Jump to content

grigorije22

Члан
 • Број садржаја

  9273
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by grigorije22

 1. Zašto samo Rusi ili Grci imaju iskustva prolaska kroz mitarstva? Zašto ne postoje Amerikanci,Kinezi ili neki drugi koji će na identičan način da opišu mitarstva kao i pravoslavni? Oni uvek imaju iskustva u skladu sa protestantizmom.
 2. Zašto samo Rusi ili Grci imaju iskustva prolaska kroz mitarstva? Zašto ne postoje Amerikanci,Kinezi ili neki drugi koji će na identičan način da opišu mitarstva kao i pravoslavni? Oni uvek imaju iskustva u skladu sa protestantizmom.
 3. Svakodnevno iskaču razni snimci o vakcinaciji. Ovo je negde u Rusiji i kao nasilno vakcinišu. https://www.facebook.com/aleksandar.metanoja/videos/4187441924617830
 4. RNK vakcina ne može da se ugradi u genom Mnoge neproverene i opasne priče o Fajzerovoj vakcini kruže internetom. Između ostalog, može se čuti da se ova vakcina „ugrađuje u genom i menja genetsku strukturu primalaca“. Dr Babić kaže da je ovde reč o osnovnom nepoznavanju biologije. Kako objašnjava, koronavirusi su, kao i većina drugih, RNK virusi. Shutterstock „Ako se zarazite virusom, on se širi kroz vaše telo, ulazi u ćelije, i oslobađa tamo dugačak lanac virusne RNK. Ta RNK sadrži instrukcije koje teraju ćeliju da proizvodi niz virusnih proteina, koji zatim sklap
 5. Ali pazi uništenje gena i odumiranje mozga. Kakve bi to posledice prouzrokovalo po organizam? Ovde gde ja živim svi živi su se izvakcinisali kineskom vakcinom i nema nikakvih posledica. Ta kineska vakcina deluje po klasičnom principu sa umrtvljenim virusom kako kada se prima vakcina protiv sezonskog gripa.
 6. Famozna supstanca Luciferaza o kojoj je 2005 govorio Bil Gejts. ВАКЦИНЕ САДРЖЕ: ЋЕЛИЈЕ АБОРТИРАНОГ ФЕТУСА, ТЕШКЕ МЕТАЛЕ, ЕНЗИМ ЛУЦИФЕРАЗА, ЧИП...ОВО ЈЕ ВЕЋ ПОЗНАТО. ИНТЕРНЕТОМ КРУЖИ ПРЕДАВАЊЕ ВЕЗАНО ЗА ВАКЦИНЕ КОЈЕ ЈЕ БИЛ ГЕЈТС ОДРЖАО 2005 ГОД. ДОЛЕ ЋУ ПРЕВУЋИ ЛИНК. ПОД ИЗГОВОРОМ СПРЕЧАВАЊА ТЕРОРИЗМА ПРОИЗВЕЛИ СУ ВАКЦИНЕ КОЈЕ УНИШТАВАЈУ VMAT2 ГЕН ЗАДУЖЕН ЗА "РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЗАМ".НАВОДНИ ПЛАН ЈЕ ДА СЕ ИСКОРИСТИ У АВГАНИСТАНУ, ( ИЗМЕЂУ РЕДОВА ЗАКЉУЧЕНО) ПОД ВЕЛОМ ЕПИДЕМИЈЕ ГРИПА ИЛИ ДРУГОГ РЕСПИРАТОРНОГ ВИРУСА! ДА ЛИ ВАМ ОВО ЗВУЧИ ПОЗНАТО?! МОЖДА АСОЦИРА НА КОРОНУ? О
 7. https://www.facebook.com/anastasija.bitevic/videos/3688571161241083 Chemtrails
 8. Na ovu temu bi samo još nadovezao nešto što je rekao sv. Jovan Zlatousti kada se već govori o svetim ocima. Брак је дат ради рађања деце, а још више од тога за гашење природног пламена.“ Ovim je jasno stavljeno na znanje da po pitanju braka ne treba nipošto slušati oca Joila,monaha Nikolaja iz Paraćina i sl.
 9. Gledanje žene sa željom je apsolutno prirodna stvar. Pozivanje na svete oce koji su živeli u 4 veku je van svake pameti. Razlog je taj što oni nisu bili upućeni u naučna otkrića a mi danas jesmo. A naučna okrića kažu da je preko 90% ljudskog mozga reptilski mozak, a samo nekoliko procenata čeonog režnja nas čini ljudima. Zaključak da se želja prema suprotnom polu javlja kao posledica biohemije mozga i hormona u telu i zato nije nikakav blud.
 10. Ovo su neke tipično kaluđerske floskule o bestrasnom gledanju devojke i bestrasnom seksu. Što to nema veze sa realnošću druga je stvar. Ovakve priče se uvek završavaju preporukom da treba da se ugledamo na mnoštvo svetih koji su živeli celomudreno sa svojim ženama. To mnoštvo se svodi na jedan primer Sv Jovana Kronštatskog. Plus to što je on tako živeo nije obavezujuće i za druge hrišćane.
 11. Jel bi mogao onda da objasniš šta je to normalna privlačnost a šta blud i tzv. pohotne želje?
 12. Po tebi ispada da svi treba da budu prepodobni. Ovo samo dokazuje da ako bi se shvatilo da čovek ne sme ženu da pogleda sa željom, znači da je data zapovest koju je nemoguće ispuniti. To može da je ispuni neki prozorljivi starac od 80 godina. A to onda opet znači da su protestanti jednim dobrim delom u pravu kada kažu da niko ne može da se spase kroz zakon nego verom.
 13. Znači po tebi i rukobludničenje može ali umereno. Šta će da rade deca, da se u 21veku žene i udaju sa 12 i 13 godina. To što neki svetitelji pišu nije dovljno. Mora da se obrazloži zašto je štetno i šta ćemo sa ženama koje ne rasipaju ništa?
 14. Aha, na svaku ženu, a pri tome je kao tvorac dao jak nagon ljudima da bi trpeli strast.
 15. Zato što iz njega proističu mnogi drugi gresi i zato što odvaja od duhovnog. Čovek koji je prežderan može samo da se izvrne i spava i ništa drugo.
 16. Nigde drevni oci ne govore o mitarstvima, a pogotovo ne da ih ima 22. Govore o susretu sa zlim duhovima. Neki ptotestanti koji su izlazili iz tela kažu da između Zemlje i Carstva nebeskog postoji tzv. astralni svet gde obitavaju demoni. Dakle kada čovek umre dođu angeli i demoni i svako svoje stavlja na terazije. Demoni odjednom stavljaju sva loša dela a angeli dobra. Tada Bog presuđuje šta će da prevagne.
 17. Starac Pajsije je opet aktuelan. ГРЧКА ШИРИ ТЕРИТОРИЈАЛНЕ ВОДЕ: Помера западну границу WWW.PRAVDA.RS Грчка влада упутила је парламенту на усвајање нацрт закона о проширењу западних граница својих територијалних вода у Јонском мору са шест на 12 наутичких миља, а после...
×
×
 • Креирај ново...