Jump to content

Здравко

Члан
 • Број садржаја

  3
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Здравко

 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Здравко's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

4

Форумска репутација

 1. Virusolog Ana Gligić gošća emisije Pressing RS.N1INFO.COM Da li smo na pragu dolaska efikasne vakcine za kovid 19? Koliko su vakcine bezbedne i koju vakcinu odabrati? Na...
 2. Нема потребе мене да сврставаш ни у какву групу, па нити антиваксера или теоретичара завера. Ако ти лично преферираш да људе трпаш у групе, да их класификујеш, квалификујеш, можда тиме покушаваш и да дискретитујеш, то је онда твоја ствар. То говори како ти покушаваш да водиш разговор са другима. Чему толика агресивност према различитим ставу, мишљењу? Ти можеш да извлачиш закључке, да у својој глави свашта пројектујеш, али то и даље не значи да ће то бити тачно или истина. Прилог који сам ставио уопште не коментарише руску и једну кинеску вакцину, тако да теза о антиваксерима не само да је погрешна, већ је класичан пример покушаја дисквалификације саговорника. Ја свој став нити сам рекао, нити исказао, то је твоја чиста пројекција, умишљај. Само настави да се мачујеш сам са собом.
 3. Проф. др Џуди Мајковиц и проф. др Дејвид Мартин: Вакцина против COVID-19 није вакцина – Живим за Србију! ZIVIMZASRBIJU.COM Амерички научник, истраживач и молекуларни биолог, проф. др Џуди А. Мајковиц, која је децембра 2018... Altera pars. Људи можда нису кредибилни, нису беспрекорни, али су већи стручњаци од већине на форуму (бар за ову тему)
×
×
 • Креирај ново...