Jump to content

bosanac

Члан
 • Број садржаја

  3852
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by bosanac

 1. Zahvaljujem na druženju. Ja sam banovan jer sam obečao da ću čuvati čast i dostojanstvo hriščanke. Samo da znate da muslimani čuvaju čast i dostojanstvo svih pa i hriščanki. Savjestan biti znači izvršiti obečano a nesavjestan biti znači osramotiti one koji ne misle kao ja tj nisu muslimani.Istina se dokazuje argumentima a ne sramočenjem. Želim vam svako dobro i ovoga i onoga svijeta. Eniz Kozlić
 2. Dobar savjet!Samo nemoj se ti sikirati i nemoj vrijeđati
 3. Rečeno je da nema vređanja na sajtu. Riječ Muhamedanac je uvredljiv za muslimane, a ti ga hriščanine koristiš redovno.
 4. Mi koji smo ovdje nismo na ženidbu. Mi smo oženjeni.
 5. Slobodno me udalji trajno sa sajta.Međutim musliman kada obeća on ispuni a kada mu se neko povjeri on čuva emanet-povjerenje. Nego Dejane kada se svečeniku neko ispovjedi on mora čuvati ono što mu je rečeno jeli tako? A ja kao pripadnik vjere koja me uči da ispunim obečano ni po cjenu života a kamoli po cjenu udaljavanja sa sajta neću da prekršim obečanje. Drugo kada bih to otkrio neki članovi foruma bi bili dovedeni u situaciju da bi sami od stida otišli sa foruma a to opet ne želim. Treće:Eto ti prilike Dejane da imaš legitiman razlog da me trajno udaljiš sa sajta imaš sad na to pravo. Ali budi čovjek i napiši da je Eniz Kozlić udaljen trajno sa sajta zato što nije htio prekršiti obečanje koje je dao jednoj osobi na sajtu kao preduslov za razgovor u povjerenju tj vid ispovjesti-vašim jezikom rečeno. Znači prijatelju ako misliš da me trebaš banovati banuj jer ja ni za jotu od svojih principa neću odstupiti.
 6. A što se tiče tvoje nošnje ja bih te zamolio da ne nosiš islamsku odječu.Obuci se onako kao se sveta Marija oblačila i bio bih prezadovoljan.
 7. I naravno kad ovamo kreneš nemoj tu pušku nositi.Ovamo se prijateljstva stvaraju a ne vode se ratovi.Bosansko srce je preveliko ko god srce svoje Bosni daje Bosna ga voli i ona mu je mati.
 8. Poselami oca, pozdravom osobe koja poštuje starije, i koja poštuje ljude vjere zato što me moja vjera tome uči. Molim Boga da iskušenja naroda Sirije što prije ostanu. Mi znamo šta znači biti izbjeglica-muhadžir, i osječamo vašu bol. A ako se odlučite ovamo doći bit ćete nam najdraži gosti.
 9. Zar nismo se dogovorili da između nas nema više komunikacije? Ja ću te prijatelju kulturno zaobići. A ti po svome.
 10. To ti znaš po sebi.Jesi li to oblačio dimije? sHa_sarcasticlol
 11. Sve neki doktori i dijagnoze uspostavljaju.Tobe jarabbi.
 12. Ako dobijem dozvolu osobe koja mi se povjerila da to iznesem iznijet ću to. Ja sam musliman i obečao sam da to ostaje među nama. Kao musliman držim do obečanja tome me moja vjera uči.
 13. A o mrakovima ne bih. Ostavit ću to za sebe jer gorčinu mi neke stvari pobuđuju kada me neko podsjeti na njih. Bit ću pristojan i stat ću ovdje.
 14. Mirjam ti si jedna od rijetkih koja stoji sa slikom i imenom, to cijenim. Poput tvog primjera su neki svečenici ovdje na forumu koje ja zaista cijenim i volim kao iskrene prijatelje. Ovi su svjetlo ovog foruma.
 15. Mirjam ja putujem puno kroz krščanske zemlje.Jednom mi se desilo da umalo glavom platim. A ovdje ima onih koji me baš "vole".Tako da bez slike je bolje.A mi kako ti nas nazva šerijaterima, kada sliku stavimo odmah krščanka se jedna uda...
 16. Ako dođeš sa tenkom sajt će pasti neće moć toliki teret nositi. Uh tenk!
 17. Mirjam ti si jedna od rijetkih koja stoji sa slikom i imenom, to cijenim. Poput tvog primjera su neki svečenici ovdje na forumu koje ja zaista cijenim i volim kao iskrene prijatelje. Međutim sestro da znaš kakvih ovdje mrakova na forumu ima ne samo da bi sliku sklonila nego bi i ime trajno skrila. 301 301 301
 18. Nemojte se vi za šerijat sikirati. Bog se brine o svemu.
 19. žestoko ovdje Ova puca iz svih rapoloživih oružja.
 20. Čekam da se završi sa izlaganjem o ovoj temi... I ako mi dopustite poslije kada budete spremni i to za one jakih želudaca ću pokazati slikovito i to video materijalom kako to mi muslimani jedemo meso hriščana. Pokazat ću vam mesnice ljudskog mesa u kojima mi muslimani kupujemo meso ljudi. Ja jesam musliman ali istine se ne stidim. Stoga ako želite pokazat ću vam kako mi jedemo mesa hriščana. Do vas je ako želite da vam to prikažem! Kada budete spremni ja ću to prikazati ali zapamtite nije za gledanje onima koji su vegetarijanci. Ako želite da vam to prikažem potvrdite to lajkom! Kada bude pet jajkova pokazat ću vam ono od čega će vam se krv u venama slediti! Znači pet lajkova je uslov !!!
×
×
 • Креирај ново...