Jump to content

bosanac

Члан
 • Број садржаја

  3852
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О bosanac

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. Zahvaljujem na druženju. Ja sam banovan jer sam obečao da ću čuvati čast i dostojanstvo hriščanke. Samo da znate da muslimani čuvaju čast i dostojanstvo svih pa i hriščanki. Savjestan biti znači izvršiti obečano a nesavjestan biti znači osramotiti one koji ne misle kao ja tj nisu muslimani.Istina se dokazuje argumentima a ne sramočenjem. Želim vam svako dobro i ovoga i onoga svijeta. Eniz Kozlić
 2. Dobar savjet!Samo nemoj se ti sikirati i nemoj vrijeđati
 3. Rečeno je da nema vređanja na sajtu. Riječ Muhamedanac je uvredljiv za muslimane, a ti ga hriščanine koristiš redovno.
 4. Mi koji smo ovdje nismo na ženidbu. Mi smo oženjeni.
 5. Slobodno me udalji trajno sa sajta.Međutim musliman kada obeća on ispuni a kada mu se neko povjeri on čuva emanet-povjerenje. Nego Dejane kada se svečeniku neko ispovjedi on mora čuvati ono što mu je rečeno jeli tako? A ja kao pripadnik vjere koja me uči da ispunim obečano ni po cjenu života a kamoli po cjenu udaljavanja sa sajta neću da prekršim obečanje. Drugo kada bih to otkrio neki članovi foruma bi bili dovedeni u situaciju da bi sami od stida otišli sa foruma a to opet ne želim. Treće:Eto ti prilike Dejane da imaš legitiman razlog da me trajno udaljiš sa sajta imaš sad na to pravo. A
 6. A što se tiče tvoje nošnje ja bih te zamolio da ne nosiš islamsku odječu.Obuci se onako kao se sveta Marija oblačila i bio bih prezadovoljan.
 7. I naravno kad ovamo kreneš nemoj tu pušku nositi.Ovamo se prijateljstva stvaraju a ne vode se ratovi.Bosansko srce je preveliko ko god srce svoje Bosni daje Bosna ga voli i ona mu je mati.
 8. Poselami oca, pozdravom osobe koja poštuje starije, i koja poštuje ljude vjere zato što me moja vjera tome uči. Molim Boga da iskušenja naroda Sirije što prije ostanu. Mi znamo šta znači biti izbjeglica-muhadžir, i osječamo vašu bol. A ako se odlučite ovamo doći bit ćete nam najdraži gosti.
 9. Zar nismo se dogovorili da između nas nema više komunikacije? Ja ću te prijatelju kulturno zaobići. A ti po svome.
 10. To ti znaš po sebi.Jesi li to oblačio dimije? sHa_sarcasticlol
 11. Sve neki doktori i dijagnoze uspostavljaju.Tobe jarabbi.
 12. Ako dobijem dozvolu osobe koja mi se povjerila da to iznesem iznijet ću to. Ja sam musliman i obečao sam da to ostaje među nama. Kao musliman držim do obečanja tome me moja vjera uči.
×
×
 • Креирај ново...