Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Иван Ц.

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  553
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  4

Everything posted by Иван Ц.

 1. Обратите се @Дејан лично и замолите да Вам да образложење. Ја не знам зашто, а он ће Вам свакако рећи. Ако је грешка - увек се исправи, ако није онда ће Вам се бан само још продужити. Можда Ви не увиђате зашто, а прекршили сте Правилник. Не знам, нисам упознат са Вашим случајем.
 2. Нећу Вам допустити овде то да пишете, јавите му се приватно ако жели да Вам одговори. Други налог на форуму је такође прекршај форумских правила. Шта да радимо - неки буквално редовно праве инциденте на форуму и онда се питају "зашто ја"... па ето... зато. Ова тема није направљена да би вам неко говорио зашто сте бановани... Ви сигуран сам добро знате шта сте радили. Дејан никад неће реаговати тек онако... Правилник се зна и то је јасно као дан.
 3. @Дејан Нема потребе ово постављати, због употребе оваквих речи без икаве опомене месец дана забране писања на форуму. Непоштовање правилника сајта ни домаћина у чију је кућу ушао, а у чијој кући су забрањене псовке.
 4. Још се ништа не зна, још се не зна ништа, одговор ће стићи брате право са ратишта...
 5. Ех сад... није ни свака тема за форум... Но, сад можете покренути ту тему на затвореном делу форума за чланове. На овом затвореном форуму могу да учествују искључиво чланови који су написали бар 5 порука на отвореном форуму. Тако ћемо чувати оне који овде дођу да читају лепе теме од тих "врућих и врелих" темâ... https://pouke.org/forum/index.php?/forum/438-форум-само-за-чланове-жру/
 6. Ја Јанка познајем лично и веома ми је драг човек, али бојим се да је овде нешто шта је уочио Дејан и то је најбоље да се лично реши између њих двојице. Колико се сећам, Јанко је вређао Дејана, али нећу да причам напамет, нисам у то сигуран... Оставите администратора да реши проблем. Наравно, сваки човек нам је битан и драг, мени је Јанко веома, веома драг човек, а мислим да су Дејанове намере веома часне и озбиљне. Ако будемо одлучили да сајт настави даље, формирали смо део на форуму резервисан САМО за чланове сајта који су написали бар 5 порука и тамо могу да пишу о темама које нису за главни форум, јер нећемо да од сајта правимо политички пристрасан форум.
 7. Хвала драга сестро. Да, многе ствари је потребно променити, ако заиста будемо желели да ово функционише. Надам се да смо толико свесни да Поуке нису као било који други сајт.
 8. Да ли је ово реално?

  CHARMMEE.COM

  Handmade Materials : acrylic paints, polymer...

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. Иван Ц.

   Иван Ц.

   Шокантно ми је колико је добро урађено и колико је јефтино, ако је уопште ово неки сајт који заиста ово продаје.

  3. Лапис Лазули

   Лапис Лазули

   Evo ti ga Srbin covek(inace drug sa akademije)jos mu fali samo duh zivotni sve ostalo se ne razlikuje od originala;) 😃

    

  4. Иван Ц.

   Иван Ц.

   Ооо браво, свака част!

 9. Ако, којим случајем одлучим да Поуке оставим у животу, због свих оних добрих људи којима ово место заиста значи и који желе и да помогну развој Поука,а таквих људи је заиста пуно, али и који знају са каквим се лично притисцима срећем да би једно место као што је наше постојало, то значи да ћемо мењати политику рада форума. Већ имам неке планове, али то ћемо видети да ли вреди покретати. Већ сам рекао, сајт не сме да буде место за испољавање фрустрација, политичких свађâ, разних лудила... Кад је мени мука да отворим поједине теме, како је тек гостима који први пут дођу? С тим у вези, видећемо да ли треба ствари гурати напред и самим тим променити буквално све што није добро, јер су Поуке, као што су то многи заборавили, замишљене као мисионарски сајт. О бесмислицама појединих форумаша који желе да сврстају администрацију сајта не неку политчку страну - нећу се ни обазирати. Потпуно сам "оперисан" од тога. Такође, нећу ни по коју цену дозволити било коме да моје име овде провлачи кроз политичко блато и доводи ме у везу са било ким. Кажем, личне фрустрације могу да се испољавају на другим местима. На мојим личним профилима на друштвеним мрежама не дозвољавам никакве расправе, докаазивања, свађе... Прерастао сам то. То не значи да ми неко и даље није драг, пријатељ итд... мада и то може да значи, зависи од контекста. Све примедбе на мој рад, на рад мојих пројеката итд... може увек лично да ми каже, преко приватних порука, телефоном, мејлом, лице у лице... а те јавне прозивке ме апсолутно не занимају. Зато их чиста срца бришем, без појашњења. Лично јављање, са уважавањем мог чина и тога ко сам, схватам добронамерно и веома радо мењам ствари ако увидим да постоји грешка. Ко на то није спреман - може одмах да се пакује.
 10. Ово уопште није истина, нема промоције ни напредњачке ни политике ових демократица... где сте видели да било ко отвара такве теме где се хвали нечија политика да је у администртацији? Твој коментар је или злонамеран или незнавен. Што се мене лично тиче - ја сам изван тих дешавања. Но, то наравно не значи да треба бесловесно дозвољавати људима да свакаквим именима називају оне који су на власти или било кога... Овај форум је много пута јасно показао да може да се изнесе мишљење, наравно, али не на џуберски начин који никако да многи схвате да је овде недопустиво. Џиберизам и примитивизам на неко друго место, има их колико хоћете по интернету. Можете тамо и да се псујете и гложите и вређате... овде не може. Тако да на твој коментар могу да гледам искључиво као на, како рекох, злонамеран или незнавен. С Богом.
 11. Остајте овде, јер други сајтови интернет неба, неће вас гријати ко што овај грије...

  1. Show previous comments  4 more
  2. Jestira.

   Jestira.

   Prvo se ponadamo i onda tuš

  3. Zayron

   Zayron

   Da to ne bude ovako ko u ovog momka, dosta uspješnog youtubera iz Češke. Opkladio se s nekim da za 100.000 lajkova izbriše svoj YT kanal - ali ne reče koji (imao ih je tri!) I stvarno je izbrisao taj jedan od njih, naravno da nije onaj glavni - tako i vi, brišete ovaj sajt i pripremate novi, još bolji? :D  

    

  4. Zayron

   Zayron

   Za koliko lajku nam pokažete taj novi sajt? Može 10.000 lajku i šišanje? :D 

    

 12. @nishizawa Много ми је драго што те опет видим... Ти си неко који је на мене много утицао, на овај или онај начин... Хвала ти на лепим речима разумевања
 13. Наравно да мислим да је немерљива штета... Свестан сам тога.
 14. Слажем се буквално са свим што си рекао. Оно што јесте свакако ту битно рећи, мислим, да они имају утицај у народу, какав-такав, и да је ово што су рекли искрено ширење и заргоревање непотребне мржње, а засновано је на њиховом огромном непознавању вере.
 15. Док смо ту да прозборимо по коју... ваља се...
 16. @TSCHeTSCHen Хвала брате, али говорим... финансирање и моје мољакање је само једна страна медаље...
 17. Ја све време покушавам да говорим једно а углавном се своди на ово друго... Дакле, НИСУ САМО финансије проблем. Да ли треба да цртам?
 18. Ово би требало да буде управо мисионарска тема. Који је наш одговор на све? Конкретно, мене много заболи кад чујем осуде уперене према свештенству који ради ово-оно... Наравно, немој да мислиш да гледам свет ружичастим наочарама, да сам пао с Марса, али су то све флоскуле у 99% случајева. Уз то, па и ја сам ваљда неки поп, а уопште се не налазим у тим причама... Не због своје гордости, које ми не мањка, него једноставно нисам то. Такође, ето, они су у својој емисији јавно осудили свештеника, кога и не познају, а који је по њиховим речима одбио опело детета, које је нажалост страдало некрштено. Та тема, колико је год пута овде понављали је једна од битнијих тема. Тиче се тога шта је Цркве, где су границе Цркве, да ли мора баш тако или не мора да буде итд...
 19. Слушам на интернету малочас емисију "Ментално разгибавање" коју воде двојица добрих водитеља - Дарко и Марко, где су повели питање вере у Бога. Много питања је покренуто, наравно, они то покрећу из позиције људи који говоре о нечему из своје перспективе. Оно што ми је запало за ухо јесте разговор о Православној Цркви у тотално пежоративном тону. Дакле, Црква је заостала, попови су никакви и масни, вера у живот вечни је глупост, Црква је безосећајна, не треба ти Црква чак и ако верујеш у Бога и тако даље... у суштини говоре у флоскулама, а сами се, како кажу, боре против њих - мислим флоскула... Дотакли су се и теме "бесосећајног" свештеника који "није хтео" да обави опело над упокојеним некрштеним дететом.. То је оно што би требало одмах да буде окидач напада на Цркву... а о овоме смо дуго разговарали на форуму и сматрам да јесте битна тема, шта и како и на који начин приступити људима којима се деси таква трагедија. Да не говорим много у уводу, послушајте, ако имате времена и сами. Негде око половине креће "кување"
 20. Хвала на питању и хвала на лепим речима. Завршио сам неколико курсева пре 15-ак година, али углавном сам самоук. Много волим да истражујем, волим софтвер, уживам у томе. Они који са мном раде, знају како размишљам везано за све те ствари. Идеја ми не мањка, то не треба да сумњате ни једног тренутка. Заморио сам се од непрестаног убеђивања да је ово добро, поред свих мана које има. Ја сам свестан свих мана, али знам шта се "налази испод"... овај сајт је састављен од многих слојева. Овде се људи друже за цео живот, овде су склопљени бракови, овде је жива прича... Ето, већ се уморих док и ово написах Мислим, безвезно је то више некоме доказивати, разумете? Бесмислено је... после толико година рада треба да доказујем изнова и изнова... морао бих да будем много луд, што у суштини и није далеко од истине...
 21. Госпођа је, у суштини, све добро рекла. Још нешто бих додао, али можда кад дође и сазри време.
×
×
 • Креирај ново...