Jump to content

Вукашин

Члан
 • Број садржаја

  2225
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  8

Последњи трофеј

Вукашин је имао/ла садржај са највише реакција!

О Вукашин

 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Вукашин's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

4.1k

Форумска репутација

 1. Ха-ха, прво опљуне код Митровића, па га онда Марић зове да га оправда.
 2. Разумем српски, не треба да ми преводи
 3. Немој бранити Бокана кад се показао као примитивац, још је подебљао румунски мама, румунски тата...народ православан. Срамота.
 4. Ђилас би да се убаци у тај воз, да му зелени покрети на одузму и то мало гласача што има.
 5. Вукашин

  Рио Тинто

  Какко да нема, такви су нам уништили бизнис са вутром.
 6. Вукашин

  Рио Тинто

  Имаш пример Старца Пајсија који је био на протестима поводом приказивања у биоскопима Скорцезеовог филма "The Last Temptation of Christ".
 7. Вукашин

  Рио Тинто

  @Вилер Текс Нема покрета, или протеста где нека служба неће покушати да ровари и искористи ситуацију у своју корист. Мислиш да државна служба безбедности нема људе у том покрету?
 8. Вукашин

  Рио Тинто

  Ти би да нам пета колона уништи и овај бизнис, као и онај са марихуаном?
 9. Вукашин

  Рио Тинто

  То изазивање сукоба између људи је играње са ватром.
 10. Вукашин

  Рио Тинто

  Хе-хе, ниси информисан. Јуче је шабачким снс-овцима била фрка да пређу мост и стигну на скуп у БГ. па су организовали багер путева Србије и шабачке криминалчиће (неки дошли колима председника опшине) да растерају људе окупљене на еколошком устанку. Полиција им се фино склонила, а ови почели да палијама туку народ и лупају стакла на тракторима и сл. Слика СНС Србије.
 11. Вукашин

  Рио Тинто

  @Milan Nikolic Није било никакве полиције, већ су били ситни криминалци из СНС-а са моткама и чекићима. Полиција се склонила, да би тај олош тукао народ. Видим да су неки од тих батинаша попили добре батине.
 12. Вукашин

  Рио Тинто

  Већ сада многа села имају проблема са нивоом подземних вода, последњу деценију су воде драстично опале, а ако не дао Бог ови злотвори крену да раде и да троше огромне количине воде, биће муке за опстанак људи на селу. А кад воду обогатимо "пречишћеном" сумпорном киселином, биће здравија и укуснија.
 13. Не можеш "на слепо" да поверујш, већ кад те се Дух дотакне. Мислим да ниси разумео Сахарова, немогуће је богопознање без живота по Христовим заповестима, али је могуће живети по Христовим заповестима и нпр. изучавати богословску науку. Он ти каже да је свет напустио живот по Христовим заповестима, и да празни разговори о Богу не служе ничему.
×
×
 • Креирај ново...