Jump to content

Желе Зека

Члан
 • Број садржаја

  1245
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Желе Зека

 • Ранг
  Дуго је са нама

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Епархија ваљевска

Скорашњи посетиоци профила

12921 посетилаца
 1. @@Zoran Đurović, Оче, дивим се Вашем ентузијазму, иако ми није јасно на чему га заснивате. Да ли заиста мислите да је у Православној цркви могућ радикалан (или било какав) рез по било ком питању којег се дотакосмо на форуму - "монахократија", "искључење жена и одбацивање женског принципа" итд?
 2. Колико сам ја одушевљен овим човеком,скоро сам открио овај анђеоски глас.Сада је архимандрит.

  1. Arsenija

   Arsenija

   Sada sam i ja oduševljena...

 3. Драги у Христу Брате Иринеје, свако Ти добро од Господа сваког добра, Нисам Ти одавно писао, а и кад јесам било је то о распетом Косову и Метохији, али је све било узалуд. (Као да си постао свезамењујући и свеистискујући собом, а Косово није само ствар служби које обављаш, или себи присвајаш…). Недавно смо Ти послали новоиздану књигу Косовске беседе и речи – надам се да си је добио, у прилогу су и два текста /додатак 4 и 5/ о страдалном Косову, ради обавештења, јер ми се чини, да и поред тога што си порт-парол и шеф Информтивне службе СПЦркве, ипак ниси обавештен о правом стању ни на
 4. Владика Игнатије-о смислу крштења и монашког подвига

  1. Желе Зека

   Желе Зека

   Једино што ми није јасно из ове беседе +Игнатија је то што ако кажемо да Господа познајемо управо и једино кроз друге људе сједињене с Њим, како онда објаснити пустињаштво?

 5. Не разумем православне који свој идентитет граде кроз хомофобију. Потпуно је тачно да многи хомосексуалци пате на различите начине услед дискриминације и у Србији и у Русији. На страну сада што агресивност и иста таква нетрпељивост краси огромну већину геј активиста па и велики број хомосексуалаца уопште, али присуство тога код оних који тврде да су Црква ми заиста није јасна. Уосталом, као да у Цркви нема људи хомосексуалне оријентације. Подршка Анастасији.
 6. Зна ли неко где се може пронаћи икона, иконица или иконица-медаљон светог Алексија Човека Божјег?

 7. Да ли се на нету може пронаћи књига епископа Максима "Историја, Истина, Светост"?

 8. драгоцено-Никодимос Каварнос

  1. N.Petrovic

   N.Petrovic

   Jedan od najboljih Grckih pojaca. Prelepo.

 9. "Све срећне породице личе једна на другу,свака несрећна породица несрећна је на свој начин".

 10. Замолио бих да наслов теме https://www.pouke.org/forum/topic/22798-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%98%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BC%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5/ буде стављен под знаке навода,да не би изгледало као констатација.У питању је само теза Латинке Перовић.
 11. Само што нам Перовић није објаснила шта нам то нуди Запад пошто нам Русија "не нуди довољно",као и колико је Запад кумовао положају у којем је Србија данас.
 12. http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=1336&yyyy=2012&mm=12&dd=06&nav_id=666556
 13. Izvor: B92 Beograd -- Srbija ne razume sadašnjost, gubi sposobnost da komunicira sa svetom, a to ubrzava istorijsko nestajanje srpskog naroda, kaže istoričarka Latinka Perović. Foto: B92 Ona ističe da je nacija sve starija, da ima mnogo nepismenih, a da mladi obrazovani ljudi u zemlji koja nema razvoja ne vide perspektivu i ne žele da ostanu u zemlji. "Srbiju su u poslednjih 25 godina karakterisali sukob sa vremenom i gubljenje sposobnosti za komunikaciju sa drugima. Narod nije večna kategorija", rekla je ona u emisiji "Hoću da znam" na B92. Latinka Perović ističe da nije jedina k
×
×
 • Креирај ново...