Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

Иван ♪♫

Члан
 • Број садржаја

  9772
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Иван ♪♫ је имао/ла садржај са највише реакција!

О Иван ♪♫

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

28672 посетилаца
 1. Једна мисао на ову тему. Разумем и слажем се да је отимање територије и историјског и културног наслеђа страшна неправда. Овде хоћу да сагледамо ствар из друге перспективе, духовне. Да ли ценимо културно и историјско наслеђе, које је и само посвећено Христу, и ту је да указује на Њега, да ли то наслеђе ценимо више од самог Христа? Да ли можда национални понос ценимо више него Христа? А Христа заборављамо? Он нам није обећао земаљско царство, већ Небеско.
 2. Да, терају свој интерес свим средствима, и оправдавају га пред својом јавношћу. И не само западне, већ било ко на овом свету ко се осили. У природи просто влада закон јачег и отимачина око ресурса. Па и ми смо освајали у својој историји кад смо били јаки, нпр. у време цара Душана. А наш човек упорно виче неправда, неправда. И јесте неправда. Али можемо ли ми исправљати ту светску и природну неправду? Не можемо. Хоће ли се шта променити ако очекујемо да нас природа третира фер? Неће. Је л' Бог допустио такво стање? Јесте. И шта ми онда можемо? Можемо се прилагодити, бити мудри, поступати макијавелијански и обезбедити себи неку будућност. А зашто Бог допушта, шта мислите?
 3. То се тако зове, без обзира како је данас модерно да се каже
 4. Замишљао је друштво у коме не би било класичног брака, већ би жене биле доступне свима, исто и васпитање деце
 5. U Americi postoji istraživačka bolnica koja je specijalizovana za retke i katastrofalne pedijatrijske slučajeve raka. Leče decu iz celog sveta, pa i iz Srbije, potpuno besplatno. Ni jedno dete nije dobilo račun za usluge koje ova organizacija pruža. Kada je ova istraživačka bolnica počela sa radom pre 60 godina, 90% dece obolele od raka je umiralo. Kao direktan rezultat njihovog istraživačkog rada, danas se taj procenat smanjio na 12%. Sve se finansira dobrovoljnim prilozima individualaca i kompanija. Ako poznajete nekoga čije dete ima kompleksan onkološki slučaj savetujte im da se prvo obrate ovoj organizaciji. Kontakt informacije i više detalja na https://www.stjude.org/ Na donatorskoj večeri koja se održala u San Francisku sam imao čast da čujem životne priče odraslih ljudi koji su kao deca bili pacijenti ove bolnice. https://m.facebook.com/seanmilanovic/posts/2504556082934110
 6. Е, кад би се људи прво сетили како је тај исти Платон замишљао друштво и жене у њему... можда не би користили реч ,,платонска"
 7. Занимљиво... Може ли онда човек да превари Бога јер му овај није обезбедио секс, па да лепо нађе начин да задовољи своју потребу, уместо неке целомудрености, уздржања и осталих прича?
 8. Управо због Крима, Русији одговара независно Косово, и када питање Крима буде дошло на коначно правно решавање, можемо само очекивати да признају Косово...
 9. https://www.psychologytoday.com/intl/blog/slightly-blighty/201508/womens-sexual-fantasies-the-latest-scientific-research Зашто?
 10. Де си Драшко, попиј једно пиво нашко, а можеш и вино, да ти буде фино
×
×
 • Креирај ново...