Jump to content

Олимп

Члан
 • Број садржаја

  920
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Репутација активности

 1. Волим
 2. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Сефора у Молитве пре и после читања Светог Писма   
  Чекам спасење твоје, Господе, и свим срцем својим тражим Тебе, научи ме да Ти не грешим.
  Господе, Исусе Христе, помилуј ме !
 3. Волим
  Олимп је реаговао/ла на aliluja у Riječi koje nisu zaklane: svjedočanstva preživjelih zatočenika logora Jasenovac   
  Hvala ti na ovoj priči... kojom si me podsetila da se molim Gospodu  za sve postradale i da nas sačuva od takvih stradanja... Ni sam đavo nema tolikog užasa u sebi dok se ne sjedini sa čovekovim umom.... Strašno šta čovek može počiniti... i koliko zla u njega može da stane... Nepojmljivo... 
  Hvala ti sto si mi ukazala na moje samoljublje i koliko su ništavna sva moja stradanja. 
  "Gospode Isuse Hriste Sine Božji... spasi i pomiluj nas po velikoj milosti Tvojoj..." Seti se Gospode svih žrtava mučenički postradalih u Jasenovcu... kao i sveg našeg roda postradalog. 
  Amin 
 4. Свиђа ми се
  Олимп је реаговао/ла на GeniusAtWork у Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)   
 5. Хахаха
  Олимп је реаговао/ла на mario beloti у Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)   
 6. Оплаках :))
  Олимп је реаговао/ла на Natasa. у Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)   
 7. Оплаках :))
  Олимп је реаговао/ла на Sanja Т. у Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)   
 8. Свиђа ми се
  Олимп је реаговао/ла на Вилер Текс у Da li ćete se prijaviti za 100 evra? (ANKETA)   
  Тако је и у суботу уочи Васкрса у отприлике 22:38 рекао да неће нико да диран никога ко иде у Цркву....
  Лик је невероватан. Нема бре у књижевности светској лика тако љигавог, не може то уметник да смисли то. Нема метафоре. Не мож.
 9. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Војвода7 у Miljan David Tanić: Identitet   
  Ја сам чуо да има људи који дају дозволу да неко може имати ''секс '' са њиховим тијелом кад они умру. А уосталом, не мора од њих нико вршити радњу да би био педофил, некрофил илии зоофил, ваљда је довољно само да осјећају сексуалну привлачност. И поставља се питање, шта ако се човјек родио као зоофил, како он да се избори са својом сексуалношћу? Треба ли зоофиле лијечити, како изгледа то лијечење....
 10. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Аурор у Miljan David Tanić: Identitet   
  A apostol Pavle što je rekao da ne?
 11. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Макрина у Miljan David Tanić: Identitet   
  И беше то Дисмаз,покајани разбојник.
  Да увек подвучемо и разумемо да ће се у Богу оправдати само покајани,па били то педери,лезбејке,курве,лопови,алкохоличари,наркомани и осви остали којих нема на овом списку а тајно живе у мраку.
  Миљане,жао ми је што носиш тако тешко бреме и што ти је то од тела,то је крвава и тешка борба.Надам се да ћеш једнога дана изаћи пред Бога као победник.
  Није теби место на тим шетњама.То је сувише мало за тебе и злоупотребљиво.
  Валентина.
 12. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Ivan Marković у Miljan David Tanić: Identitet   
  Leone, 
  U redu je. Pojasnio si svoje stavove. Slažemo se. Poslednje pitanje možeš da zanemariš jer ne želim da ulazim u tvoje lične pastirske razloge. To je između tebe i Boga...praštaj, ali ne zaboravi da ćeš u meni imati uvek pažljivog kritičara.
  Pozdrav...
 13. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Давор73 у Miljan David Tanić: Identitet   
  Французи су једна ор ретких нација која негује култ жене са малим грудима.  Има ту нечег анти- архетипског , ха ?..
 14. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Давор73 у Miljan David Tanić: Identitet   
  Па опходити се као и према сваком болеснику, уколико пристане на лечење наравно..
 15. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Матусал у Miljan David Tanić: Identitet   
  То је суштина, човек је по образу и подобију, има ум,слободну вољу....а да не говоримо кроз какве се тајне уводи у цркву и какво призвање има. Петар у посланици критикујући поједине пореди их са бесловесним животињама( друга петрова 2,9-22).
  Значи немам ништа против геј опредељења оних који су изван цркве то је њихова ствар али када покушавају да се инкорпорирају у цркву сматрајући то за прихватљиво стање унутар свештене ограде имам озбиљан проблем.
 16. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Давор73 у Miljan David Tanić: Identitet   
  Ма наравно. Ја хоћу да ка кажем само да постоји хомосексуалност као болест, а постоји хомосексуалност као обест и содомија. Ту треба правити разлику.
 17. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Dragana• у Miljan David Tanić: Identitet   
  Covjek nije zivotinja pa da ne moze da se suzdrzi ili potisne nagon ka bolesnom i neprirodnom seksualnom opstenju sa istopolnom jedinkom, covjek je homo sapiens, a ne zivotinja..
 18. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Давор73 у Miljan David Tanić: Identitet   
  Педерастије има међу животињама, виђао сам то пуно пута, па предпостављам  да је има урођене и међу људима понекад, неки дисбаланс хормона шта ли већ. Али содомизам који се пропагира на конту ове чињенице је прст у око сваком нормалном и ономе који се бар труди да буде нормалан. Треба разграничити између те две ствари, хиљаду пута речено.
 19. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Bokisha у Miljan David Tanić: Identitet   
  Nije reč  o  grehu i grešnosti svi smo grešni.ali potreba u javnom istupanju i doslovce ponositi se svojom grešnošću baš i ne deluje hrišćanski.trebalo bi voditi računa ne sablazniti nekog slabog svojim grehom ...to bi bilo onako pravo za jednog istinskog Hristoljubca
 20. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Матусал у Miljan David Tanić: Identitet   
  Свако ко каже да хомосексуализам није грех осуђује га једна света,саборна и апостолска Црква, он је лажов и проповедник лажи и изврће закон Господњи и речи Божије а на славу хули. Онај који га подржава учествује у делима његовим и назива се братоубицом јер га не одвраћа са пута заблуде његове него му нуди својим ласкањем смртоносни отров.
  Онај који таквога подржава да се причешћује без покајања и признавања свога греха биће крив телу и крви Господњој јер светиње следују светима и онима који се кају и скрушавају.
  Апостол Павле каже ,, да смо сами себе осуђивали не бисмо били осуђени са светом,,,
  Онај који није решио да се ослободи тога греха није приправан да приступи Цркви у учествује у тајнама а тиме ни за царство небеско.
 21. Волим
  Олимп је реаговао/ла на NemanjaVa у Miljan David Tanić: Identitet   
  Zbog čega se na ovom forumu stalno potencira priča o homoseksualnosti? Ona je seksualna devijacija, greh, promašaj čoveka i kraj priče. Stvar gora od bluda između muškarca i žene. Druga je stvar naša ljubav prema osobama koje imaju homoseksualne sklonosti i njihova konačna, eshatološka sudbina. Nisam u fazonu razbijanja glava ljudima, nemam ništa protiv LGBT populacije u svom okruženju, niti sporim da neka takva osoba može biti bolji čovek od strejt osobe, ali ostaje dalje da je to greh. AKo nešto smatram grehom kod nekoga ne znali da mrzim tu osobu, jer bi u tom slučaju trebao sve da mrzim počevši od sebe samog. Što se tiče Eshatona, na nama je da se molimo za takve ljude, dobronbamerno, bratski, da imamo želju da bude grđanin Carstva.,...
 22. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Grizzly Adams у Miljan David Tanić: Identitet   
  Ко верује у Христа васкрслог мој је брат. Све остало Он боље зна од мене. Што се греха тиче, имам превише својих да би се бавио туђим.
   
  Ако смо поштени, мислим да би мало ко имао храбрости овако да заузме став упркос свему као брадер Миљан. Већина нас би се соучена са том дилемом вероватно одрекла хришћанства. То је стварно за поштовање. Тежак је то пут. Зато би требало да не осуђујемо. Ко зна шта све још има у многима од нас што кријемо и немамо храбрости да признамо.
   
  Ко је од вас без греха...
   
   
  Sent from my iPad using Tapatalk
   
 23. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Благовесник у Miljan David Tanić: Identitet   
  Mislim, ja ga ne osudjujem. Ali njega slusaju neki klinci na radiju, koji su ga slusali ranije na verskom radiju, i kada cuju na primer recenice koje javno promovisu razvrat, na primer kada kaze sagovorniku na radiju - pa sta ako si zauzet, nisi oduzet. Mislim, sta reci na to  i jos neke druge stvari? Nije on bio obican vernik, vec skoro pa apostol, misionar.
   
   
 24. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Снежана у Miljan David Tanić: Identitet   
  Тек саг сад провалила да сам геј, имам исти кишонбан ко Танић
 25. Волим
  Олимп је реаговао/ла на Војвода7 у Miljan David Tanić: Identitet   
  Не ради се о њему као особи него о његовом јавном подржавању гријеха, и поносом што може да гријеши. И сад имамо такав текст овдје, каква је то порука људима који гријеше ''будите то што јесте'', ''поносите се''?
  Е па баш зато што би ти се прије преврнуо желудац на оца и кћер, зато си куван, као што ће се и следеће генерације скувати па прихватати параду инцестоида као нешто нормално.
×
×
 • Креирај ново...