Jump to content

sanja84

Члан
 • Број садржаја

  2687
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  5

Everything posted by sanja84

 1. Da, zato što su ljudima na kraju pune alveole tečnosti i kiseonik ne može da uđe u krvotok. A u hiperbaričnim uslovima bi se taj kiseonik rastvorio, i difuzijom ušao u krvotok. Eto, sad si obaveštena i ubuduće me zaobiđi.
 2. E stvarno. A koji je metod dejstva? Znaš da se kiseonik u hiperbaričnim uslovima rastvara u plazmi, tako da može proći tamo gde eritrocit ne može. Tako da u slučaju tromboze, recimo..u kapilarima..prolazi bez problema...? Ako ti šveps pomogne više. Navali.
 3. Nije on lud, već glup. A ti si samo neobaveštena zato ti je smešno.
 4. Postoji lek protiv kovida za najgore slučajeve. Hiperbarična komora! Pa ko me se seti na dan državnosti - seti. Ko ne-ne... Hiperbarična oksigenacija!!! Postoje plastiče komore jednomestne za par hiljada evra. NIje neko ulaganje...Kad bi toga bilo u kovid bolnicama, spasili bi puno života.
 5. Postoji kanon za samoubice. Ako svešteninik blagoslovi, daću vam. Ja sam se molila za samoubice, ali treba reći da me je mučila dugo želja za samoubistvom, tako da sam odustala. Nisam pitala sveštenika pre toga.
 6. sanja84

  Offtopic до миле воље

  Hvala mila ali nisi mi rešila problem. Nije ovo Beograd sa deset sveštenika u crkvi, koja je na svakih kilometar i po... Plus ovde se svi znaju.
 7. Zajedno sa onom nazalnom koju je Putin ušmrkao. Kod nas se taj beli prah koji se šmrče drugačije zove...
 8. sanja84

  Offtopic до миле воље

  imam, nego me on zna i neprijatno mi je da se ispovedam kod njega.
 9. sanja84

  Offtopic до миле воље

  Zna li neko, postoji li neka online ispovest? Sa razrešnom molitvom.
 10. Koliko sam shvatila iz vaše priče ubija zaraženu ćeliju. A svaka ćelija da bi živela, kao i ceo naš organizam potrebuje homeostazu. Tačno određene količine bilo kog sastojka u ćeliji. Npr. ako ćelija ima puno Na onda voda ulazi u ćeliju dokle ne pukne. i tako...
 11. @Милошшш хајде објасни молим те. Како разликује заражену ћелију од здраве? Ако разликује, то је одличан кандидат за лечење рака!
 12. sanja84

  Nadrilekare niko ne kaznjava

  Dobro, im nas puno debelih, ćoravih lekara, kao i monaha na kraju krajeva. Šta ćemo sad.
 13. Dajte prestanite sa tom variolom vera, gejts je najavio epidemiju variole uskoro. Čak je i masku nosio. Miloše, slučajno sam te tagovala.
 14. sanja84

  Серија Црна свадба

  Taj koji je pisao scenario nije prošao pored neke teološke knjige, crkve ili ničeg pravoslavnog. Kao da u svima nama nema zlih duhova i nismo svi posednuti....
 15. sanja84

  Nadrilekare niko ne kaznjava

  Ali dobro...ničija nije do jutra.
 16. sanja84

  Nadrilekare niko ne kaznjava

  Ovaj čovek je govno. On govori o vakcinaciji, i onda onako prkosno kaže, ja sam vakcinisan bio sam na moru, ovde onde, ne nosi masku...Koliko je on ljudi zarazio, licemerni džukac. A i cela emisija. Stavljanje u isti koš Miroljuba Petrovića i svršene lekare...sram da ih bude.
 17. Smrtnost je skoro pa 100%(dobro ne baš 100...manje dosta) i bio je rizik da pobegne iz bolnice. Srećom nije.
 18. То je zato što lažu. U ostatku sveta ima mrtvih, samo u Srbiji sve u redu...
 19. Прошло му радно време. Или је добио слободан викенд.
×
×
 • Креирај ново...