Гости Guest Написано Август 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Radmila 62 Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Драган Јашић 1637 Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Давидова 414 Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Пајко 1031 Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Драган Јашић 1637 Написано Септембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
gloria west 69 Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Dostojno je v aistinu da blayenom zovemo Tebe, Bogorodicu, uvek blazenu i svebesprokornu i Mater Boga nasega. Casniju od Heruvima i neuporedivo slavniju od Serafima, Tebe sto Boga rec neporocno rodi v aistinu Bogorodicu me Te velicamo. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Radmila 62 Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Драган Јашић 1637 Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Mrvica ex SANJA 20 Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Dostojno je uistinu da blaženom zovemo Tebe Bogorodicu, uvek blaženu i preneporočnu i Mater Boga našega. Časniju od Heruvima i slavniju neuporedivo od Serafima, Tebe što Boga Reč neporočno rodi uistinu Bogorodicu veličamo. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Драган Јашић 1637 Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Давидова 414 Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Драган Јашић 1637 Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Достојно је ваистину да блаженом зовемо Тебе, Богородицу, увек блажену и све беспрекорну и Матер Бога нашега. Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе што Бога реч непорочно роди ваистину Богородицу ми Те величамо. Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Драган Јашић 1637 Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
RYLAH 35202 Написано Март 5, 2012 Пријави Подели Написано Март 5, 2012 Достојно је, уистину, да блаженом зовемо тебе, Богородицу, увек блажену и свебеспрекорну и Матер Бога нашега! Часнију од Херувима и неупоредиво славнију од Серафима, Тебе, што Бога реч непорочно роди, уистину Богородицу, величамо! Цитат Помени @ Линк до поруке Подели на овим сајтовима
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.