Jump to content

Марјанн

Члан
 • Број садржаја

  131
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  ЦБ

Скорашњи посетиоци профила

4336 посетилаца

Марјанн's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

37

Форумска репутација

 1. Не знам из које езотерије си пао, ипак ово професор каже, такође као и ти, и ја сам преупитао мислећи да је ово питање апсолвирано... Уколико не знаш, нема потребе да хистеришеш из кумулативне фобије у кој си упао, мислећи као да нешто знаш у овом глобалном хаосу у коме се налазимо, а светски стручњаци су у највећој контрадикцији, па још би све нас који нешто логицирамо да побијеш да можеш... Полако брате...
 2. https://youtu.be/gg-d0us75Uo Јел тачно ово што професор каже да нико није изоловао вирус? Како је потврђена та информација?
 3. Oче Зoрaне мoлим рaзјaшњење aкo мoже oкo oргaнизoвaњa пaрoхискoг живoтa, зaштo служе те сaвете, oдбoри..., дaли тo дoпринoси и дaли је циљ нaдилaжење клерикaлизмa јер кoд aфaнaсијевa сaм нештo нaшao aли немoгу дa рaзумем oвo устрoјствo, a и кaкo је уствaри нa терену?
 4. Благословите Ваше Блаженство! Рекли сте да Македонски народ је подељен у односу на то да приступе у ПОА, због тога да не буду осуђени за националну издају од својих суграђана. Дали је разлог овоме отсуство националног обележја као код других ПЦ-ва, СПЦ, РПЦ, ГПЦ..., или неки други разлог?
 5. Molim, ako neko ima ovaj tipik 2015 u elektronskom formatu da ga linkuje. Hvala! http://www.mitropolija.com/u-izdanju-svetog-arhijerejskog-sinoda-spc-odstampan-tipik-bogosluzbene-napomene-za-godinu-gospodnju-2015/
 6. Припрема ваљда коју саветује ап. Павле, преиспитивати себе , своје релације са ближњима и са Богом...
 7. Оче, шта мислите о т.з. условљавања са стране свештника лаика пред прићешћа пр. ко се припремио да приступи, ко није да одступи, ко има благослова свог. духовног оца, ко нема, приступи-одступи, ко се исповедио ко није и незнам какве све друге креације са стране клира. Вакву праксу сам видео једном на ТВ мису код римокатолике кад је свештеник остро узвико: ко је иповеђен да приступи ко није не смије да приступи!
 8. Оче, сусрео сам се питања, како објаснити која је смисла са Божје стране саздати некога ко не жели бити са Богом? Дали ово доводи у питање савршенство Бога...? Ако имате и друга можна импликација овог питања молио бих за ваше мишљење. Хвала.
 9. Хитно молим књигу Владета Јеротића " Hrišćanstvo i psihološki problemi čoveka ". Хвала!
 10. Пасивност је права примедба, дијагноза, свих чланова Цркве, без разлике што каже то један суботар, јер само чекати на активност, свештеника и теолога ето ти пасивног стања, тако да није баш весело.
×
×
 • Креирај ново...