Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Đorđe Maksimović

Члан
 • Број садржаја

  17
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Đorđe Maksimović

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Podgorica

Contact Methods

 • Yahoo
  djmax91279@yahoo.com

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pokrećem temu u nadi da će se naći neko ko ima ovaj poredak u elektronskom formatu. Postoji li iko takav? Hvala unaprijed
 2. slika je masakrirana photoshop-om u krajnjem lijevom uglu, gdje stoji policija, i ispred njih, nekih 10-15 metara. vidi se, recimo, lik sa štakama, sa rukom umjesto glave. neko se igrao malo s fotografijom ali svejedno, moćan alat. britanci u ovim stvarima definitvno vode, već dugi niz godina.
 3. ili http://images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=A0PDoX4S8kJR7FAAzWSJzbkF;_ylu=X3oDMTBlMTQ4cGxyBHNlYwNzcgRzbGsDaW1n?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3Dalexander%2Bemelianenko%2Btattoos%26n%3D30%26ei%3Dutf-8%26tab%3Dorganic%26ri%3D3&w=500&h=375&imgurl=davidortez.com%2Fstyleplus%2Fmodules%2Fthrottle%2Faleksander-emelianenko-tattoos-meaning-i0.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fdavidortez.com%2Fstyleplus%2Fmodules%2Fthrottle%2Faleksander-emelianenko-tattoos-meaning&size=43.1+KB&name=Aleksander+%3Cb%3EEmelianenko+Tattoos+%3C%2Fb%3EMeaning&p=alexander+emelianenko+tattoos&oid=370508f7068e62604b24890c95e9d12f&fr2=&fr=&tt=Aleksander%2B%253Cb%253EEmelianenko%2BTattoos%2B%253C%252Fb%253EMeaning&b=0∋=128&no=3&ts=&tab=organic&sigr=12n1u6l8t&sigb=13br3rh8o&sigi=12n145lnj&.crumb=wZk8uV4EtrX
 4. dakle... epitimija http://images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=A0PDoQxP8EJRpzgAQRiJzbkF;_ylu=X3oDMTBlMTQ4cGxyBHNlYwNzcgRzbGsDaW1n?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3F_adv_prop%3Dimage%26va%3Dalexander%2Bemelianenko%2Btattoos%26fr%3Dcrmas%26tab%3Dorganic%26ri%3D24&w=643&h=601&imgurl=files.shroomery.org%2Ffiles%2F06-20%2F799336856-aleksback.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fwww.shroomery.org%2Fforums%2Fshowflat.php%2FNumber%2F5646450&size=47.1+KB&name=tattoo+-+The+Pub+-+Shroomery+Message+Board&p=alexander+emelianenko+tattoos&oid=3509c1d4a88388fffc377ebfecaeff0e&fr2=&fr=crmas&tt=tattoo%2B-%2BThe%2BPub%2B-%2BShroomery%2BMessage%2BBoard&b=0∋=21&no=24&ts=&tab=organic&sigr=11rnh1ioo&sigb=13o8unrsn&sigi=11nn5m5sl&.crumb=wZk8uV4EtrX
 5. Mislim da je tvoj prijatelj postupio potpuno ispravno, ljudski, hrišćanski, kad je odlučio da joj, takvoj kakva je bila prije poznanstva i veze s njim, pruži šansu da se ostvari kao normalna i funkcionalna žena, pa eventualno i majka. Činjenica je da ona nije htjela ili nije uspjela da prepozna tu šansu, i da je uvaži kao Bogom danu da se, da kažem tako, vaspostavi kao žena. A kakav bi to brak bio da su na svijet došla djeca... Pa, pun trpljenja, što brak i jeste. Trpljenje, iz ljubavi.
 6. zašto na listi nema mitropolita Amfilohija i vladike Irineja Bulovića? to je... čudno malo. moj glas vladiki Atanasiju, kad nema opcije da se glasa za vladiku amfilohija.
 7. Otac Rafailo nije iz ruralnih krajeva. Čovjek je iz Podgorice, naselja koje se zove Blok 5, odakle sam i ja, a koje je kompleks zgrada, što se iz imena istog vidi. Dakle, po tvojoj logici, bi trebao ova ista predavanja da drži u centru Beograda. Meni lično je jako drago što je o. Rafailo eksponiran online, znam ga lično i iz vremena kad nije bio monah. Nigdje i nikad za tadašnjeg Mihaila niste mogli da čujete, dakle dok je još bio prost vjernik, da je retrogradan, zatucan, ograničen. Kao ni sad, uostalom. Dakle, umjesto što klevetaš i omalovažavaš čovjeka (neosnovano), jednostavno idi na tu plažu i opusti se, uvali se u neki hlad s kriglom točenog piva, dobacuj djevojkama možda i prođeš kod neke (dok ne dobaciš pogrešnoj pa te neko kao šibicu izlomi). Mnogo je bolje za tebe da uradiš ne to nego bilo što umjesto da klevetaš, i to nekoga koga ne poznaješ i ko to ni malo ne zaslužuje.
 8. ja nikako ne bi volio da se nađem u njegovom djetinjstvu posle smrti aman
 9. Неко види сношај, неко види најдубљи заједнички доживљај између две особе. Исто тако би могао литургију да разложиш на "просте чиниоце" па да кажеш шта има "свето" у лизању исте кашичице и једењу хлеба прљавим рукама... iskreno, s ovim doživljajem primanja Pričešća se još nisam sreo. zaista ne znam nikog ko prima Pričešće s asocijacijom da 'liže' nešto tu. ne znam što da kažem, sem da izrazim uvjerenje da niko ne prilazi putiru da bi 'lizao' nešto, nego da primi Tijelo i Krv Hristovu. nemam ja problem s tim da je čovjek koji je zadao temu, pa... pozitivno inspirisan, nego sa poređenjima u istoj koja nisu primjerena. moje mišljenje.
 10. Kako to mislim... tako što u seksu sa ljubljenom ili ljubljenim doživljavamo eksploziju afirmacije ličnosti koju jedino ljubav omogućava, ljubav koju nam Bog daje ali koja se osim prema Njemu manifestuje kroz- i biće dvoje jedno telo- u ovakvom ljubavnom činu spajanje dvoje u jedno je meni neverovatna i još uvek nejasna misterija koju i ne želim da razjašnjavam ali opitujem da kao i na liturgiji(madajetu saborno okupljanje a ne nešto što je samoizmedju mene i Boga) - u tom spajanju dvoje ljubavnika biva izdignuto iznad svog ega neopisivom silom zajedničke ljubavi i u tom aktu spajanja mi se vidimo onakvima kakvima nas Bog vidi upravo shvatajući da je Ljubav jedino merilo Istine... to nije zaborav sebe već afirmacija ličnosti kroz ljubav gde sve ostale strasti i gresi nestaju u prisustvu jednog koje nastaje od dvoje...ovo verovatno (izmedju ostalog) konstituiše svetu tajnu braka jer je Bog taj koji spaja i omogućava takvu vrstu sjedinjenja. Voljene osobe se pričešćuju jedna drugom na radost, radujući se jedno drugom. Jednom reči-SVEMIR Nisam do sada pismeno o ovome govorio i zvuči prilično sirovo ali mislim da će biti dosta za početak teme... na koji način, tačno, povezat erekciju i ejakulaciju s bilo čime što se dešava na Liturgiji? mislim da seks, koliko god konkretan snošaj bio inspirativan, nikako nije za poređenje sa Liturgijom, kao ni da može praktikanta istog u toku praktikovanja istog da uzvede u neko zdravo sozercavanje, ali, to sam samo ja, možda i griješim, pa molim pojašnjenje. opet, ''...i biće dvoje jedno tijelo.'' ne smatram da ta objava znači da će muž i žena imat seksualne odnose u braku, jer dalje kaže ''tajna je ovo velika, a ja govorim o Hristu i o Crkvi.'' tako da... opet, molim pojašnjenje ako sam nešto pogrešno shvatio.
 11. imam jedno pitanje. da li je parohijskom svešteniku dozvoljeno da da epitimiju koja uključuje nepričešćivanje, i da li isti, u slučaju da procijeni da je potrebno uraditi to, mora da kontaktira svog episkopa zbog toga?
×
×
 • Create New...