Jump to content

Кирил

Члан
 • Број садржаја

  242
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Кирил

 • Рођендан 07/25/2000

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

3582 посетилаца

Кирил's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

110

Форумска репутација

 1. Мислим да би било људски (ако оба професора, Кубат и Перишић, знају за тај термин) да поднесу оставку и изађу из институције. Самим тим више не би оцрњивали свој углед, а потом углед институције у којој су радили. То би било фундаментално за даљи развој и нормализацију односа како особља тако и студената. свако добро.
 2. Поздрав људи, занима ме да ли има негде да се купи овај јединствени служебник из 1998. којег краси практичност и једноставност? Гледао сам на интернету, нигде нема. Свако добро
 3. Druze... pisao si o temi slobode, a citirao si svega 4 knjige... mora to “deblje”... i jos nesto, citao sam o progonu hriscana bese, i tamo si stavio u literaturu ovako: www.wikipedia.com a to je bez veze ako ces da se bavis ovim... udji u wiki, ima dole literatura i izvori i odatle izvlaci sta ti treba, nemoj tako.. ne zameri druze..
 4. контам и ја да није, али кажем ти да је само на такав начин могао искупити човечанство, и да би га искупио, морало је тако и да заврши. о томе се ради.
 5. не знам... не бих да спутавам себе у односу на Црквену мисао, али мислим да је морао дати живот свој земаљски за нас. Али исто тако се доводи и оно у питање: ако смо ми од праха земаљског, шта је то натерало Бога, који је свемогућ, да пошаље Сина свог на земљу ради искупљења? Зар није могао направити неку другу земљу и неког другог човека који ће му бити послушан. но добро, да не одлутам од теме Сматрам овако, ако је Бог наменио својој творевини, човеку, да буде у вечности са Њим, значи да је он знао да ће доћи и до Пада, тако да је унапред одредио и жртву искупљења, зар не? Човек као најсавршенија творевина Божија, није требао пропасти, а да не би пропао у греху/смрти, морало се доћи до Оваплоћења, те до саме смрти Господње и Васкрсења. Каже Господ: ''Нека ме мимоиђе ова чаша'', дакле знао је да ће доћи до смрти, дакле знао је то сво време, зар не?
 6. Размишљајући тако, дошао сам до неког закључка, можда није православан, али ту сте ви да ме усмерите. Да ли је Христос морао дати живот за нас? Православно учење каже да није морао, да је имао своју вољу да бира да ради шта хоће. Али, пошто је човек доживео Пад, а Отац је то предвидео, значи ипак је било одређено да ће Син бити послан на свет да да живот за нас, тако да испада да је морао дати живот јер је то одређено као једина жртва искупљења. Шта мислите?
 7. Помаже Бог колеге! па ми се видимо сутра свима срећу желим! Нек је Господ сваки дан уз нас! Поздрав
 8. ја сам завршио ИСТИ тај смер!!! уопште није битно коју школу идеш, веруј ми!!! главно је да је четворогодишњи...
 9. ја се надам да он неће никад признати независност Косова.. превише поверења има народ у њега, не би он смео то тек тако ризиковати...
 10. Кирил

  Срећан рођендан!

  е да, па овај топик можемо користити ако је некоме рођендан бај д веј, срећан рођендан!
 11. да се покаже ко је издајник а ко не...
×
×
 • Креирај ново...