Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Zmaj Ognjeni

Члан
 • Број садржаја

  23
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

  Never

Репутација активности

 1. Волим
  Zmaj Ognjeni got a reaction from Tristatri in Masonska piramida u Sabornoj Crkvi   
  Da napomenemo i to da su masoni, kao i iluminati, tajna organizacija. Jedan od njhovih ciljeva je borba protiv hrišćanstva i protiv bilo kakve vere u boga uopšte. Iako prilikom posvećenja u njhove organizacije kandidati moraju da posvedoče veru u boga - oni ostavljaju kandidatima na volju kojoj će religiji pripadati - ipak su oni tajna satanistička organizacija, a evo i zašto.
  Kako sami masoni ističu (a o tome možete videti na njihovom zvaničnom sajtu - Masonska loža Srbije - oni koriste piramidu geometrijsko telo, dok je kod nas u pitanju jednakostraničan trougao - geometrijski blik, da istaknu svoje ime - slobodni zidari. kako oni uče njihova tajna organizacija vodi poreklo od graditelja Solomonovog hrama. oni su ga kao sagradili... ali i mnogo šta drugog su oni sagradili - piramide u egiptu.... Time žele stvoriti iluziju da su oni jako stara organizacija, a zapravo su nastali jako kasno u istoriji oko 15 st.
  Sve to ima samo jedan cilj što više srozati ugled hrišćanstvu... Zato i zloupotrebljavaju hrišćanske simvole... upotrebom Svevidećeg oka žele reći da hrišćani obitavaju u mraku neznanja, ismevaju se Hristovim rečima da je On svetlost svetu... ismevaju se i samoj Crkvi i apostolskoj propovedi: Idite dakle i naučite sve narode krsteći ih...  Dakle to je pravi problem, a ne to što naša Crkva koristi Svevideće, tj. bolje i tačnije Sveznajuće oko...........
×
×
 • Create New...