Jump to content

Manolis

римокатолик
 • Број садржаја

  5745
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  6

Последњи трофеј

Manolis је имао/ла садржај са највише реакција!

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

30197 посетилаца

Manolis's Achievements

 1. Pozdrav, da li imas link za Rosettu Stone, englesku ediciju  programa ?. 

 2. Pa pentokostalci, baptisti, jehovini svedoci i ostale sekte nisu većina ovde pa ipak najviše "vernika" tih sekti čine upravo Romi. U čemu je fora?
 3. Zanimljivo je to sa kojom lakoćom pojedini Romi menjaju svoju veru kao čarape. Prekjuče muslimani, juče pravoslavci, danas pripadnici "Crkve Božije nade" itd... Većina se izjašnjava kao Srbi, drugi kao Rumuni, treći kao Turci.
 4. Šta tebe uopšte zanima Kosovo, osim ako ne krenu da se naseljavaju po Slavoniji ili primoriju? Bockaš bezveze, praviš od sebe nekog ko je popio svu pamet ovu sveta, tipa: "sad ću one glupe Srbe malo da edukujem (xoxoxo!)". Dokon si.
 5. http://www.rts.rs/page/radio/ci/story/28/radio-beograd-2/2705902/receno-i-precutano.html
 6. Manolis

  Ruski sud zabranio Jehovine svedoke

  Ruski sud zabranio Jehovine svedoke Ruski Vrhovni sud doneo je danas odluku kojom se Jehovini svedoci prepoznaju kao "ekstremistička organizacija" i kojom se obustavlja aktivnost te grupe na teritoriji Rusije. Sud je time prihvatio tužbu koje je podnelo rusko Ministarstvo pravde. Vrhovni sud je, takođe, pretvorio imovinu organizacije u državno vlasništvo. Jehovini svedoci su najavili da će se žaliti na odluku suda. Ruske vlasti su stavile nekoliko publikacija grupe na listu zabranjene literature ekstremista, a tužioci su je dugo opisivali kao organizaciju koja uništava porodice, podstiče mržnju i ugrožava živote, što ta organizacija negira. Autor: Tanjug http://www.021.rs/story/Info/Svet/161081/Ruski-sud-zabranio-Jehovine-svedoke.html
 7. Manolis

  Serija "Nemanjići"

  Vala baš kao u pozorištu. Biće zaboravljena kao i mnoge druge pre nje snimane serije...
×
×
 • Креирај ново...