Тувок 0 Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Има неке истине у томе свему. Мени је пријатељ испричао како је имао виђење Исуса Христоса (једино је мени испричао ту причу и никоме више, бар је мени тако рекао), он раније није био Хришћанин, штавише живео је порочним животом а данас је чешће у цркви него свештеник. Чак планира и да се замонаши. Ја му верујем, испричао ми је комплетан догађај у детаље. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Јаков. 3704 Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Imao sam dosta proročkih javljanja. Ma koliko bila smešna, uvek su donosila dobro onome ko ih je premenjuvao. Ljubav 1.Ako hoćeš da se devojka ili momak zabegendisavaju u teb... (za ženskinje): kupi u parfimeriju (nikako na pijac) miris Šanel 5. Na sastanak da gi staviš tri kapi (jedna na veđe, druga na gušu, i treća na ruku da utrljaš. Slušaj šta mladić priča i ne skidaj osmeh sa lica. Ako ćuti, ti se opet smeškaj. Nek odgovori na njegova pitanja budu što gluplji. Posle svake druge rečenice se značajno zakikoći, ali ne preteruvaj, da ne pomisli da si manita. Ako je mladić i dalje neodlučan i bojažljiv, stavi mu ruku preko ramena i pređi preko njegovih leđa. Ako je i dalje ukrućen, bači ga i nađi drugog. (za muškinje): Kod Bakija u Prvomajskoj kupi gilje i pingvinku iz Armanijevog butika u Rimu, sa kojim Baki povremeno sarađuje. Stavi čuku na ruku koju ćeš kupiti kod Buce "Cigana" u Ugrinovačkoj. Budi samopouzdan, što ćeš postići gledanjem preko vikenda filmova "Kum 1, 2, 3 i Skarfejs". Odvedi je na ribu ili neke testenine na splav. Poželjno je da odete u tvom novom Hameru ili bar Mečki. Nije bitno šta pričaš i kako se ponašaš, ali je bitno da iz ugla usta ne vadiš čačkalicu. Ukoliko ženskinja posle 10 minuta ne stavi na tvoje rame ruku i ne pređe ti njom preko leđa, bači je i uzmi jednu po izboru od onih 10 koje čekaju iza nje u redu. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Rada ex guscije pero 0 Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Oče,ja se baš nasmijah a mislim da ste potpuno u pravu,ima i kod nas tako tih baba travarki gatara koje "liječe" i to sve pod okriljem našeg Gospoda i crkve kao one su neka produžena ruka Gospodnja i šalju u "pacijente" u crkvu da urade šta već treba da bi sve bilo po JUS-u Kod nas je narod željan zdrave nauke Hristove,mislim da nam je potrebno kao djeci pričati stalno i stalno,a ima i onih koji kao ta baba "znaju" klapklap Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
suza 22 Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 trave i cajeve nije nesto gatarsko ,mislim da to dobro da ima ti starih ljudi zena sto makar malo nesto znaju iz prirode sta je zasto dobro od biljki tih Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Rada ex guscije pero 0 Написано Јун 22, 2010 Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 drugo su,Suzo,travari koji se bave isključivo tim,a ja govorim o kombinaciji travar-gatar,koji uz olovo,umivanje,zakopavanje kojekakvih grančica itd preporučuju i razne čajeve i meleme Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Гости Guest Написано Јун 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 drugo su,Suzo,travari koji se bave isključivo tim,a ja govorim o kombinaciji travar-gatar,koji uz olovo,umivanje,zakopavanje kojekakvih grančica itd preporučuju i razne čajeve i meleme хехехе добар ти ник guščije pero врачаре углавном користе то Перо од гуске.Немој замерити што сам ово написао?! 4chsmu1 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Rada ex guscije pero 0 Написано Јун 26, 2010 Пријави Подели Написано Јун 26, 2010 drugo su,Suzo,travari koji se bave isključivo tim,a ja govorim o kombinaciji travar-gatar,koji uz olovo,umivanje,zakopavanje kojekakvih grančica itd preporučuju i razne čajeve i meleme хехехе добар ти ник guščije pero врачаре углавном користе то Перо од гуске.Немој замерити што сам ово написао?! sHa_sarcasticlol Ma ne brini ništa algabacajuN ek samo probaju doći po moje pero... Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.