Jump to content

свештеник Александар

Свештеник
 • Број садржаја

  641
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О свештеник Александар

 • Рођендан 09/03/1968

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Пожаревац
 • Интересовање :
  Теологија,философија,књижевност, уметност, наука ,људи

Скорашњи посетиоци профила

5790 посетилаца

свештеник Александар's Achievements

 1. @АвгустинАвгустине управо пратим твоју емисију. За сад честитам.Видећу до краја. За сада браво.
 2. Зар није Растислав Архиепископ Чешки и Словачки итд у титули?
 3. Боље по нечем другом да ме памтиш,да попијемо пиће и сл.Милан ми је драг,неоспорно је хришћанин и воли Цркву види се.Међутим паушалан је и неутемељен у осуди Митрополита.Прочитао је само Догматске теме,затим Заједницу и другачијост у издању моје Епархије,што је само један проценат од укупног опуса.Ни мени није баш право што Митрополит има удела у овој кризи,али да му не судимо олако и брзо,попут Милана.Лично га знам итд. Није заслужио форумско непоштовање,Ипак је он био чадо Софронија Сахарова.Г,Флоровског,био је код Св Јустина у Ћелијама ,ценио је Патријарха Павла,коначно био је и у мојој бившој парохији неколико пута,последњи пут на освећењу Цркве 2012.,о чему су Поуке извештавале.итд.
 4. Од кад нисам чуо овај израз,још од детињства.Шта ти је језик.
 5. Milan Nikolić je teoloska poturica. Ako je Turčin krvav do lakata,poturica je do ramena.U smislu upornog neutemeljenog,napabirčenog i priučenog pljuvanja Zizijulasa.
 6. Баш тако Ведране,браво. Ја имам сестру Македонку у Охриду,сестру од ујака,те се прикључујем тврдњи да ми Срби волимо Македонце.
 7. @Августин Ти си бре једна обична свађалица и волиш да се чикаш и задеваш са људима око било чега.
 8. @Августин Па и те се не убијаш баш од јавног објављивања.У ничији се приватни живот нисам мешао.Питао сам о. Мирољуба најдобронамерније јер ми је мило да свештеници буду професори а не само водоосвећивачи и сервисери.Знам тебе из виђења из Ваведења у Бг где сам ишао раних 90-тих.Но овде је тема о болном проблему у Украјини нећемо се препуцавати око неважних ствари.Настави да нас информишеш о даљим догађањима у Украјини.
 9. @Августин Елементарна пристојност кажеш.Па ти си овде марширао људе на најпростачкији начин.
 10. @o. Miroljub Драги оче,опрости на смелости,може ли се знати на ком Универзитету радиш и на ком предмету?
 11. @Августин Имам утисак Августине да си Ти један нормалан православни човек.Не ласкам никоме никада.Знам те из Ваведења из 9о -тих.Не слажем се са тим што си изјавио за Владику А.Ј.Није тачно да је отровао генерације.Претерујеш.
 12. @Aвгустин Мене Милан Николић игнорише зато што ја волим Зизијуласа и не слажем се са Миланом а и зато што боље познајем Зизјуласов опус од њега и не стоји уопште то што прича против Зиз..Драго ми је што је православни Јеврејин чак и волим то.
×
×
 • Креирај ново...