Jump to content

Ратко :(

Члан
 • Број садржаја

  4606
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  4

Everything posted by Ратко :(

 1. Ратко :(

  Песма сумрака

  Песма је из филма - Пролеће, лето... али на 1:01 када пусти глас... страшно. Како је отпевано, немам речи. После до краја иде скоро само високо и гласно. Ау како је отпевано ово... људи Божији. мind blowing...
 2. Pre oko nedelju dana je prešišao Džastina Bibera - Biberčeta koji je do tada bio najposećeniji klip (nešto oko 810 miliona klikova). Ja mislim da će za manje od mesec dana biti milijarda.
 3. Ti sa BZV-a su ti neodređeni. Vole Artemija ali nisu zvanično artemijevci. A Budisavci su, čini mi se, metoh Pećke Patrijaršije, što bi trebalo da znači da su oni kod m. Amfilohija, ako se ne varam. Ali svejedno, da je Aleksej artemijevac prešao bi kod Artemija, ne bi kalkulisao. Jer ako kalkuliše onda nije artemijevac, jel tako?
 4. Da je o. Aleksej artemijevac ne bi i dalje bio kod v. Teodosija. Nisi ti to baš najbolje pohvatao, Muramasa.
 5. Ali šta znači loš brak? To svakako podrazumeva jednog lošeg čoveka, ili oboje da su loši, sebični. Ako su imalo nesebični oni će raditi na svojoj zajednici, neće je zapustiti. I najveća moguća ljubav će nestati ako je zapustiš. Mislim da se ljubav razvija, da treba da se razvija, da ide ka većem, a ne da je bila velika pa da se troškari.
 6. Pa, Željko, oni verovatno na svom kontinentu rešavaju sve manje vise na nivou nekakve diplomatije, jer su ionako, posredno ili neposredno, vlast. A na ostalim kontinentima delaju fašistički. Mislim, puca im boban za sve.
 7. [quote name=Ignjatije : ) )) ((' timestamp='1354056642' post='753755] Šta misliš ? Da to nije tačno, da je preterano, ili da je nešto dobro ? Да је претерано.
 8. Птице забадају главом када кљуцају, и увек пола разбацају наоколо. Или ће врапцу која мрва да испадне док буде летео са њом у кљуну. Немогуће је да га покљуцају тако педантно да ништа не одлети са стране. По мени је најлогичније решење закопати негде, па да иструли у земљи.
 9. Мене је ово баш разбеснело. Ужасан гнев ми се јавио када сам погледао. Мислио сам да је то код мене јер сам релативно недавно нешто слично доживео, исто тако нека коњина са цигаром, као овај магарац црногорски, само нисам био пеглан толико, али свеједно, сад када бих га срео ископао бих му око, буквално. И значило ми је што сам прочитао овај твој пост јер сам мислио да сам мало застранио са бесом али ипак изгледа нисам.
 10. Ратко :(

  Nove gume

  Окачио клинове о клин. : )
 11. Ратко :(

  Слике форумаша

  Што се искривио овај Рафаел?
 12. Ма разумем ја тебе, али разуми и ти мене. Што бих ја сада ако рецимо псујем, што бих се ја сада више трудио да не псујем баш у посту?? То ми није јасно. Бог је Бог и у посту и ван њега. И све је вредно и битно и у посту и ван њега. И онда када неко нахапише да је дошао пост и сад као треба да се пази да се не оговара и остале слаткости, то не разумем. Значи у посту треба да се трудим да будем добар а ван поста ко га шиша. Зар не треба увек да се трудим, мислим, ако могу, да будем добар. Зашто бих се баш у посту трудио да будем бољи? Увек треба да се трудим, ако се трудим.. Исто је бре све само нема меса и јаја, и ћаос. Иначе, када је трапава седмичица? Ова што долази?
 13. Што волим православље... мало се стрпим за време поста и онда после ко човек оговарам, псујем, осуђујем, пијем. То је супер.
 14. А што је ово концерт године?? По којим мерилима? Пре би се могло рећи да је најнебитнији концерт године у Арени.
×
×
 • Креирај ново...