Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Соколъ

Члан
 • Број садржаја

  22
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Соколъ

 • Ранг
  Почетник
 • Рођендан 02/11/1987

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 1. Соколъ

  24. марта 1999.

  Да се памти шта се добија од западних лукавих доброжељатеља.
 2. Е ту се слажемо, нѣ далъ Богъ. Касно є, одохъ. Лагъку нощь.
 3. А јок, дивићу се латинској јереси, или још горе - незнабожју?
 4. Исто питање се може поставити откуд ови силни незнабожници на православном форуму. Вероватно не би умео ни објаснити шта реч наукъ значи, али видим како ми сва објашњења вадиш из енглеских извора. Питај њих шта ове речи значе, ко зна - можда ти и одговоре.
 5. Да се више разумеш у наш словенски језик, ја ти не бих морао дефинисати шта реч врьста означава. Штета, слабо ови западњаци пишу о том. Можда надоградња литературе којом се служиш може решити проблем, не? Не мож' свако бити савремени човек. А и по чему ја морам прихватати неке недоказане теорије, јербо су још увек теорије - а не закони.
 6. А знаш ли ти шта наша словенска реч врьста означава пре него што спомињеш било чије номенклатуре?
 7. Бојим се да јесам. Тако јасни и живи описи садашњости сачињени пре више од пола века се не могу тумачити на тисуште начина. Енглеска као предводник једнога таквога пост-технолошкога друштва нам фино може посведочити о том.
 8. Свако ко верује у претапање једне расе у другу је еугениста. То је бар просто. Наравно да има. Ето, и Орвелова „1984“ је једна дистопијска књига, која као што видимо служи као савршено упутво болесним фашистима у остваривању своје потпуне контроле над народом. О том нема потребе ни дискутовати. Толико је очито да и слепи виде. Ја не видим да икако еволуирају, а камоли у човека. Како то да за оволике милионе година ниједно од ових бића није стекло самосвест? Уосталом, ситне генетске мутације, што оне заправо и јесу, не можеш назвати никако еволуцијом. Означи део текста који износи ту тврдњу. Зависи од врсте до врсте. Но, једно је природан напредак, познат свакој врсти, а потпуно друго, претварање једне врсте у другу. Из рибе у магарца... ех, паз' да није. Све је то бедни изговор како би се фашисти посветили свом Der Übermensch. Наравно, опет још један од „изума“ незнабожника.
 9. Еволуција је једна велика лаж, смишљена еугенистом Чарлсом Дарвином. Такође, велики присталица Дарвина био је Томас Хаксли, још један „биолог“ незнабожник, чији унук - Олдус Хаксли активно пропагира свој „Нови светски поредак“. Након другог светског рата, захваљујући Хитлеровој демонстрацији еугенике, она нестаје с сцене. Но, чуда ли великога, еугеника се појављује у новом руху, под називом трансхуманизам. Не треба много размишљати и схватити зашто су овакви ставови неопходни у остваривању њихових замисли. Трансхуманизам у свом делокругу има генетско мењање човека ради наводнога „побољшања људске изведбе“, или како би то они рекли Human Performance. Довољно је једно просто дечје питање које би могло срушити читаву „теорију еволуције“, а то је следујуће: «Зашто мајмуни нису еволуирали у нека напреднија бића? Зашто када су имали много, много више времена за то. Зашто рибе, које милионе година проводе под водом нису еволуирале?» Зато што је немогуће еволуирати из једне врсте у другу. Додуше, нико не каже да једна одређена врста не може временом напредовати и постајати боља.
 10. Соколъ

  Kaладонт

  Манастир
 11. Соколъ

  Шта ЈА тренутно слушам...

  Још мало од наше браће Славяна. http://www.youtube.com/watch?v=38T5Y9DqkoY
 12. Соколъ

  Kaладонт

  Еритема
 13. Соколъ

  Шта ЈА тренутно слушам...

  Просто прелепо: http://www.youtube.com/watch?v=JAko2f72DNs
×