Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Vegeta

Члан
 • Број садржаја

  9970
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

12 Пратиоца

О Vegeta

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

33179 посетилаца
 1. Vegeta

  Muslimani u Evropskoj uniji

  Cultural enrichment...
 2. Nije ako hoćeš da je osvojiš. Onda je ćorsokak. "Rođena sam da te mučim, celoga života dugo. Tu sam da te nežno gledam, ali da ti ljubav ne dam. Rođena sam ja za drugog...."
 3. Mene najviše usrećuje intenzivan trening, kada pomerim granice svoje snage i uopšte kada pomerim granice svojih mogućnosti uopšte (posao, učenje...). Volim da vidim moju ideju, da je uspela u praksi, kad se zavrti na nekom produkcijskom serveru. Što se moje online aktivnosti tiče, najviše volim da odvalim nešto što će povući što veći broj ljudi da se polomi da mi objasni da nisam u pravu, uključujući se emotivno u tu priču, pa se na kraju sve završi paljevinom i haosom.
 4. Ako tvrtneš devojku, ona neće hteti baš ništa da ima sa tobom, pa čak ni prijateljstvo. Ako je nisi tvrtnuo i hoće da budete prijatelji, to znači da je nikada nećeš osvojiti. Ako onda postaneš njen prijatelj, a nastaviš da gajiš nadu da ćeš je osvojiti, onda si njen beta orbiter.
 5. I nju sam slušao kao bebac, ali mi se nešto nije dopadala. Doduše, ima par korisnih pesmica.
 6. On nema pojma, ako ga budeš slušao, ima kod svake da budeš friendzoniran, ali i to je bolje nego da je tvrtneš. Nebitno je da li se devojka drži forme ili suštine, nego da li joj vatrom gore obrazi rumeni.
 7. Vrlo kratko. Privukao i odbio čim sam čuo za svenoćno bdenije/Isusa...
 8. Nama je lepo skoro 8 meseci. Za mene najlepša i najduža veza ikad. Iz iskustva.
 9. Pale, pale, i to više nego kod normalnih devojaka.
 10. I šta sad? Smuvam neku prepodobnu samo da bih dokazao da ono što sam naučio od Boginje može da je učini mojom i da poništi nepoželjne efekte prepodobnosti? Jok. Ja se u vezu upuštam samo zato što želim tu devojku sa kojom sam, inače se neću upuštati. Sad sam u srećnoj vezi i ne pada mi na pamet da se upuštam u avanture. Po doktrini Boginje, ja ću moju malenu ružicu rumenu da urolam i ljubim bele grudi i za to sam siguran da radi kako treba.
 11. Pinochet ne bi ni mogao da bude neki isprdak iz KPJ, nego neko ko bi skroz rasturio taj kancer - otvorio arhive, lustrirao, poslao na skydiving u Jadran...
×