sekastarča 108 Пријави поруку Написано Јун 29, 2010 izivinjavam se unapred ako slicna tema vec postoji ja samo htedoh da kao novopridosli clan, pozdravim sve forumase blessyou ali ne pronadjoh odgovarajucu temu za to ... elem, kako ste? pravopop 0203_cool .gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> Добро нам дошло,весело сироче! Ми ћемо да те усвојимо. привуци 0409_feel Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Зорица екс Милева 328 Пријави поруку Написано Јун 29, 2010 Ја хвала Богу добро, надам се да си и ти весело сироче добро - а још сам боље зато што си с нама. Добродошлицу ти желим. 0203_cool Цитат Share this post Link to post Share on other sites
мирођија 7740 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 izivinjavam se unapred ako slicna tema vec postoji ja samo htedoh da kao novopridosli clan, pozdravim sve forumase slavabogu ali ne pronadjoh odgovarajucu temu za to ... elem, kako ste? Сјајно! Добродошло весело! Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Аљонка 180 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Dobro smo, a vi kako te? gringrin Ja radno... jeste raspust ali imam milion ideja kako da ga koristim, pa sam se bacila na posao... 4chsmu1 Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Јован Чакарески 111 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Uzasno zbog cega necu da kazem Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Аљонка 180 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Uzasno zbog cega necu da kazem gringrin a jel bar vredno takvog osecanja? Цитат Share this post Link to post Share on other sites
мирођија 7740 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Uzasno zbog cega necu da kazem Давај да навалимо на неки мед, да те прође, а бре момче Македонче, немо да нас секираш... ако треба нешто да конкретно, ту смо... 4chsmu1 0110_hahaha Цитат Share this post Link to post Share on other sites
suza 20 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 isla kod zubara uh najveca bolest ,nevolim ici dr Цитат Share this post Link to post Share on other sites
PACTKO 27 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Dobro smo, a vi kako te? :0104cheesy: Ja radno... jeste raspust ali imam milion ideja kako da ga koristim, pa sam se bacila na posao... 0110_hahaha Е, Аљонка, јеси ли отворила ону тему о организацији?Ако јеси постави линк, ако ниси нека ти то буде милион и прва идеја. Рекла си да се Твоја пријатељица озбиљно бавила организацијом. Хајд" помози да се организујем! 0409_feel Цитат Share this post Link to post Share on other sites
PACTKO 27 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Uzasno zbog cega necu da kazem Насмехни се и не бери гајле, 0110_hahaha , хајде на здравје,Swarovski! :0104cheesy: Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Зорица екс Милева 328 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Hoću i ja da čujem štošta o organizaciji, Aljonka :0104cheesy: teeeeee 0110_hahaha Цитат Share this post Link to post Share on other sites
PACTKO 27 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 izivinjavam se unapred ako slicna tema vec postoji ja samo htedoh da kao novopridosli clan, pozdravim sve forumase 0110_hahaha ali ne pronadjoh odgovarajucu temu za to ... elem, kako ste? 0409_feel Добро дошло, Весело сироче! Овде је много добро! :0104cheesy: Цитат Share this post Link to post Share on other sites
Аљонка 180 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Dobro smo, a vi kako te? :0104cheesy: Ja radno... jeste raspust ali imam milion ideja kako da ga koristim, pa sam se bacila na posao... 0110_hahaha Е, Аљонка, јеси ли отворила ону тему о организацији?Ако јеси постави линк, ако ниси нека ти то буде милион и прва идеја. Рекла си да се Твоја пријатељица озбиљно бавила организацијом. Хајд" помози да се организујем! Hoću i ja da čujem štošta o organizaciji, Aljonka 0409_feel teeeeee Ej, imala sam nekih obaveza pa sam morala to da odlozim. Sad odoh u teretanu, pa cim se vratim otvoricemo temu o tome Jeeeeej zene, kad se sastavimo svaki problem cemo da resimo Цитат Share this post Link to post Share on other sites
PACTKO 27 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Важи! Вежбај мало и за нас, да нас не боли позадина док :0104cheesy: Цитат Share this post Link to post Share on other sites
veselo siroce 7 Пријави поруку Написано Јун 30, 2010 Hvala svima na srdacnom doceku Тренутно сам тужна,јер је мој син тужан.И поред огромног труда који је уложио предходне године,лоше је урадио пријемни за факултет.Трема је учинила своје. Волела бих да му се што пре врати осмех. Идемо даље. Добро нам дошло,весело сироче! Ми ћемо да те усвојимо. confused koliko sam cula, ove godine su bili nesto tezi prijemni ispiti na dosta fakulteta. znam par njih koji su imali slican problem. Цитат Share this post Link to post Share on other sites