Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

EKV

Члан
  • Број садржаја

    6
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  1. http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=2317:2012-01-12-13-36-08&catid=118:-2011&Itemid=2 izvestaj sa izlozbe
  2. Христос се роди! Позивамо вас на изложбу икона полазника Школе иконописа. Школа је основана 2010 године у оквиру Духовно образовног центра Свети Јован Златоусти у Крагујевцу. Школу води дипломирани фрескописац Миљан Милетић и дипломирани иконописац Екатерина Кудрјавцева –Милетић . Циљ школе је да се полазници упознају са средњевековном традицијом црквене уметности. Кроз практични и теоретски рад сваки полазник може да открије тајне иконописа и да упознаје православну веру у њеној литургијској димензији која представља темељ и оквир целокупне хришћанске уметности. Овом изложбом се заокружује циклус предавања .Годину дана су полазници курса иконописа вредно и марљиво учили сваким даном тежећи да напредују у изучавању иконописачких начела.На изложби се може сагледати цео процес учења у Школи иконописа , од цртежа као основе па све до самостално осликане славске иконе са позлатом. Добро дошли!
  3. Христос се роди! Позивамо вас на изложбу икона полазника Школе иконописа. Школа је основана 2010 године у оквиру Духовно образовног центра Свети Јован Златоусти у Крагујевцу. Школу води дипломирани сликар живописа-иконописац Екатерина Кудрјавцева –Милетић и дипломирани фрескописац Миљан Милетић. Циљ школе је да се полазници упознају са средњевековном традицијом црквене уметности. Кроз практични и теоретски рад сваки полазник може да открије тајне иконописа и да упознаје православну веру у њеној литургијској димензији која представља темељ и оквир целокупне хришћанске уметности. Овом изложбом се заокружује циклус предавања .Годину дана су полазници курса иконописа вредно и марљиво учили сваким даном тежећи да напредују у изучавању иконописачких начела.На изложби се може сагледати цео процес учења у Школи иконописа , од цртежа као основе па све до самостално осликане славске иконе са позлатом. Добро дошли!
×
×
  • Create New...