, mozda je mislio da sam napisao genitiv jednine vide čovek da se ja komešam i pita"jel muško ili žensko?" "muško" 2 Лидија Миленковић and Đorđe Maksimović је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Јадранка-Дервента 1525 Пријави поруку Написано Јул 3, 2012 Пре 15-ак година, моја свекрва са својом пријатељицом се додворава нашем пароху; говорећи да су мушкарци супериорнији од ѕена. О. Заре се смешка и одобрава им. А ја онако пркосно каѕем да ми је заједнички поѕнаник В.К., тек дипломирани теолог, рекао да су пред Богом сви једнаки. Отац се почеша по бради; па ми одговори:"В. К. то прича онако књишки; тек је изасао иѕ школе, и што је најваѕније ЈОШ СЕ НИЈЕ ОЗЕНИО" Поздрав за О.Зарета,живјела сам у КГ и остао ми је у лијепом сјећању. 1 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Биљана 11161 Пријави поруку Написано Јул 3, 2012 Нашем драгом попу Пери, који је успут речено веома стар и прилично му дрхте руке, испаде кадилица! Срећа па је била у силазној путањи, иначе..... Цитат Share this post Link to post Share on other sites