Jump to content

Gaša

Члан
 • Број садржаја

  424
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Gaša

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Srem

Скорашњи посетиоци профила

2961 посетилаца
 1. Помаже Бог свима и свагда! Нисам баш редован на форуму,издешавало су ми се неке лоше ствари у животу,па сад шта рећи,воља Господња и некако носим као и сви ми свој крст.Имао бих питање,пре свега за сестре,али наравно и браћа могу да се укључе у дијалог.Е па овако:Имам 46 година,био сам у браку од своје двадесете до четрдесете.Није ишло,имао сам проблема,крив сам за многе ствари,али шта је ту је,брак је готов.Имам две ћерке које имају двадесет година.Кад сам се развео,преселио сам се у једну кућицу у дворишту а бивша супруга остала је у већој кући са децом,у истом дворишту.Ово је био мој у
 2. Hvala na savetu brate Željko.Naravno da neću biti nadmen.Kad bih takav bio ne bih imao strah.Celivati ruku poštovanog gospodina Vladike?
 3. Pomaže Bog braćo i sestre. Oprostite što ne pišem ćirilicom nemam računar,pišem sa mobilnog,ne znam kako na njemu da namestim ćirično pismo.Uzbudjen sam,veliki dogadjaj mi sledi,ja sam kao predsednik udruženja roditelja slepe dece Srbije uputio molbu našoj Crkvi za neku vrstu pomoći.Dobih pozitivan odgovor.Zvali su me na razgovor u našu Patrijaršiju.I to kod vikara Njegove Svetosti,šefa kabineta našeg Patrijarha,Vladike Arsenija.Strah mi je draga braćo i sestr obuzeo kosti,nedostojan sam,najvažnije pitanje mi je sad,i ako mi možete pomoći,kako da se ponašam? Celivaću ruku,naravano,da li d
 4. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Dobro,kraj. Nemam blagoslov. Ćutim.
 5. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Zašto blagoslov i ko da da blagoslovi? Da li to svakog treba,pa i mene?Nisam to znao.
 6. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Ma ja brate samo čitam Pismo.Peta Mojsijeva 22:15-20 i ni levo ni desno.
 7. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Ne,grešiš,od početka se ne slažemo Vidiš,i ako nevina stupa u brak tokom prve bračne noći na postelji ne mora da bude krv.Jednostavno neke devojke prvi put ne krvare.A Bog govori preko Mojsija i zapoveda da upravo krvava postelja mora biti znak devičanstva.Ne slažemo se u tome,jer ako pažljivo pročitaš tekst,nigde se ne pominje sudjenje,već direktno pokazivanje postelje i bam! O tome pišem.
 8. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Pobiše oni dečicu svoju ali pusti ti njih . Helouu naredba je od Boga,preko Mojsija
 9. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Pa ako devojka nije krvarila prilikom prve bračne noći ne znači da je pre braka počinila blud.No za Mojsija izgleda da jeste. Nisu znali da devojka ne mora da krvari već su tražili"znak devičanstva",krvavu postelju. Čudno,zaista čudno.
 10. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Oprosti mi onda,sam ja pogrešno pročitao. Učinilo mi se da u 22:15 čini mi se ne pominje se sudjenje već direktno odvodjenje devojke kod oca na ubistvo.Pogledaću opet,ali nista od sudjenja.
 11. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Samo sam hteo da ukažem na činjenicu da su Božijom naredbom očevi ubijali svoje kćerke koje ništa nisu zgrešile i da mi to nije jasno,kakav je to Bog?
 12. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Možda moj prevod nije dobar?Možda očevi nisu morali da ubijaju svoju decu na kućnom pragu?Ne znam kako [email protected] vidite Hrista u ovome i neki njegov od Mojsija nagoveštaj?
 13. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Nek je blagodat Božija nad vama dragi diskutanti.I nek je zahvala Bogu na duhovnim očima kojim vidite.Nemam taj dar.Vidim,čitam u Pismu da otac ubija svoju ćerku i pitam se zašto je Gospod tako naredio?
 14. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Hvala na učešću u dijalogu,poštovani bokisd.Peta Mojsijeva 17:4 odnosi se na klanjanje drugim bogovima. A posle 22:15 sledi.22:20 gde jasno piše da ako je istina i na postelji nije nadjen znak devičanstva odnosno krv,odvodi se kod svog oca koji je ubija na kućnom pragu.
 15. Gaša

  Peta Mojsijeva,22:15

  Dragi Aleksandre,hvala. Dakle taj "dokaz" je ipak krv. Ali devojka ne mora da krvari prvi put?
×
×
 • Креирај ново...