Jump to content

Manolis

римокатолик
 • Број садржаја

  5745
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  6

Everything posted by Manolis

 1. Pa pentokostalci, baptisti, jehovini svedoci i ostale sekte nisu većina ovde pa ipak najviše "vernika" tih sekti čine upravo Romi. U čemu je fora?
 2. Zanimljivo je to sa kojom lakoćom pojedini Romi menjaju svoju veru kao čarape. Prekjuče muslimani, juče pravoslavci, danas pripadnici "Crkve Božije nade" itd... Većina se izjašnjava kao Srbi, drugi kao Rumuni, treći kao Turci.
 3. Šta tebe uopšte zanima Kosovo, osim ako ne krenu da se naseljavaju po Slavoniji ili primoriju? Bockaš bezveze, praviš od sebe nekog ko je popio svu pamet ovu sveta, tipa: "sad ću one glupe Srbe malo da edukujem (xoxoxo!)". Dokon si.
 4. http://www.rts.rs/page/radio/ci/story/28/radio-beograd-2/2705902/receno-i-precutano.html
 5. Manolis

  Ruski sud zabranio Jehovine svedoke

  Ruski sud zabranio Jehovine svedoke Ruski Vrhovni sud doneo je danas odluku kojom se Jehovini svedoci prepoznaju kao "ekstremistička organizacija" i kojom se obustavlja aktivnost te grupe na teritoriji Rusije. Sud je time prihvatio tužbu koje je podnelo rusko Ministarstvo pravde. Vrhovni sud je, takođe, pretvorio imovinu organizacije u državno vlasništvo. Jehovini svedoci su najavili da će se žaliti na odluku suda. Ruske vlasti su stavile nekoliko publikacija grupe na listu zabranjene literature ekstremista, a tužioci su je dugo opisivali kao organizaciju koja uništava porodice, podstiče mržnju i ugrožava živote, što ta organizacija negira. Autor: Tanjug http://www.021.rs/story/Info/Svet/161081/Ruski-sud-zabranio-Jehovine-svedoke.html
 6. Manolis

  Serija "Nemanjići"

  Vala baš kao u pozorištu. Biće zaboravljena kao i mnoge druge pre nje snimane serije...
 7. Manolis

  Serija "Nemanjići"

  Tresla se (crna) gora. rodio se miš. Još jedan promašaj. Sramota je ko glumi Stefana Nemanju, milogorac.
 8. U NemaĆkoj 63% Turaka glasalo ZA, u Francuskoj 64% a u Holandiji 70%.
 9. Ništa neje slučajno, plaćenici bre! Dajte Parovića da glasamo za čoveka!
 10. Fore i fazoni. Narod se glođe dok oni uživaju... Sukobi, raskoli, preletanja. To je ona stara: hleba i igara!
 11. Imam jedno pitanje, nevezano za ovu temu da ne bih morao da otvaram novu, a to je: ZAŠTO JEVREJI STAVLJAJU KAMENČIĆE NA NADGROBNE SPOMENIKE I ŠTA TO PREDSTAVLJA? HVALA!
×
×
 • Креирај ново...