Jump to content
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Zayron

римокатолик
 • Број садржаја

  26693
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Репутација активности

 1. Свиђа ми се
  Zayron је реаговао/ла на Ненад Р. у Najokrutnija šala ikada? (VIDEO)   
  Те су шале веома опасне. Човек може да доживи инфаркт и у крајњем случају , да умре  од наглог страха . Заиста бизарно и непромишљено.
 2. Волим
  Zayron got a reaction from Биљана, два in Лажна историја Срба   
  Evo za početak ovaj izvor o porijeklu Slovena i njihovom dramatičnom i epskom dolasku na Balkan i invaziji na Vizantiju, Solun, Trakiju i na Peloponez, možeš krenuti od toga sa prikupljanjem i analizom izvora:
  "Prokleti narod nazivani Sloveni zamorio je cijelu Grčku, zemlju Tesalonjanu i cijelu Trakiju, opsadio gradove, osvojio niz utvrdjenja, uništavao i palio, porobio ljude u ropstvo i uhvatio vladu nad cijelom zemljom, usadio se tu grubom silom i ostaje tu, kao da mu sve to pripada."
  Mislite li da bi vizantijski izvori tako pisali o narodu koji je tu autohtoni i živi odvajkada ili već nekoliko vijekova tamo?
  Vidjet je da ni tada Evropljani nisu imali u nekoj baš velikoj ljubavi migrante, piše se tamo o njima kao o najezdi skakavaca. Izraz "Prokleti narod nazivani Sloveni" autora Strategikona otkriva "simpatije" s kojima su oni dočekani:  
  "Prokleti narod nazivani Sloveni zamorio je cijelu Grčku ..."
  „Prokletý národ nazývaný Slované zamořil celé Řecko (Grčku), zemi Thessaloňanů a celou Thrákii, obsadil města, dobyl řadu pevností, ničil a pálil, porobil lid do otroctví a uchvátil vládu nad celou zemí, usadil se tu hrubou silou a zůstává, jako kdyby mu to patřilo.“      -  Jan z Efezu
  (Protektor, Jan z Efesu, Euagrios či neznámý autor spisu Strategikon)
  https://www.academia.edu/230526/Utv%C3%A1%C5%99en%C3%AD_Slovan%C5%AF_se_zvl%C3%A1%C5%A1tn%C3%ADm_z%C5%99etelem_k_%C4%8Cech%C3%A1m_a_Morav%C4%9B_
  Još bi me neko sad mogao optužiti za "vatikansku zavjeru" i da želim zavaditi pravoslavne Slovene i Grke citirajući ove i ovakve vizantijske istorijske izvore.  
  https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ/search?query=vatikan
 3. Свиђа ми се
  Zayron је реаговао/ла на Благовесник у Лажна историја Срба   
 4. Волим
  Zayron got a reaction from Биљана, два in Лажна историја Срба   
  Ovdje desno gore možete vidjeti taj "monster blyat" rječnik staroslovenskog (3208 stranica!)  
  http://www.slu.cas.cz/2-opb.html#sjs
  http://www.slu.cas.cz/2.html
  http://www.slu.cas.cz/2-opb.html
  Slovník jazyka staroslověnského – Lexicon linguae palaeoslovenicae. (I. Praha 1966, LXXXIV + 853 s.; II. 1973, 638 s.; III. 1982, 671 s.; IV. 1997, 1046 s.). Sešity č. 1–45 Academia, č. 46–52 Euroslavica.
  Dosud nejrozsáhlejší staroslověnský slovník na světě. Zachycuje úplnou slovní zásobu staroslověnského jazyka do konce 11. století a církevněslovanských památek českého původu. Zařazeny jsou i mladší texty církevněslovanské, které mají cyrilometodějský původ. Vyexcerpováno bylo téměř 100 rukopisů.
  Záhlaví hesel jsou normalizována do klasické staroslověnštiny. Jednotlivá hesla přinášejí výčet všech pramenů, v nichž je lexém doložen, rozlišení jednotlivých významů, latinský a řecký ekvivalent, latinský výklad slova a překlad do češtiny, ruštiny a němčiny. Dokladový materiál zachovává pravopis jednotlivých rukopisů. Doklady jsou citovány s přihlédnutím k neslovanským předlohám. V závěru každého hesla je odkaz na staroslověnská synonyma. V roce 2006 byly všechny 4 svazky slovníku fototypicky vydány vydavatelstvím Univerzity Sankt-Peterburg.
  Nově jsou zpracovávány také Dodatky ke Slovníku jazyka staroslověnského.
  Jako pendant k tomuto slovníku vzniká Řecko-staroslověnský index.
  Z materiálů SJS vychází také Etymologický slovník jazyka staroslověnského (Praha 1989–). Koncepčně na Slovník jazyka staroslověnského navazuje také chorvatský Rječnik crkvenoslavenskog jezika hrvatske redakcije (Zagreb 1991–) či makedonský Rečnik na crkvenoslovenskiot jazik od makedonska redakcija (Skopje 2000–).
   
  Slovanský ústav AV ČR - Oddělení paleoslovenistiky a byzantologie
  WWW.SLU.CAS.CZ  
  Slovanský ústav Akademie věd České republiky - PUBLIKACE
  WWW.SLU.CAS.CZ  
  Slovanský ústav Akademie věd České republiky - ÚVOD
  WWW.SLU.CAS.CZ  

 5. Волим
  Zayron got a reaction from Биљана, два in Лажна историја Срба   
  U slavistici je važna kritika, kritičnost i kreativnost pri tumačenju faktografije i vrednovanju izvora ali još je važnija sistematičnost i poznavanje svega što je o danoj problematici već rečeno i napisano a to je nemoguće postići bez znanja jezika, lingvistike, istorije, arheologije, numizmatike, heraldike, arhivistike i paleografije, antropologije, etnografije svih tih slovenskih i susjednih naroda, vizantologije, orijentalistike, romanistike, germanistike, hungaristike itd. pojedinačno i što detaljnije.  Ko zna više jezika i istorijskih prključenija svih tih naroda automatski onda raspolaže sa više relevantnih informacija i ne može mu se desiti da ne zna nešto što svi ostali već znaju pa onda otkriva "toplu vodu" i "vodenično kolo" po drugi put ili se bavi kvaziistorijom.
 6. Волим
  Zayron got a reaction from Биљана, два in Лажна историја Срба   
  I još jedna je tu stvar zanimljiva, na svakog našeg jednog istoričara i/ili lingvistu istraživača koji zna zapadno i istočno slovenske jezike svi oni imaju i uvijek su imali po desetke (zapadnii Sloveni) i stotine (istočni Sloveni) svojih koji znaju naš, taj omjer je posljednjih 200-300 godina uvijek isti na našu štetu. A tek poslije ovih ratova devedesetih kad se mnogo naših sa Balkana našlo osim u zapadnoj Evropi i u slovenskim zemljama centralne i istočne Evrope se ta situacija popravlja ali i tako će još dosta vremena potrajati dok se medju njima ne nadju i bilingvalni i multilingvalni storičari i lingvisti. Ali sad sa toliko naših vani u tim zemljama imamo bar šansu u nekoj budućnosti da popravimo taj loš "score" po nas.
 7. Волим
  Zayron got a reaction from Биљана, два in Лажна историја Срба   
  Izvori su isti i u Pragu i Krakovu i Petrogradu i Moskvi i Sofiji ili Beogradu, Zagrebu, Ljubljani. Na internetu nisu već u štampanim knjigama u fusnotama ali te se nažalost većinom ne nalaze na internetu niti se tamo smiju stavljati bez dozvole autora ili izdavačkih kuća zbog zakona o kopirajtu. No, akademska javnost zna koji su to izvori, u kojim tačno djelima su navedeni i od kojih autora, antičkih, srednjovjekovnih ili novovjekih i savremenih. Na primjer, malo ko od vas zna da se najdetaljniji i najopsežniji rječnik staroslovenskog na svijetu nalazi u Pragu, "obludno" velik, sastavljan bio timski u periodu tridesetak godina od nekoliko desetina, možda i stotinjak profesora i stručnih saradnika i smatra se takvim jednim kapitalnim djelom, prije nekoliko godina je primjerak, bolje reći nekoliko luxuzno uvezanih tomova poslano u Petrograd.
 8. Свиђа ми се
  Zayron got a reaction from ekdikos_apomahis in Пред лондонским судом поднета тужба против СПЦ због случајева педофилије   
  Kad je u pitanju britanski pravni sistem, zaboravite na sve što ste o pravu ikada naučili ili čuli do sada, ništa od toga kako si mi sa kontinenta predstavljamo pravo i kako smo navikli tamo ne važi (misli se tim na standardno kontinentalno pravo kao u zemljama bivše SFRJ, Francuskoj, Njemačkoj, Austriji, Italiji itd.) Velika Britanija ima takve zakone i pravila nad kojima neupućeni mogu samo vrtjeti glavama ili očima od čuda i zaprepašćenja. 31-godišnjeg Čeha u Londonu sadistički brutalno i mučki ubili huligani, premlatili ga lancima po glavi sve na faširku dok nije ostala samo krvava mrlja od glave, u vrijeme čina  bili pod marihuanom, bila i kamera i mnogo očevidaca i svjedoka. Počinitelji oslobodjeni krivice i pušteni na slobodu, cijela ta banda delikvenata, svi oslobodjeni i nevini, niko od njih nije bio osudjen ni kao ubica za ubistvo ni za saučesništvo. Poslije se porodica ubijenog mladića i vlada, ministarstvo inostranih poslova Češke Republike sa češkim ministrom inostranih poslova ČR Lubomirom Zaoralkom obratili oficijalno na Strazbur a tamo im bilo šalamunski presudjeno i rečeno da se Velika Britanija navodno nije dopustila nikakve povrede Listine ljudskih prava s tom svojom presudom i tako se sve završilo. Niko se nije htio petljati u to i voditi spor sa njima. Čiča miča gotova priča. Druga presuda u sličnom takvom brutalnom ubistvu koje se desilo na teritoriji Velike Britanije s tom razlikom da je počinitelj bio češki gradjan a ne britanski a ubijeni takodjer češki gradjan - tamo sud ovog ubicu nije pustio na slobodu kao što je te britanske huligane iz prethodnog slučaja već ga osudio na doživotnu. Ko si od vas misli da ovo sve ima neke veze sa pravdom? U Velikoj Britaniji kao prvo postoje dva zakona, jedan vrijedi za strance a drugi za njihove gradjane. Pored toga oni si dozvoljavaju pred svoje sudove postavljat i tudje gradjane iz cijelog svijeta, tipično kolonijalno i rasističko pravo, cijeli svijet smatraju pravno svojom kolonijom. Na tom se nikad ništa nije promjenilo, pravni sistem im je i danas isti kolonijalni kao što je vjekovima sve do sada bio. Za Britance vrijedi jedan zakon a za strance zakon drugi.
  https://www.facebook.com/justiceforzed/
  https://tinyurl.com/y757km8s
  https://tinyurl.com/y977xwqg
  https://tinyurl.com/y75phhj7 
  https://tinyurl.com/y8hvylyz
  https://tinyurl.com/y9v5nzwb
  https://tinyurl.com/y9hsyoyh
  https://tinyurl.com/y8lvtlns 
  https://tinyurl.com/ya6pafla
 9. Свиђа ми се
  Zayron got a reaction from Bokisd in Лажна историја Срба   
  Evo za početak ovaj izvor o porijeklu Slovena i njihovom dramatičnom i epskom dolasku na Balkan i invaziji na Vizantiju, Solun, Trakiju i na Peloponez, možeš krenuti od toga sa prikupljanjem i analizom izvora:
  "Prokleti narod nazivani Sloveni zamorio je cijelu Grčku, zemlju Tesalonjanu i cijelu Trakiju, opsadio gradove, osvojio niz utvrdjenja, uništavao i palio, porobio ljude u ropstvo i uhvatio vladu nad cijelom zemljom, usadio se tu grubom silom i ostaje tu, kao da mu sve to pripada."
  Mislite li da bi vizantijski izvori tako pisali o narodu koji je tu autohtoni i živi odvajkada ili već nekoliko vijekova tamo?
  Vidjet je da ni tada Evropljani nisu imali u nekoj baš velikoj ljubavi migrante, piše se tamo o njima kao o najezdi skakavaca. Izraz "Prokleti narod nazivani Sloveni" autora Strategikona otkriva "simpatije" s kojima su oni dočekani:  
  "Prokleti narod nazivani Sloveni zamorio je cijelu Grčku ..."
  „Prokletý národ nazývaný Slované zamořil celé Řecko (Grčku), zemi Thessaloňanů a celou Thrákii, obsadil města, dobyl řadu pevností, ničil a pálil, porobil lid do otroctví a uchvátil vládu nad celou zemí, usadil se tu hrubou silou a zůstává, jako kdyby mu to patřilo.“      -  Jan z Efezu
  (Protektor, Jan z Efesu, Euagrios či neznámý autor spisu Strategikon)
  https://www.academia.edu/230526/Utv%C3%A1%C5%99en%C3%AD_Slovan%C5%AF_se_zvl%C3%A1%C5%A1tn%C3%ADm_z%C5%99etelem_k_%C4%8Cech%C3%A1m_a_Morav%C4%9B_
  Još bi me neko sad mogao optužiti za "vatikansku zavjeru" i da želim zavaditi pravoslavne Slovene i Grke citirajući ove i ovakve vizantijske istorijske izvore.  
  https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ/search?query=vatikan
 10. Свиђа ми се
  Zayron got a reaction from Bokisd in Лажна историја Срба   
  Ovdje desno gore možete vidjeti taj "monster blyat" rječnik staroslovenskog (3208 stranica!)  
  http://www.slu.cas.cz/2-opb.html#sjs
  http://www.slu.cas.cz/2.html
  http://www.slu.cas.cz/2-opb.html
  Slovník jazyka staroslověnského – Lexicon linguae palaeoslovenicae. (I. Praha 1966, LXXXIV + 853 s.; II. 1973, 638 s.; III. 1982, 671 s.; IV. 1997, 1046 s.). Sešity č. 1–45 Academia, č. 46–52 Euroslavica.
  Dosud nejrozsáhlejší staroslověnský slovník na světě. Zachycuje úplnou slovní zásobu staroslověnského jazyka do konce 11. století a církevněslovanských památek českého původu. Zařazeny jsou i mladší texty církevněslovanské, které mají cyrilometodějský původ. Vyexcerpováno bylo téměř 100 rukopisů.
  Záhlaví hesel jsou normalizována do klasické staroslověnštiny. Jednotlivá hesla přinášejí výčet všech pramenů, v nichž je lexém doložen, rozlišení jednotlivých významů, latinský a řecký ekvivalent, latinský výklad slova a překlad do češtiny, ruštiny a němčiny. Dokladový materiál zachovává pravopis jednotlivých rukopisů. Doklady jsou citovány s přihlédnutím k neslovanským předlohám. V závěru každého hesla je odkaz na staroslověnská synonyma. V roce 2006 byly všechny 4 svazky slovníku fototypicky vydány vydavatelstvím Univerzity Sankt-Peterburg.
  Nově jsou zpracovávány také Dodatky ke Slovníku jazyka staroslověnského.
  Jako pendant k tomuto slovníku vzniká Řecko-staroslověnský index.
  Z materiálů SJS vychází také Etymologický slovník jazyka staroslověnského (Praha 1989–). Koncepčně na Slovník jazyka staroslověnského navazuje také chorvatský Rječnik crkvenoslavenskog jezika hrvatske redakcije (Zagreb 1991–) či makedonský Rečnik na crkvenoslovenskiot jazik od makedonska redakcija (Skopje 2000–).
   
  Slovanský ústav AV ČR - Oddělení paleoslovenistiky a byzantologie
  WWW.SLU.CAS.CZ  
  Slovanský ústav Akademie věd České republiky - PUBLIKACE
  WWW.SLU.CAS.CZ  
  Slovanský ústav Akademie věd České republiky - ÚVOD
  WWW.SLU.CAS.CZ  

 11. Свиђа ми се
  Zayron је реаговао/ла на Bokisd у Лажна историја Срба   
  Pa, dobro, ako je tako nekako,.... cu probam nesto sam da nadjem...(zanimljivo za recnik)
 12. Свиђа ми се
  Zayron got a reaction from Благовесник in Лажна историја Срба   
  Te na našem možete svako od vas naći sami, svi imate Google. Svi ovi članci su napisani na osnovu "profi" naučnih radova, koga zanimaju oni onda je sigurno toliko "profi" da ih može naći i sam bez obzira na kojem su jeziku napisani. Postavio sam to najviše radi otkazivanja na antičke pisce, u dosta njih je napisano o kojim djelima i piscima je riječ. Ako se hoćete baviti "profi" čistom naukom onda je forum zadnje mjesto za to, izvolite onda u arhive i biblioteke.
 13. Хахаха
  Zayron got a reaction from Благовесник in Лажна историја Срба   
  https://digilib.phil.muni.cz/bitstream/handle/11222.digilib/121233/SpisyFF_202-1976-1_11.pdf?sequence=1
  https://otik.uk.zcu.cz/bitstream/11025/20729/1/DP_Martin_Ulc_2015.pdf
  https://neviditelnypes.lidovky.cz/veda/historie-kdy-a-kudy-k-nam-prisli-prvni-slovane.A171112_222907_p_veda_wag
  https://dvojka.rozhlas.cz/13-schuzka-stehovani-narodu-7938438
  https://dvojka.rozhlas.cz/14-schuzka-stehovani-narodu-a-slovanu-s-nimi-7938435
  https://dvojka.rozhlas.cz/15-schuzka-prichod-lidu-praotce-cecha-nejstarsi-slovane-u-nas-7938420
  https://dvojka.rozhlas.cz/16-schuzka-slovane-a-avari-7938417
  https://dvojka.rozhlas.cz/17-schuzka-rise-kupce-sama-7938414
  https://dvojka.rozhlas.cz/18-schuzka-velka-morava-meteor-na-nebi-evropy-7938408
  https://dvojka.rozhlas.cz/19-schuzka-svedectvi-rozpadlych-pevnosti-7938405
  https://dvojka.rozhlas.cz/20-schuzka-ctyri-velkomoravsti-panovnici-7938402
  https://dvojka.rozhlas.cz/21-schuzka-konstantin-cyril-a-metodej-7938426
  https://dvojka.rozhlas.cz/22-schuzka-stare-povesti-moravske-aneb-jak-se-hleda-metodejuv-hrob-7938423
  https://dvojka.rozhlas.cz/23-schuzka-stare-povesti-ceske-aneb-causa-praotce-cecha-7938387
  https://mas-dolnimorava.cz/prapredci/stehovani-narodu
  https://mas-dolnimorava.cz/prapredci/pocatky-slovanskeho-osidleni
  http://ff.ujep.cz/velimsky/cs_1_1/01CS/01CS.htm
   
 14. Свиђа ми се
  Zayron got a reaction from kopitar in ALARMANTNO, POČELO UBIJANJE? Ubijen Mišakov gost koji je govorio o masovnoj manipulaciji čovječanstva!   
  uřaaaaaaaasssssssssss!!!! da su se barem komunisti stigli porokat tako medjusobno prije 1917 ili barem prije 1945!
 15. Зачуђен
  Zayron got a reaction from kopitar in ALARMANTNO, POČELO UBIJANJE? Ubijen Mišakov gost koji je govorio o masovnoj manipulaciji čovječanstva!   
  Hm, da se ovva tema ne ptretvori u Black List sa sljedećim Novom Poretku
  nepoćudno-nepodobnim "target" potencijalnim kandidatima na odstrel?  
   
 16. Свиђа ми се
  Zayron је реаговао/ла на Tragalac у ALARMANTNO, POČELO UBIJANJE? Ubijen Mišakov gost koji je govorio o masovnoj manipulaciji čovječanstva!   
  Evo sa wiki da se ne pravi senzacija:
  Ubistvo
  Saša Marković je ubijen 17. aprila 2015. godine u bečićkom naselju Ivanovići, dok je automobilom prilazio porodičnoj kući. Napadač koji je istrčao iz obližnje šume ispalio je više metaka u njegovom pravcu koji su ga usmrtili na mjestu nesreće. [4] Poslednjih godina je bio posvećen ugostiteljstvu i pisanju naučnog djela. Saša Marković je bio oženjen i otac je dvoje djece, Sofije i Nikole.
  Policijskom istragom došlo se do operativnih podataka da je Saša Marković ubijen greškom, a da je meta bio njegov kum Goran Đuričković koji je često boravio kod Markovića i koristio njegov automobil.[5] Nekoliko mjeseci nakon ubistva Markovića, ubijen je i Đuričković hicima iz snajperske puške ispred svog ugostiteljskog objekta na budvanskom šetalištu.
  Saša Marković (političar) — Википедија, слободна енциклопедија
  SR.WIKIPEDIA.ORG  
 17. Радостан
  Zayron got a reaction from feeble in Посна шунка   
  Nije  
  Posna šunka - Snežana Kitanović | Recepti i Kuvar online
  RECEPTI-KUVAR.RS Posna šunka.  
  Posna šunka slatki rolat - Recept | POSNAJELA.RS
  WWW.POSNAJELA.RS Sastojci za posnu šunku: 430 g šećera, 280 g badema, 50 g kakaoa, sok od limuna, ekstrat od maline.  
  Posna jela sa sastojkom: šunka od tune
  WWW.POSNAJELA.RS Posni recepti sa slikom  
 18. Оплаках :))
  Zayron got a reaction from Аристарх in Шта ЈА тренутно слушам...   
  Just try to listen whole song, this is scary (and funny) as hell! It sounds like Egyptians on LSD.  
   
   
 19. Хахаха
  Zayron got a reaction from Kafanski amater in Шта ЈА тренутно слушам...   
  Just try to listen whole song, this is scary (and funny) as hell! It sounds like Egyptians on LSD.  
   
   
 20. Волим
  Zayron got a reaction from Душица in Шта ЈА тренутно слушам...   
  Just try to listen whole song, this is scary (and funny) as hell! It sounds like Egyptians on LSD.  
   
   
 21. Хахаха
  Zayron got a reaction from obi-wan in Овде пријавите присуство ботова на форуму   
  Steam Community :: Vatican City VIP Bot
  STEAMCOMMUNITY.COM I am the official VIP Bot for the Vatican City TF2 servers. VIP is 1 key per month. I accept all Pure as well as most items as long as they are worth at least 1 ref a piece. Please add me and send me a trade offer. I will...  
 22. Волим
  Zayron got a reaction from Биљана, два in Овде пријавите присуство ботова на форуму   
  Steam Community :: Vatican City VIP Bot
  STEAMCOMMUNITY.COM I am the official VIP Bot for the Vatican City TF2 servers. VIP is 1 key per month. I accept all Pure as well as most items as long as they are worth at least 1 ref a piece. Please add me and send me a trade offer. I will...  
 23. Волим
  Zayron got a reaction from Н И Н Е in Pravoslavac u katedrali?   
  Orthodox priest Igor Yefremushkin prays in front of the tomb of St Wenceslas in the St Wenceslas' Chapel of St Vitus' Cathedral in Prague Castle. Prince Wenceslas, the grandson of St Ludmila and the patron saint of the Czech Republic, was also canonized by the Russian Orthodox Church as St Vyacheslav of the Czech Lands. 
  https://pouke.org/forum/index.php?/topic/12577-све-то-красно-похвално-позитивно-о-православљу-католичанству-и-протестантизму/&do=findComment&comment=1688736

   
   
 24. Љут
  Zayron got a reaction from farisejski.bukvojed in Raskol se zahuktava   
  Samo se vi sprdajte, ja koliko vidim Grčka postaje globalni centar world wide ekumenizma ever što je ikada postojao!
  Asiz i cijela italija će da bude dječiji vrtić spram toga što se ogledno ekumenizma dešava u Grčkoj!   
  https://tlig.org.au/events/12th-true-life-in-god-ecumenical-pilgrimage-in-greece-2019/
  Ovo na videu su sve "militantni ekumenisti" i "ekumenistički ziloti" pravoslavni i katolički!
   
 25. Тужан
  Zayron got a reaction from Стаљиново унуче in Raskol se zahuktava   
  Samo se vi sprdajte, ja koliko vidim Grčka postaje globalni centar world wide ekumenizma ever što je ikada postojao!
  Asiz i cijela italija će da bude dječiji vrtić spram toga što se ogledno ekumenizma dešava u Grčkoj!   
  https://tlig.org.au/events/12th-true-life-in-god-ecumenical-pilgrimage-in-greece-2019/
  Ovo na videu su sve "militantni ekumenisti" i "ekumenistički ziloti" pravoslavni i katolički!
   

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација. Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије. За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.  Коментари се на сајту Поуке.орг објављују у реалном времену и Администрација се не може сматрати одговорним за написано.  Забрањен је говор мржње, псовање, вређање и клеветање. Такав садржај ће бити избрисан чим буде примећен, а аутори могу бити пријављени надлежним институцијама. Чланови имају опцију пријављивања недоличних порука, те непримерен садржај могу пријавити Администрацији. Такође, ако имате проблема са регистрацијом или заборављеном шифром за сајтове Поуке.орг и Црква.нет, пошаљите нам поруку у контакт форми да Вам помогнемо у решавању проблема.

×
×
 • Create New...