Jump to content

Снежана

Члан
 • Број садржаја

  15310
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  76

Everything posted by Снежана

 1. Опусти се, нико те не напада, нема потребе да мењаш тезе, а и моја машта иде мало даље од "млаћења" и надгорњавања са непознатим ликовима на форуму. Пријатан дан!
 2. Јао извини Мајко Терезо, нисам те препознала.
 3. Сва твоја писанија на овој теми се своде управо на то, нема потребе да цитирам. Нико није тражио да буде рођен, ни Христос није тражио да буде рођен и да буде разапет ради нашег спасења, па је прихватио вољу Оца свог, а могао је и да одбије. Верујем да има много људи који који се "остварују" кроз децу, и ако нас историја учи да свако може родити дете, али Боже мој, има и горих мотива, битно да човек буде искрен сам са собом и призна да ли у опште жели или не жели децу...а верујем да нема веће несреће за дете него бити нежељено. Што се тиче коцкања туђим животима "љубав многе грехе (а додала бих и грешке) покрива", чак и родитељске
 4. а замисли колико је тек "фуј" када немаш храбрости да неког цитираш и кажеш му своје мишљење него остављаш рандом коментаре...ем фуј, ем несувисло..
 5. чак и да је тако, а не верујем, нико не може да изнесе нешто што не носи у себи, на жалост.
 6. да, јер си овде директно оптужио своје родитеље и Бога за своју патњу, и нити једног момента се ниси упитао да ли је узрок те патње у теби самом. ма да љубав је једна застрашујућа ствар, замисли створиш живот, одгајиш од "кило меса" ЧОВЕКА, гледаш како расте, учи, смеје се, игра се, заљубљује се...преболиш са њим све његове болести, разочарања и неуспехе и доживиш да видиш доброг, поштеног, срећног човека. Наравно, увек постоји ризик да ти сутра каже "ја патим, зашто си ме родила, ти си крива", ал` јбг радиш како најбоље умеш, волиш највише што можеш и уз Божију помоћ једног дана можеш да се увалиш у фотељу и кажеш "Слава ти Боже, добар посао смо одрадили" манипулишеш својом патњом и изиграваш жртву.
 7. а ти си још један од оних који родитеље, Бога, државу, комшију и ретроградни меркур криве за сва своја срања у животу...Држава д`уради нешто!!! П.С. одрасти П.П.С. а замисли Бога који је свог јединородног сина дао за откуп, коцкао се или је у питању "луда љубав"?
 8. мени је довољно да ми Бог каже: ај чик ако смеш!
 9. а неее, њима је већ све јасно, шта више јасније него Богу самом ...али у стварном животу то отприлике изгледа онако како је Душко Радовић рекао: А ви ако нешто не можете, не знате или не смете, реците "нисам хтео"
 10. Колико мора да је страшно проживљавати живот у вечитом страху да не направиш грешку!?
 11. Муж и жена после 25 година брака... - Сећаш ли се драга како си била млада и лепа пре 25 година, како сам био срећан и заљубљен, а нисмо имали ништа, живели смоу једној собици...а види сад, живимо у вили, све нам је обезбеђено, а ти си тако остарила и збрчкала се...(аххх) - Сећам се душо...ти себи слободно нађи лепу девојку од двадесет година, а ја ћу се побринути да опет живиш у собичку и да будеш срећан као некада
 12. Снежана

  Muška lepota

  Мушкарци као такви...како да их не волимо
 13. Ако си гледала "Упитник" са Патријархом Прфиријем, могла си да чујеш његову изјаву (парафразирам), да би на коленима ишао и молио из једног дела Загреба у други, само ако би тај чин суштински помогао и донео бољитак Српском народу у Хрватској...Када одбацимо наше критизерство, злонамерност и осуде сваке врсте, није тешко укопчати ни тај мрски чин љубљења руке папи, али Боже мој, добрим људима су се увек тражиле мане, а лошима врлине.
 14. Била је некада овде тема "Да ли радите недељом и празником", најупечатљивији одговор... "Ја никада не шијем и не перем недељом и празником, али се понекада окупам"...и сад мени није јасно када су вишедневни празници (Васкрс нпр), јел то значи да не треба да се купам три дана?!
 15. Ајмеее, к`о дете кад га водиш на пљескавицу... - Шта ћеш од прилога? - Свеее!!! све си натандрчио на десктоп
 16. пар година уназад сам "Минт" користила, пре тога "Убунту", ово сам пре неки дан инсталирала, баш сам изненађена (позитивно), некако ми је "легао" на прву.
 17. ...а уз то је и домаћин човек
×
×
 • Креирај ново...