Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

bosanac

Члан
 • Број садржаја

  3852
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О bosanac

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. bosanac

  Postavi pitanje muslimanu

  Zahvaljujem na druženju. Ja sam banovan jer sam obečao da ću čuvati čast i dostojanstvo hriščanke. Samo da znate da muslimani čuvaju čast i dostojanstvo svih pa i hriščanki. Savjestan biti znači izvršiti obečano a nesavjestan biti znači osramotiti one koji ne misle kao ja tj nisu muslimani.Istina se dokazuje argumentima a ne sramočenjem. Želim vam svako dobro i ovoga i onoga svijeta. Eniz Kozlić
 2. bosanac

  Postavi pitanje muslimanu

  Dobar savjet!Samo nemoj se ti sikirati i nemoj vrijeđati
 3. bosanac

  Postavi pitanje muslimanu

  Rečeno je da nema vređanja na sajtu. Riječ Muhamedanac je uvredljiv za muslimane, a ti ga hriščanine koristiš redovno.
 4. bosanac

  Postavi pitanje muslimanu

  Mi koji smo ovdje nismo na ženidbu. Mi smo oženjeni.
 5. bosanac

  Postavi pitanje muslimanu

  Slobodno me udalji trajno sa sajta.Međutim musliman kada obeća on ispuni a kada mu se neko povjeri on čuva emanet-povjerenje. Nego Dejane kada se svečeniku neko ispovjedi on mora čuvati ono što mu je rečeno jeli tako? A ja kao pripadnik vjere koja me uči da ispunim obečano ni po cjenu života a kamoli po cjenu udaljavanja sa sajta neću da prekršim obečanje. Drugo kada bih to otkrio neki članovi foruma bi bili dovedeni u situaciju da bi sami od stida otišli sa foruma a to opet ne želim. Treće:Eto ti prilike Dejane da imaš legitiman razlog da me trajno udaljiš sa sajta imaš sad na to pravo. Ali budi čovjek i napiši da je Eniz Kozlić udaljen trajno sa sajta zato što nije htio prekršiti obečanje koje je dao jednoj osobi na sajtu kao preduslov za razgovor u povjerenju tj vid ispovjesti-vašim jezikom rečeno. Znači prijatelju ako misliš da me trebaš banovati banuj jer ja ni za jotu od svojih principa neću odstupiti.
 6. A što se tiče tvoje nošnje ja bih te zamolio da ne nosiš islamsku odječu.Obuci se onako kao se sveta Marija oblačila i bio bih prezadovoljan.
 7. I naravno kad ovamo kreneš nemoj tu pušku nositi.Ovamo se prijateljstva stvaraju a ne vode se ratovi.Bosansko srce je preveliko ko god srce svoje Bosni daje Bosna ga voli i ona mu je mati.
 8. Poselami oca, pozdravom osobe koja poštuje starije, i koja poštuje ljude vjere zato što me moja vjera tome uči. Molim Boga da iskušenja naroda Sirije što prije ostanu. Mi znamo šta znači biti izbjeglica-muhadžir, i osječamo vašu bol. A ako se odlučite ovamo doći bit ćete nam najdraži gosti.
 9. Zar nismo se dogovorili da između nas nema više komunikacije? Ja ću te prijatelju kulturno zaobići. A ti po svome.
 10. Vjerovatno bi bio di džej...Ma dajte!
 11. To ti znaš po sebi.Jesi li to oblačio dimije? sHa_sarcasticlol
 12. Sve neki doktori i dijagnoze uspostavljaju.Tobe jarabbi.
 13. Neki bi samo vrijeđali.I iza svakog njihovog posta je to sve očiglednije. Čekam i peti lajk!
 14. bosanac

  Postavi pitanje muslimanu

  Ako dobijem dozvolu osobe koja mi se povjerila da to iznesem iznijet ću to. Ja sam musliman i obečao sam da to ostaje među nama. Kao musliman držim do obečanja tome me moja vjera uči.
×